hemma sj!!

Hejsan.

Nu sitter jag här hemma i lägenheten helt själv=/, inte så roligt kanske på nyår, men jag jobbar imorrn kl 7-15. Så jag bestämde mmig för att skita i festandet dettå nyåret.
Jag e så jävla sugen på att festa idag, men nu har man blitt vuxen och måste ju sköta sina grejer/uppgifter som t.e.x. jobb.
För man e ju inte som andra bloggare och tjänar pengar på sina läsare. Så vi vanligt folk får ju ta och slita häcken av oss haha, ne men jag jobbar inte allt för mkt, men när jag väl jobbar så ger jag allt.
Funderar faktiskt på att börja plugga igen, till undersköterska. för det e ju det jag jobbar som nu, men jag kan ju inte få något fast jobb inom det om jag inte har utbildningen.

Men jag känner att jag orkar inte gå i skolan i 1,5 år till, när jag har gått i skola i mer än halva mitt liv...
Men funderar på det. Då har jag ju iaf något att göra om dagarna.

Om 4 timmar fyller min mamma och Evelina år, Evelina är mitt ex flickvän, ur gullig e hon.
Ficj veta att min kompis Marcus har blitt pappa nu, han e 1 år yngre än mig och sen fick jag veta att min gamla klass kompis från gymnasiet har också blitt pappa nu.

Åååå jag vill också ha barn.
Men det får duga med Rebecca (kusin) ett tag till. haha.



Ne nu ska jag dra över en sväng till min underbara sara. Hon tjatar så om att jag ska komma till henne.


Skriver förmodligen ett inlägg till innan jag går och lägger mig sen, så vi hörs se igen.


Ha de puss  <3

Mamma

Hejsan.

Idag ska jag och jocke gå hem till mamma och fira henne, äta lite gott och sen få våra julklappar av mormor och morfar.
Sen ska väl vi åka hem så att jocke får börja förbereda sig, jag ska ju inte göra så himla mycket ikväll, ska ju jobba imorrn , börjar jobba kl 7 på morgonen=/ inte så himla kul att jobba imorrn kanske men får ju pengar för det och det e en hel del. Asså jag e en sån som tar varje jobb tillfälle iakt, så när dom ringer mig och frågar om jag vill jobba så säger jag ja. skiter i vad det e för någon dag, bara jag får jobba, jag tycker om att jobba och det e det vi småläningar e kända för, det e att när vi jobbar så jobbar vi för allt i världen. vi ger inte upp.
Aja lite skryt där då.

Nu ska jag äta frulle och sen kolla på någon film innan vi ska dra till mamma, så hilma skönt att jocke e hemma idag.


Ha de puss  <3

hejsna

Hejsan.

Nu ska jag laga mat till min man.
Han slutar tidigare idag <3, vilket jag tycker e jätte bra, man vill ju umgås så mkt som helst med sin pojkvän/sambo. hihi.

Så nu ska jag göra krocketter, lövbiffar och någon liten sås till det=).

Imorrn ska jag gå och fira min mamma, hon fyller ju liksom år den 1:a januari.
Och hon ska flytta ifrån sin gubbe nu, ÄNTLIGEN. villken bra dag det kommer att bli 1:a februari...


Aja ska dra och laga mat nu.


Ha de puss  <3

???

Hejsan.

VAd ska ni göra idag??
Själv ska jag städa lite, kolla utomlands resor, kolla hur mkt en resa till umeå kostar.
Det har jag ju inte berättat om förresten, jag och min mamma ska åka till Umeå i slutet av februari, vi ska hälsa på en kompis till min mamma, även jag e kompis med henne, man kan säga att hon är som en extra mamma till mig, när jag var liten så fanns hon alltid där och man kunde leka och busa med henne, så hon e ju helt enkelt bäst.
Så jag och min mamma ska åka buss upp till Umeå, så då blir det att vi åker från nässjö, eller vetlanda, och sen åker till sthlm och övernattar där hos en kompis till mamma sen åker dagen efter från sthlm till umeå=)
Ska bli så jävla kul att få träffa henne igen.

Just det ja ska ju jobba 1:a januari också, och jag fick reda på igår när jag jobbade ungefär hur mkt jag kommer att tjäna i timmen och det skulle vara ca 200 kr i tmmen och jag jobbar från 7-15 och det betyder ca 1500 kr på bara en dag, fii faaan vad jag kommer att få pengar när lönen kommer nästa månad.
Sen så vill dom på jobbet att jag ska jobba hela sommaren också=), så jag och jocke kom på att vi ska ta en resa sen när jag har jobbat klart i sommar, typ till cran canaria,turkiet, cypern (cypern bor jag ju gratis för vi har ju ett hus där.) Eller så kanske vi drar till thailand,
Ska fråga min bästa och äldsta kompis som jag har vart kompis med sen vi var 1 år, fall han och hans tjej skulle vilja följa med kanske.
Asså jag och denna killen vid namn Simon vi har då vart kompisar sen vi var 1 år, vi har gått i samma klass hela livet och då menar jag hela livet, samma inriktning på gymnasiet hade vi också alltid jobbat tsm och allt, vi e som syskon jag och simon, om han blir ledsen blir jag ledsen för jag vet inte vad jag ska göra när han e ledsen.
Tex när vi skulle börja 7:an så skulle vi välja 3-4 st som vi ville gå med, och jag valde simon och två st till, och jag fick gå i samma klass som simon vet ni varför?, jo för att lärarna sa till oss att dom kan inte splittra på mig och simon. haha. Så när jag pratar med någon om simon så säger alla så här "din simon", haha.

  Här e simon.=)=)=).
Bästaste vännen. ♥

Nu ska jag gå ner och handla lite mat för jocke kommer hem på lunchen.


Ha de puss  ♥

jobba

hejsan..

Dom ringde från Tomasgården och frågade om jag ville jobba imorrn och den 1:a januari, och jag sa ju självklart ja, men lite tråkigt att jag inte kan festa till det lika mkt som jag hade planerat. men det e bara att ta med en nypa salt haha..

Det e ju pengar iaf.
E inte 1:a januari en storhelg??
Om det e det så lär det ju klinga i kassan=) wohoo. pengar rullar in som dom skaaa....


Ha de puss  <3

städa

Hejsan.

Nu ska jag städa =/.
Men först diska.

Sen blir det stan med norrisson, nu har jag iaf skickat ett mess till jocke och sagt vad jag ska ha att dricka på nyårsafton, det blir cider som vanligt, jag dricker bara cider. och i år ska det supas, haha.

Men på nyårsafton så blir det att gå och fira mamma först, hon fyller år den 1 januari, så vi firar henne den 31:a ist, för mormor och morfar kommer ner hit då, sen så om vi skulle ha firat henne den i:a januari så skulle inte någon ha kunnat vara med pga bakfylla. så haha.

Har precis käkat en apelsin och guu så gött de va=)



Aja ska väl börja städa nu då så att jag inte behöver stressa sen, ska ju iväg kl 17. så det e lika bra att börja nu.


Ha de puss  <3

stan

Hejsan.

Blev visst ett väldigt snabbt avslut på förra inlägget, men det får man leva med, Idag ska jag gå på stan med sara och kolla om man hittar något fint till nyår kanske.
Vill ha något fint och annorlunda, som inte någon annan har, men lätt att köpa kläder i denna staden och sen så har alla likadana kläder, jag bor i en rättså liten stad, så det får bli som det blir. sen så måste jag gå till systemet också och handla lite dricka till nyår med.
Ska ju vara hos min underbara vänn sara då och äta lite gott innan alla andra kommer hem till henne, så vi ska vara ungefär 4-5 st och äta lite gott.
Längtar, hoppas bara att jag inte träffar mitt ex på nyår, eller ja det spelar ju inte någon roll om jag träffar honom men hans storebror e ju inte att leka med. Han har redan smällt till min kille jag har nu, och han skulle säkert göra det igen. Men då e det bara att polisanmäla honom, så får vi hoppas att det händer nått, han e inte svensk medborgare och han e lite känd hos polisen.


Iaf nu skiter vi i honom, igår så var jag barnvakt till lilla Rebecca, hennes föräldrar skulle gå på bio och då ställde jag upp som barnvakt. Rebecca var ju hur söt dom helst som vanligt men hon grät typ halva tiden när hon var här, det var ju inte så kul, och sen höll hon på att greja hela tiden också så nu ska jag plocka undan allt hon drog fram igår haha...



E hon inte för söt eller??

Jaja nu ska jag städa och sen förbereda maten, mannen kommer ju hem idag på lunchen.


Ha de puss  <3

hemma

Hejsan.


Har ni haft en bra jul och så??
Det har ju iaf jag haft kan jag ju säga, helt underbar. Fick ju somsagt va träffa mina kusiner och min gudfar (som är den bästa personen i hela universum). Iaf när jag kom upp till min farfar så blev det typ julmat på direktrn och då satt alla och käkade på sin mat, sen så blev det ju kalle anka, efter det så väntade vi på att mina kusiner skulle komma för dom hade vart hos sin farmor och farfar, så då kom dom runt kl 18 ungefär, sen kom tomten haha. jag fick jättefina glas från kosta boda 2 st ett rosa och ett grönt och två st vita äggkoppar, parfym lite heminredningsgrejer, pengar, kläder. ja det var väl typ det jag fick uppe hos farfar, men jag fick ju också julklappar av min pojkvänns familj härrom dagen, och det var en filt =), tavlor, halsband och en Lacoste parfym m. olika cremer....



NU ska jag dra ha de puss  <3

1 dag

hejsan.

Idag e det ju bara 1 dag kvar till julafton=),
Idag ska jag och jocke åka hem till hans föräldrar och jag ska få mina julklappa av dom=), men det som e lite tråkigt e ju att alla kommer att sitta och kolla på mig. Det e jag inte van vid, för i min släkt på julen så öppnar alla sina julklappar samtidigt, för vi e så himla många, detta året så kommer väl ungefär 20 st till farfar på julafton, och hos jocke så e dom typ 6 st och då kan dom göra så att en öppnar sitt paket och alla kollar vad man får, det kan vi inte göra i min släkt för att vi e så många och det skulle ta hela natten om vi skulle göra så.

Aja jocke sa iaf att jag skulle bli nöjd med en av julklapparna som hans föräldrar har köpt.
Så idag ska jag och Linnea få våra julklappar av dom (Linnea e jockes storebrors tjej.). 

Sen imorrn bär det av till farfar=)♥.      Ska vara där till den 26:e, tänk 2 hela dagar med mina kusiner och andra släktingar och min gudfar=)..

Ska nog börja med jockes julfrukost nu kanske, gjorde ju en julfrukost till honom förra julen så det  ska jag göra till en liten tradition haha, men i år så får han den dagen innan jul bara för att jag åker imorrn jätte tidigt på morgonen, eller ja jag åker typ kl 9 men då har jag ju fullt upp med att kolla så att jag har packat med mig allt som jag ska ha med mig. Och sminka mig, ta på mig kläder och ja lite sånt där som tjejer gör som e utseende fixerade hihi.

Min frukost idag består av en fruktsoppa=)



MMM mums...


ne nu ska jag kolla klart på programmet och sen börja med jockes frukost...


Ha e puss  ♥

2 dagar

hejsan.

Just nu så tvättar jag =/. Men man måste ju ha rena kläder på jul, eller ja underkläder hihi.
Igår så var jag och handlade lite julkläder, köpte mig ett brett bälte med nitar och en rosett på där framme, nya leggings med läder detalj, en kort svart inomhus jacka/tröja. ett helt enkelt vitt lite längre linne och några armband=), så 1000 kr fattigare. men lika glad för det e jag. haha.

Skulle jätte gärna visat upp allt jag köpte men har ingen USB-sladd till min nya mobil, så det får jag gå och köpa en och så får vi hoppas att jag får en kamera i julklapp haha.

Iaf kläderna e skit snygga och vill ha på mig dom idag men det kan jag inte...

Nu är det bara 2 dagar kvar till jul, och jag längtar som en gnu, vill åka upp till farfar idag om jag skulle kunna göra det men får vänta till den 24:e, =(.

Idag ska jag julstäda hela lägenheten, så att det e rent och fint här hemma, sen så ska jag kanske ta en fika med Frida, hon e ju hemma nu under julen, annars så har hon flyttar till Halmstad och pluggar nån skit där.
men vi får se det om jag hinnner eller inte.



Saknar Rebecca jätte mkt nu. men får ju träffa min lilla kusin på torsdag, skulle bara vilja ha henne här hos mig nu och krama och pussa på henne, för som ni ser e hon ju socker söt ju.

Nu ska jag börja städa, så jag skriver mer sen eller imorrn, beror på när jag hinner.


Ha de puss  ♥

jobba

Hejsan=)

Idag ska jag gå och jobba igen, och igår ringde dom och frågade om jag ville jobba på söndag också, för det e en tjej som jag jobbar med som hade fått någon sjukdom efter att hon hade vart utomlands så hon får inte jobba med dom galma nu på ett bra tag, så förmodligen så kommer jag att få jobba alla hennes dagar nu när hon e sjuk.=) mihi.

Så jag börjar jobba kl 13 idag och slutar kl 21, så extra pengar idag också, mohaha....

Min syster skulle egentligen klippt mig igår men det blev aldrig av, så hon ska väl göra det på tisdag ist hoppas jag på, det vlev aldrig av pga att jag var så jävla trött, somnade kl 20 typ  hihi.

Vaknade idag vid 7 av att jag var så jävla nervös för något, vet inte vad men nervös var jag och e fortfarande, vet inte varför, det kan nog vara för att det e jul snart och att jag får träffa mina kusiner, eller så e det för att jag inte vet vad jag kommer att få i julklapp av min farbror och hans tjej, tänk om dom har köpt någon skit grej som jag inte ens vill ha, och då måste man ju le fint och säga tack så mkt och låtsas vara glad, emn jag e ju så dålig på det, så dom kommer kanske se att jag inte e nöjd med klappen. hmm vi får se, e iaf skit nervös ör något men vet inte vad.

Aja nu ska vi inte prata mer om det.
Idag fyller min morfar typ 62 år. Så grattis till dig bästa morfar ♥.


ne nu ska jag nog göra mig lite frukost och sen hoppa in i duschen.
Så ha det så bra.


Ha de puss  ♥

jul

Hejsan.

Nu är det snart julafton=) bara 6 dagar kvar, oj vad jag längtar.
Har handlat klart alla mina  julklappar iaf, eller det saknas till min storebror och hans tjej, men dom ville ha pengar till en tvättmaskin, men jag vill inte ge dom pengar, utan jag vill ge någon klapp.

Iaf idag ska min syster komma hit=), hon ska klippa mig och sen ska vi gå lite på stan.
Sen ska jag hem till min mamma och lämna hennes cykel.

Jag vet att det har varit lite dålig på att uppdatera men jag har faktiskt jobbat=), trodde ju bara att jag skulle få jobba typ 2 dagar denna månaden. Dom brukar ringa till mig och fråga om jag vill jobba och då brukar det bli 2 dagar, men denna månaden har det blitt att jag har fått jobba 7dagar, och det e ju skönt. och det har mest vart helger och kvällar, tex om jag jobbar en söndag så får jag ju min timlön + helg ersättning och då blir det en rättså saftig peng på bara en dag.=)

Idag ska jag julstäda hade jag tänkt, inte det roligaste men man vill ju ha det fint när det är julafton, eller hur!!!




Måste gå och kolla lite kläder idag också, som jag kan ha på julafton, funderar på om jag ska ha på mig kläderna på bilden, fast utan västen. Eller vad tycker ni??

Just det ja, jag har börjat träna också, jag har börjat simma, och det e så jävla skönt, man känner verkligen att det tar. Och det bästa med att simma e ju att man tränar hela kroppen och att man inte känner om man blir svettig, för svett e ju så himla äckligt.


Aja ska väl kolla klart på "vakna med the voice" nu och sen börja städa.



Ha de puss ♥

tvätt

Hejsan.

Idag ska jag tvätta igen =/.

Har köpt mig en ny mobil äntligen, det blev en med tangentbord, tänk vad mkt snabbare det går att skriva sms och sånt med ett tangentbort på mobilen hihi. Min gamla mobil gick sänder i torsdags tror jag det var, helt plötsligt så ville det inte komma fram någon signal när alarmet rinde på morgonen, och sen lite senare underdagen så ringde sara till mig och då kunde jag inte höra henne men hon kunde höra mig, och sen uttligare lite senare under dagen så blev displayen svart, så ja den gick sönder under en dag. Så jag och min jocke gick ner till onoff och kollade om jag kunde få en ny, hade ju fortfarande kvar garanti på den. men nej det fick jag inte, så vi köpte en ny ist. Hade velat ha en rosa men den fanns inte kvar i rosa, så jag fick ta en grön/blå färg ist. men den e också fin.

Men nått som var lite retligt var ju att när killen som jobbade på onoff kollade på min gamla mobil, så tappade vi bort mitt SIM-kort mitt i allt, så när jag kom hem så beställde jag ett nytt och hoppas på att det kommer idag, sen så kanske jockes körkort kommer idag med som han har vart utan i 3 månader nu. För det skulle ju vara rättså bra att ha ett nr så att alla kan ringa till mig, speciellt om det e tomasgården som ringer. Hihi.

Ne nu kommer snart min mamma och ska hämta sin cykel.


Ha de ♥

pjuh

Hejsan.

Nu har det nog vart lite dålig uppfatering igen och jag ber om ursäkt för det, men jag har jobbat hela helgen, och det har blivit kvällar för det mesta, idag slutade jag ju iof kl 16, men har diskat lite också.

Iaf så jag har jobbat hela helgen, och det har vart s himla kul=), dom frågade om jag ville jobba den 21:a också=), sen så skulle en tjej kolla om hon kunde ta ledigt den 27 och om hon kan det så ska jag jobba den 27:e också=), wohoo lite extra pengar denna månaden också=).

Har inte så mkt att berätta, idag. E skit trött och funderar på att somna i Joachims famn idag i soffan. det e så varm och mysigt=) hihi.


Sen vill jag bara säga att fan fan fan fan fan fan för att Erik vann, CALLE skulle det ju ha vart. Calle e en så mkt bättre kille än Erik  och mycket bättre sångare.


Ha de puss  <3

jobb

Hejsan.

Nu har det blivit dålig uppdatering igen, inte bra inte bra.

Iaf vet inte redigt när jag skrev sist men jag har iaf jobbat=), dom ringde till mig i måndags och frågade om jag kunde jobba på tisdagen och det kunde jag ju=), sen när jag väl kom upp dit då frågar dom om jag kan jobba fre, lör och söndag=) för det var en som ville ta ledigt hela helgen och ja jag kan ju jobba=). så på fredag jobbar jag 13.30-21, lördag 7.12.30-----16.30-21 och söndag 7-16. gött extra mkt pengar för att det e helg och att jag jobbar kvällar också=).

Min mobil har ballat ur helt och hållet nu asså, när alarmet ringer på morgonen så kommer det inte någon signal och den vibrerar inte, den bara lyser, och nu ringde min underbara sara till mig och jag hörde inte henne men hon hörde mig, så det blir en ny mobil kanske denna månaden eller nästa, vi får se=).
Har hittat en mobil jag ska köpa, hade faktiskt planerat att köpa en innan min nuvarande mobil började strejka. Här är den.


Aja ska iaf gå och handla lite frukost nu och sen dra till underbara sara=)...


Ha de puss  <3

simma

Hejsan.

Har haft lite dålih uppdatering pga att i lördags så var jag i ullared, vi var inte där så himla länge men jag var ändå så himla trött, gick upp kl halv 4 på morrnen för att jag skulle hinna att sminka mig innan vi åkte kl halv 5. jag sov i bilen både dit och hem, det tar ungefär 1,5 timme dit, så jag sov tre timmar typ, sen när vi kom hem så slog jag in packeten som jag hade köpt till min familj, (är inte helt klar än med julklapps inköpen). sen så gick jag och la mig och somnade vid kl 20.30 haha och vaknade kl 09.30 dagen efter så jag sov 13 timmar den natten, och det måste nog vara rekord för mig alltså, tror inte jag har sovit så länge i hela mitt liv.

Och igår (söndag), sågick jag hem till min mamma vid 12 tiden och hämtade min lillebror, han skulle följa med mig bort till affären Karlsson för jag skulleköpa en sån där "världens bästa morfar" mugg. och sen gick vi även in på JYSK och kollade lite och då hittade han sin julklapp från mig och min syster, det blev två st prydnads kuddar. Så då köpte jag dom till honom.
Sen lite senare på kvällen runt kl19 så frog jag min bästa Sara till Jennie och firade henne på sin 20 års-dag, så då käkade vi tacos och kladdkaka med glass=), mumma.

Idag ska jag, Sara och Jennie dra till badhuset och simma, ska bli så himla skönt. Synd bara att jag inte hinner hem tills jocke slutar för vi ska simma kl 16-17. och jocke slutar kl 17. men han får väl göra någon egen mat eller så förbereder jag något till honom.

Ska även höra med Anna om jag kan ta hand om Becca imorrn, för hon ska på julbord i bowlinghallen. Så jag vill ta hand om becca hoppas att jag får det, hihi.

Nu ska jag vika tvätten och börja städa så att jag inte behöver stressa med det sen.


Ha de puss  ♥

idol

Hejsan.

Just nu sitter jag och väntar på att idol ska börja, e skit nervös för jag vill inte att Calle ska åka ut, jag e helt nere i hans röst asså.
Men vi ska inte kolla på hela idol idag, för det hinner vi inte göra, så jag kommer inte att få reda på vem som åker ut förrens imorrn.




Aja nu ska jag gå ut till grabbarna jocke och hans bror.
Ska gå och lägga oss efter 22 nyheterna, ska ju upp kl halv 4 imorrn på morgonen, för jag åker till Ullared=).

Så nu får ni ha en underbar helg, och hoppas på att Erik åker ut idag.


Ha de puss  <3

mardröm

Hejsan.

Inatt hade jag en skit läskig dröm asså, det var jag och en tjej som såg ut som Jockes lillebror haha, men iaf jag och den här tjejen var i ett stort jätte fint vitt hus, och då helt plötsligt så kommer det nån och knackar på så vi öppnar och då ser vi en typ utteligare/narkoman/alkolist haha, han frågade om han kunde få komma  in och få en liten matbit och vi bara ja visst kan du få det.
Men sen när han hade ätit klart så ville han inte gå sin väg och vi sa att han var tvungen att gå för vi ville inte ha kvar honom där, men han vägra så jag och tjejen springer in till ett sovrum och låser dörren, men sen hade vi glömt att ta med oss våra mobiler och den vanliga telen så jag smyger ut för att hämta dom grejerna för dom låg på köksbordet. Iaf så när jag hade hämtat grejerna så ser jag att han kommer ut ur toaletten och han kommer och går bakom mig, blev förstås livrädd, men jag ser även att han hade tagit på sig sin pyjamas, den var röd och orange (as ful, det fulaste jag har sett), så jag springer in i ett annat rum och sätter mig mot dörren så att han inte skulle kunna komma in, men han kom in ändå för att jag inte vägde tillräkligt mkt. Så jag börjar slå på honom och tillslut så lyckas jag få ner honom, han ligger och gnäller och blöder på golvet så jag springer till min kompis igen, och då ringer vi till Joachims mamma, för jag tänkte så här att, hon jobbar ju med alkolister och knarkare, så jag frågar henne vad jag ska göra och hon säger att vi ska sitta på rummet och inte säga ett knysst så ska hon komma och hjälpa oss, när hon väl har kommit så pratar hon med denna alkolist och han e borta imon 5 minuter... haha han såg verkligen skit läskig ut,
Det var hans utseende jag blev rädd för inte det att han jagade mig och det, bara hans utseende.

Så det var min dröm inatt.


Så såg han ut ungefär i ansiktet iaf, och sen tänker ni er en röd och orange randig sliten pyjamas.

Idag har jag vart hos mamma och hjälpt henne att städa/möblera om min lillebrors rum. fick pengar för det med så, nu blir det till att stor shoppa på lördag.
Just de ja, världens bästa Ronyah fick körkort igår, så grattis till dig snuttan=)



Nu ska jag skala potatis så bye bye.


Ha de puss  <3

1 dec

Hejsan.

Idag e det ju 1:a december, vilket betyder att det a bara 23 dagra kvar tills julafton, var och köpte en julklapp till Joachim igår, det blev en morgonrock, han har ju pratat så himla länge om att köpa en så jag hittade en fin i går på JYSK, så jag gick bort till JYSK igår tsm med min mamma och hennes hund Alice. Så hoppas att han blir nöjd nu=), men det kommer han att bli, det vet jag.

Idag ska jag nog försöka att omstrukturera alla jul grejer jocke har satt upp, ändrarde på julstjärnan igår, när jag kom hem från farfar i söndags så hade jocke tagit fram precis alla jul grejer, t.o.m. granen haha, men vill han att granen ska vara framme redan nu så får han väl det då=).
Så jag ska iaf försöka att få iordning på allt, jag tycker att jocke ställer grejerna på fel ställen så jag går efter honom och ställer dom på andra ställen. hihi.

Nu har jag och min kompis planerat att hon ska plåta mig efter jul någon gång. Hon är så jävla grym.

Min frukost idag blev några lussebullar haha, tog med mig 2 st påsar från mamma igår när jag var hos henne.
Ska nog försöka att hinna med nästa vecka att baka lussebullar både till mig och jocke, alltså allt tar ju mkt längre tid när man har en som är glutenintolerant.

Min pappas tjej har luggit på hjärtintensiven några dagar nu=(=(=(, hoppas att hon har kommit hem och måt bra, får åka ut till pappa någon dag och kolla hur det är med pappa, pappas tjej och djuren.

Ne nu ska jag börja med mina grejer. Så kanske jag skriver mer sen.


Ha de puss  <3

RSS 2.0