dålig uppdatering igen

Hejsan.

Nu har jag vart dålig med uppdateringen igen, sorry.

Sist jag skrev vart ju i onsdags, så vad har hänt i mitt liv dom senaste dagarna, jo i fredags så var jag och mina underbara tjejer ute hos min pappa och gick med hans hundar, mysigt mysigt. haha.

I lördags så var jag på kalas, min farbror fylde 30, så då var vi och firade honom hela släkten, käkade planka och lite. Efter kalaset så åkte alla som ville hem till honom. Och jag gjorde det, emn dum som jag var så hade jag ju ingen som kunde köra hem mig sen på kvällen, för alla som åkte hem till Dea drack ju. Så gick Deas tjej runt och frågade om det var någon som vart nyckter, och då fans det tre stycken som var det, bla hennes pappa och en av deas kompisar, och som tur var så kunde deas kompis köra hem mig, Hade nog dött lite om Annas pappa hade kört mig, han e den tråkigaste gubben i hela jävla världen. Ska säga som min bror sa om honom.
:::Han e en redig liten jävla nasist jävel. haha.
Bra sagt där Robin.
Kom iaf hem sen vid halv 9 på kvällen. och då stack jag direkt över till sara och började dricka, hade skit roligt fram till att kl blev 3 ungefär, då Frida började bli otrevlig mot alla, Hon började prata om sin kompis LLB, och vi tyckte det var skit roligt, och frida tyckte inte det och sa att vi var jävla bönder haha, men det roliga e att innan hon flyttade till Halmstad så var hon den som var mest Bonne av oss, haha.
Bella tyckte att LLB lät som ett trosskydd. haha. Frida blev as förbannad.
Både jag och sara tänkte att då kan hon ju flytta till Halmstad på heltid om hon nu ska vara otrevlig och säga dumma saker till oss när hon e hemma och hälsar på...

Söndagen var ganska lugn. Jag gick över till Sara och vi gick och käkade pizza, redigt gott var det. Sen så satt vi och kollade på tv typ.

Måndagen var lugn den också, jocke skulle åkt och köpt en båt i går, men Bengtsson hade redan lovat ut den till en annan, men så ringer han på kvällen och säger att killen som kollade på båten inte ville ha den så jocke ska åka och köpa båten idag ist. Så jag vet inte när min man kommer hem idag.han skulle åka direkt när han hade slutat jobbet.

Idag ska jag dra och simma med sara. hoppas på det iaf.

Just de ja, faan att ajg inte hade nått batteri i min mobil i lördags annars så hade ni fått se mina och saras grymma videosar.
Haha.

Nu ska jag gå och bädda sängen och sen ta ett bad.

Ha de puss  <3

Rose-Marie

Grattis på Födelsedagen Rosen.

Nu har du och pappa vart tillsammans i snart 2 år. =)

Hoppas att du får en underbar dag.

Puss puss <3

Long time agooo...

Hejsan.

Nu har jag vart ur kass på att uppdatera, men men. Har faktiskt haft fullt upp.
Har bland annat jobbat=), och umgåtts med mina fina vänner.

I Fredags så jobbade jag och när jag slutade skyndade jag mig hem för att slänga mig i duschen, och sen klä på mig och sminka och såna grejer och sen gå över till Sara och festa.

I Lördags så gjorde jag väl inte allt för mycket, städade och lite sånt, sen så gick jag över till Sara igen och festade igen. Det var nog den roligadte kvällen på mycket länge. Haha.Vi gick även sen till hotellet och dansade loss. Träffade min storebror. mycket trevligt.

I söndags så var jag helt utslagen. sov till 11:50 nytt rekord för mig brukar vakna vid 8 på helgerna. haha. sen så somnade jag igen vid 14 och sov till 17. sen var jag vaken till 22. så jag sov bort hela den dagen kan man ju säga.

I måndags så var jag barnvakt till min lilla Rebecca. Haha hon vart så blyg när jag kom hem till henne. Hon har ju inte sett mig på typ 1 månad så hon vart jätte blyg, och så söt. Jag bestämda att vi skulle gå till mitt jobb och skriva i en månadsrapport, för dom hade inte några såna i fredags när jag jobbade, så vi gick från Bäckseda till mitt jobb, och det tog väl 40 minuter dit och sen 40 minuter hem. Precis alla gamlingar på mitt jobb blev helt till sig när dom såg en sån liten tjej, dom ville krama henne och sånt men hon blev jätte blyg när vi var där, och jag kunde inte ens ställa ner henne på golvet för då började hon gråta, men hon fick ett kex av min mamma (vi jobbar på samma jobb men olika avdelningar) och då sken hon upp som en sol=)=) haha.
Iaf Dom ringde när jag var på väg till jobbet. och frågade om jag kunde jobba på kvällen, och det kunde jag ju göra=).

Igår så träffade jag Sara och Jennie. och jennie sa att hon funderar på att börja plugga efter sommaren. Och då skulle hon gå omvårdnandsprogrammet, och det ska ju jag också göra, Så då får jag en redig person i klassen iaf och inte bara en massa torrbollar...

Ihelgen kommer Frida hem så vi ska la fira henne lite, hon har precis fyllt 21. Så på fredag ska jag, Sara; jennie och bella åka till Jönköping, och sen på kvällen käka på japanen... Undra om det e gott, har aldrig ätit där.

Lördag består av 30 års kalas, Rebeccas pappa fyller 30, det viill säga min farbror.

Nu ska jag gå och klä på mig några trasor för att sedan gå ut och gå med sara.


Ha de puss  <3

Snack med simon =)

Hejsan.

Håller på att prata med min Simon nu. SKit trevligt. Saknar honom så grymt mycket.
Men har bestämmt att vi ska träffas någon dag nu, ska bli så himla kul tycker jag. ska då ta kort på honom så att ni får se hur snyggingen ser ut =) haha.

Idag håller jag på att tvätta. Var väldigt behövligt, för varken jag eller jocke hade några kläder kvar, så jag får ha på mig ett par sunkiga mysbyxor på mig idag än så länge. haha.
Snart kommer Molle hir, Saras hund. ska vara lite hundvakt i nån timme bara. sen kommer min mamma hit, så de e la lika bra att börja städa (diska) annars så börjar hon göra det.

Nu måste jag gå ner till yvätten.

Ha de puss  <3

Städning

Hejsan.

Ska la strax börja plocka undan här hemma, städade ju jätte mycket igår, typ dammsög och skurade golvet, så det e ju städat här hemma ska bara plocka upp lite små grejer som man tar fram på kvällen medans man kollar på tv och ligger och myser, sen ska jag diska också.

Fan vad gött att jag får jobba på lördag, då får jag pengar nästa månad också. wihoo.
Hoppas bara att jag får jobba mer än 1 dag, vill få lite mer än en 1000 lapp. Jag kommer ju att jobba på en lördag då blir det lite mer pengar.

Ska gå ner och handla lite mat sen också, och frukost.

Nu ska jag gå och ta en dusch och sen gå ner och hanlda.

Ha de puss  <3

jobb

Hejssan.

Ska jobba på lördag =)=)=).
Hoppas bara att jag blir någorlunda redi i halsen. Så att jag inte går och hostar på dom gamla hela tiden. haha.

SKa alldeles strax dammsuga, kunde inte göra det igår för mamma tog hit hennes hund, och då tyckte jag att det var onödigt att dammsuga.

SKa gå ner och handla nått gott sen också.


Ha de puss  <3

Bättrings väg

Hejsan.

Håller på att bli bättre med sjuklighet.
Mår bra, men hostar fortfarande mycket.=/.
Ska strax börja städa här hemma, har inte diskat på 2 dagar och typ alla tallrikar, glas och bestick e använda, hur lyckas jag och jocke med detta på bara 2 dagar?? Jag undrar faktiskt det.

Iaf i lördags så var jag själv hemma, kände att jag behövde det, för jag mådde pyton, och i fredags vart jag också själv, Igår (söndag) så var vi och kollade på Guccis valpar, och jag och jocke blev helt förälskade i den ena, Jocke kallade henne för Bambi=), för hon kunde inte redigt styra över bakbenen redigt än (dom e 6 veckor gamla), den var kort hårig, och sen så fans det en annan som var långhårig också, urgullig och jocke kallade henne för Choklad. hihi.
Men det var nått speciellt med Bambi.
Försökte att övertala jocke igår om att vi skulle skaffa henne, för uppfödaren ville ha henne på foder, och jag och jocke vill vara fodervädar.
Iaf jag sa till Jocke att jag köper maten, jag går ut med henne och allt sånt.
Men det gick inte redigt som jag ville, han sa att han inte ville ha en hund nu. Och då frågade jag honom om jag går ut omvårdnandsprogrammet med toppbetyg så kan jag väl få en hund. och han sa JA.
Vi skulle kunna ha en hund nu, för då skulle vi få den om 2 veckor, vilket betyder att det e i April, och då skulle jag vara hemma med den i 2 månader konstant, och lära den att kissa ute och sånt, sen så jobbar jag i två månader i sommar, och då kan jag gå och lämna den hos mamma, för hon bor så nära mitt jobb, så jag skulle kunna gå ut med den på mina raster. Och sen så efter sommaren när jag pluggar så e jag borta i ca 4 timmar om dagen och då kan den vara själv. För då e den tillräkligt gammal för att vara själv i några få timmar.

Här en Bambi som vi blev helt förälskade i ♥


Iaf, om han inte ändrar sig så får jag en hund om mindre än 2 år, och jag ska få välja viken jag vill ha. men tror att det blir en norfolkterrier. Liten och smidig hund som man kan ha med sig överallt.

Nog pratat om hundar nu.

Ska städa snart som jag sa innan.
Sen kanske jag ska gå hem till mamma, kanske om man ska ta en promenad innan jag går dit?! Får se et, jag hostar ju väldigt mycket fortfanade.

Ååå det e så sjukt fint väder ute idag=)=)=), det gillar vi. Snart sommar. men först vår, och min födelsedag.

Har redan köpt en födelsedags present till pappa, han fyller år i Juni, men hittade en sån bra  grej till honom när jag var uppe i Umeå, Det var en bok om Andra världskriget, han e sjukt intresserad av det, Så boken e en bok på 600 sidor med orginalbilder och text från andra världskriget.
Lätt att det blir hans bästa present nånsin.

Ne nu ska jag gå och diska så att jag inte behöver tänkte mer på det sen.


Skriver mer sen under dagen.

Ha de puss  <3



Själv

Hejsan.

mår fortfarande dåligt =(, Så jag sa till jocke att han behöver inte vara hemma ikväll om han inte ville, han ville det och ta hand om mig, men han trodde att jag skulle må bättre idag än vad jag gjorde igår så han hade lovat att vara med oskar ikväll.  men det gör inget för då kan jag ta det lugnt och ta ett bad eller göra lite som jag själv vill.

Jocke ringde till mig innan och frågade om jag ville följa med till Tranås på söndag och hälsa på Jockes föräldrars hund, hon e du där nu och har fött valpar, så dom ska åka dit och hälsa på henne och kolla på hennes valpar=), jag tror inte att jag följer med, fast jag hade velat de, jag e ju sjuk och så, så jag skippar nog den turen.
Om jag inte har blitt lite friskare tills på måndag så ska jag gå till läkaren, och få medicin.
Och hoppas på att jag blir bättre av medicinen.

Funderar stark på att ta ett bad nu och ligga och läsa en bok (ASYL av Lisa marklund). Har redan läst dom bökerna men tycker att dom e bra, och det e likadant med boken som heter "pojken som kallades det". sjukt gripande bok, att man ens kan behandla sitt barn på det viset, jag tror att när jag väl får barn så skulle jag inte ens kunna ge den smisk haha.

,Ne nu orkar jag inte skriva mer, ögonen rinner, näsan rinner jag hostar. Så vi får höras mer imorrn...


Min fina lilla kusin..


Ha de puss  <3

sjuk

Hejsan.

Ligger hemma och e dunder sjuk.
Hostar som en galning så att det gör ont i hela kroppen. =(.
Sen så e jag jätte förkyld också.
Hur ska jag klara av att det kommer El-gubbar till mig om några få minuter när jag e så här sjuk, dom ska borra och jävlas, asså nu har min hyresvärd bestämmt att det ska in tv/telefoni och bredband i alla lägenheter här i stan. så just nu e dom i min trappuppgång. men det e la lika bra att dom började med vårt hus kanske, för mamma ska få sitt i typ april eller maj, och så länge hade inte jag velat vänta på att det ska komma gubbar till ens hem.
Trodde att dom skulle komma igår men det gjorde dom visst inte, så dom kommer in till mig om några minuter. För dom e hos grannen nu.

Var borta på komvux i går med mamma och jag börjar plugga den 18 augusti=), till undersköterska.
Ska bli så jävla gött att få ett fast jobb inom äldrevården sen asså.
Så jag ska plugga i 1,5 år sen e jag färdig utbildad underskötersla. och har då två st utbildningar.
En undersköterska och en inom industi.
Ååå på tal om industri så saknar jag min klass sjukt mycket, hade nog den bästa man kan tänka sig. haha.
Jag hade inte tråkigt en enda dag när jag gick på gymnasiet.

Efter ajg har pluggat klart så drar jag och jocke till THAILAND... wohoo.

Nu ska jag gå och äta lite frukost.


Ha de puss  <3

 

Oonnnt

Hejsan.

Var ju och simmade igår, och det var hur skönt som helst.
Men idag har jag ont i hela kroppen, det e inte träningsvärk.
För när jag vaknade så kändes det som en lastbil har kört över mig, har väll sovit konstigt i natt, sen när jag skulle resa mig upp ur sängen så bara knäcker det loss i hela kroppen. haha.

Haha igår när vi hade simmat klart så gick vi och satte oss i bastun, och då kommer det en liten pojke med sin mamma och duschar, den lilla killen står och drar sig i snoppen, haha.
Jag tycker faktiskt att det e rättså dummt av föräldrarna att låta sina pojkar dra sig i snoppen när dom e typ 3-4 år, det är en sak aldrig min son få göra om jag får en.
Jag tycker att det e äckligt. och sen så tycker jag att det e så oansvarigt av föräldrarna att dra med sig sin son som e på 7-8 år in i tjejernas omklädningsrum. Jag menar en 7-8 åring klarar sig för faan själv, han ska inte ha hjälp av sin mamma att duscha sig, för det klarar man själv när man e så gammal, dom klarar sig när dom e i skolan och har haft gympa så då klarar dom sig själva när dom har vart med sin mamma och badat.
Det e en sak som jag inte tycker om.

Ska gå och simma med sara sen också, men det blir vid kl 14 idag.

Jocke klarade inte av att vara hemma en dag till så han gick till jobbet idag, han var hemma i 2 dagar sen så höll han på att få panik. hihi.

Såg på vädret innnan att det ska komma mer snö på fredag, men det ska vara 2+ grader sammtidigt som det snöar.
Så det kommer ju förmodligen inte att lägga sig.
Nu är det sjukt fint väder ute. Jätte skönt e det.
Funderar på om jag ska gå ut och gå lite, eller om jag ska städa?!.
Äsch jag städar ska ju faktiskt simma sen.

Den 26 åker jag till Jkpg, med sara, bella och jonas, vill inte att jonas ska följa med dör han e som en jävla svans efter sara, hon akn typ inte göra nått själv, för han ska med på allt, men skit i det, jag kom på en idé igår när jag och sara satt i bastun. Vi ska ha en tjej kväll och basta och såna grejer på kvällen den 26:e. Så då sa jag till sara att det bara ska vara vi tjejer och att jonas får åka till garaget eller nått och meka med bilar. haha.
Och sara gick med på det=)=)=).

Ne nu ska jag städa.

Ha de puss   <3

Sjukling/skin jacka

Hejsan.

Har min man hemma idag, han kom hem igår kl 13 ungefär och kunde knappt prata och vart genom svett.
Så han hade sjukskrivit sig, och det var lika bra, jag kunde knappt röra på honom igår, för att det stack så himla mycket i skinnet på honom, stackare..
Hoppas att han mår bättre idag killen.

Usch måste städa strax för jockes mamma skulle komma idag och lämna en film här, och det ser ut som ett bomb ner slag, och det luktar inte gott här hemma, vet inte varför men det luktar soppor. ska undersöka det strax.

Iaf jocke e skit nöjd med sina skor, han tyckte att det kändes konstigt att gå med dom, men det e bara för att dom har en sån mjuk dämpning i hälen så det känns som att man går på kuddar ungefär. hiih.

Nee usch nu måste jag börja städa, men vill inte väcka Joachim.
Hur ska jag göra?? väsnas eller låta han sova ut så att han blir frisk.
Fast iof så e han inte så lätt väckt. jag menar jag vaknar om om grannen öppnar sin dörr, så jag sover väldigt lätt.
Medans han sover och man får knuffa och nästan skrika för att han ska vakna.
Men jag väntar en stund till och sen börjar jag städa.

Idag ska jag gå och simma med Sara.
Men det blir vid 17 tiden så vad ska jag göra resten av dagen?? kanske gå ut och gå lite i det härliga vädret=)
Just de ja, jag kunde fan ha min skin jacka igår när jag var ute=)=)=).
Så välkommen våret=)
Jag och jocke har ändrat lite på våran thailands resa, vi har bestämmt att vi åker när jag har pluggat klart, så vill säga om ca 2 år.
Ska börja plugga nu till hösten och jag ska plugga till undersköterska.
Så ska vi bara två st små resor medans jag pluggar.
1 vecka i Egypten och 1 vecka till typ Cypern. 

Ne nu ska jag kolla klart på tv:n och sen gå och städa.


Ha de puss  <3

Skor

Hejsan.

Idag ska jag och Jocke gå bort till TEAM SPORTIA och kolla efter ett par skor till honom, som jag ska köpa sen när han fyller år.
Frågade honom igår vad han önskade sig.
Jag kom med förslag som t.e.x. pengar till en ny tattuering, presentkort eller skor och han ville ha ett par skor.
Så nu ska vi snart gå bort dit och kolla storlek till honom.
Han vill ha ett par Adidas, såna svarta ni vet med tre vita sträck.
Fast vi kanske hittar några andra som han vill ha, men vi ska iaf bara kolla storlek idag. För när lönen kommer så ska jag och Sara åka upp till Jönköping och gå på IKEA, men då kan vi ju lika väl gå in och köpa ett par skor till honom också i nån sport affär.

Jaja nog tjatat om det.
Läste igår på aftonbladet.se att efter helgen så ska våren börja komma här nere i södra sverige.
Faan va götttt.
Sen så blir det Thailand om ett år, och i höst blir det Egypten=)=)=).
Faan va göttt.

Sen ikväll blir det party med brudarna.
Köpte en jävligt god cider, det var jordgubb/vanilj. skit god.

Nu sks jag väcka min man så att vi hinner göra oss iordning.


Ha de puss  <3

VÅR???

Hejsan..

Just nu så håller jag på att städa lite, så att det e fint ikväll, när jag och jocke ska mysa=).
Jag måste ju visa hur det blev på väggen också, med mina bokstäver, jag tycker personigt att dte blev fint, mycket finare än när tavlan vart där.

Gud asså vi har världens finaste väder här idag, solen skiner och det e inte ett enda moln på himlen.
Tror nog att det börjar bli vår här nere nu, faan vad jag längtar, fyller ju år i Maj och förra året när jag fyllde år så var det sjukt fint väder, tror faktiskt det var den varmaste dagen på hela året, och jag fyllde 20 och det var crusing, Sjukt rolig födelsedag=)

Jag och Camaron.

Jag på min 20-års dag.

Jag och min älsklings Ronyah.

Asså nu längtar jag sjukt mycket, jag kan inte förklara hur mycket jag längtar tills crusingen e.

Skulle gått och simmat idag, men det blir inte nått med det, för Sara håller på att bli förkyld, och då e det ju lika bra att vänta tills hon blir frisk ju.
Imorrn blir det fest, hemma hos Sara. Jag ska festa järnet då, har inte festat på hur länge som helst nu...

I onsdags så planerade jag och jocke lite grejer, så om ett år så ligger jag på en strand i Thailand=). Vi vill åka dit när det e vinter, så därför åker vi nästa år.
Sen så ligger vi förmodligen på en strand i Egypten i höst, jag ska ju bjuda jocke på en resa nu i höst när jag har jobbat klart och lönen har kommit och det, han bjöd ju mig till Kroatien i sommras så jag vill bjuda tillbaka. Men har sagt till honom att det ska bli en överraskings resa, han ska inte veta vart vi ska, Jag funderar på Egypten, Cran Canaria eller Cypern. Men det lutar mest åt Egypten.
LÄNGTA LÄNGTA LÄNGTA.

Oj nu har jag skrivit för mycket tycker jag och jag måste ju fprtsätta att städa här hemma nu.

Men vi kanske hörs sen eller imorrn..

Ha de puss  ♥

HEMMA

Hejsan.

Nu ä jag äntligen hemma i lilla Vetlanda och det känns helt underbart.
Min klocka har också kommit hem, gu så gött.
.

Inte världens bästa bild, men den e Rosa och så e det kristaller runt om, =)=)=).
Tog kort med datorn och kunde inte fatta hur man gör så att det blir färg, får fråga jocke hur man gör det sen. så kan jag ta ett kort så ni får se hur färgen e också.

Iaf har även köpt typ klister märken som man sätter upp på väggen (bokstäver), men det visar jag en annan dag.

Nu ska jag gå ner och handla lite frukost, Dove, och hårfärg.
Och på fredag ska jag gå upp till badhuset och köpa ett badkort. Måste ju göra det nu innan jag fyller 21, för om man handlar det om man e 20 eller yngre så kostar det 400 kr för ett helt år och om man ska handla det när man e 21 eller äldre så kostar det 800 kr för ett år.

Ne nu ska ajg gå ner och handla lite.

Hörs sen.

Ha de puss  <3

RSS 2.0