frukost

Hejsan.

Nu ska jag gå hem till min mamma och äta frukost.

Jocke var ute igår och festade och han kom hem vid halv fyra på morgonen, så han kommer ju ligga och sova resten av dagen, han e fan otrolig. Om inte jag kommer att väcka honom sen så kommer han sova ända tills imorrn, lätt att han skulle kunna sova en hel dag.

Iaf så ska jag börja göra mig iordning nu och sen gå hem till mamma.



Ha de puss  <3

sista grejerna

Hello.

Idag har jag hjälp min mamma att flytta dom sista grejerna till hennes lägenhet.
Gick upp kl halv 8 och duschade och sen vid halv 9 så började vi att flytta det sista.
Himla skönt att hon har flyttat faktiskt, så nu behöver jag aldrig mer se det där kräket, men kommer dock att sakna en av mammas hundar som hon lämnade kvar, pga att det faktiskt e kräkets hund, men hon tog med sig en hund och katten. Hoppas att Zigge får vara hos mamma ibland annars kommer jag att sakna honom för mycket.
Och nu när vi pratar om hundar kan jag ju medela att Jockes föäldrars hund har fått valpar, hon fick dom idag och det blev två st tikar och en hane.
Iaf så flyttade vi alla sängar och bokhyllor dag, men jag bar inte så mycket på grund av att jag hade feber igår, så Jocke och Henrik fick bära alla tunga grejer, men det gick hyfsat snabbt att flytta allt idag det tog ca 2,5 timmar.

Jag e fortfarande lite sjuk, men har inte kvar min feber och det e ju skönt, men e fortfanade förkyld och har ont i huvet.
Har käkat pizza idag, mamma bjöd som tack för hjälpen med flytten och de.

Haha Jocke e så rolig och gullig=), Älskar verkligen honom, han e nog det bästa som har hänt mig tror jag=).


Det var ju nått som jag skulle skriva men kom inte ihåg vad det var. Men iaf har hittat en mössa som jag vill ha, eller jag vill inte ha den men skulle vilja ha den om den var rosa.
Har ju en svart och vit jacka nu och ett par svarta termobyxor och tänkte att jag skulle matcha det med rosa vantar och mössa=) hihi.

Skulle inte detta vara snyggt?? Fast tänk er jackan vit och svart istället.

Nu ska jag ta ett bad och gå och sova så att jag blir frisk någon gång.


Ha de puss  <3

SJUK

Hejsan.

Jag e SJUK.
Jocke har smittat mig, han smittade mig med en förkylning, men nu har min förkylning gått över till feber också=(.

Ska även hjälpa mamma att flytta det sista imorrn.

Orkar inte blogga mer nu, ska nog gå och sova så att jag blir frisk.


Ha de puss  <3

Förkyld

Hejsan.

Har inte skrivit nu på någon dag och det beror på att jag har hjälpt min mamma med att flytta, som igår så flyttade jag och mamma två st lass. och hon fick sina möbler igår tror jag att det var. Det var iaf mycket spring i trapporna, men som tur e så har mamma inte så många trappor, här hos mig e det ju trappor te en förbanelse, man e ju slut körd när man har gått upp för mina trappor.
Min farbror e ju vaktmästare i mammas hus och ahn kom i går till mamma och skulle greja lite med lägenheten. Så då fick jag ju träffa honom lite också, och frågade om jag fick ta hand om Becca någon dag. hihi.

Iaf jag e så sjukt förkyld, jocke har smittat mig=(, kan knappt inte andas genom näsan. Så idag när jag vaknade var jag helt torr i min mun för att jag måste andas med munnen, jag brukar andas genom näsan när jag sover.

Hon som jag och mamma ska till uppe i Umeå blev mormor igår. Så Grattis till henne och barnets mamma Terhi.
Fick en bild av mamma på barnet, och hon e jätte söt. Hon kommer ju förmodligen att vara lite sötare och större när jag e där uppe om en månad.
Har iaf skaffat alla vinter kläder nu, men måste köpa en mössa och vantar sen så har jag allt.

Lönen kom ju igår, och gud vilken lycka det var i min plånbok haha.
Köpte mig en tröja och två st väskor..

Här har du grejerna jag köpte.


 Ganska snyggt va, vet att det inte e dom bästa bilderna.


Sen så köpte jag ett par rosa trosor också=)..
Var ju tvungen att ha en stor väska som jag kan ha i bussen på väg upp till Umeå, så hittade jag denna och själv så tycker jag att den e ganska snygg.

Måste snart börja riva ur en gaderob så att jag får plats med alla mina väskor nånstans hihi.

Fan vad mycket snö det har kommit eller?? stackars dom som måste ploga och sånt, t.ex min pappa han måste ploga, vaknade kl 04 idag av att det var en plogbil utanför, så fatta vad tidigt dom måste gå upp när det kommer så här mycket snö.

Ne nu ska jag diska och städa och rensa min gaderob.

Ha de puss  <3

 


Lön

Hejsan igen.

Wohoo kollade in på swedbank och fick reda på hur mycket pengar jag skulle få för att jag jobbade 10 dagar i december, jag och jocke trodde att det skulle bli ca 5000 kr, men jag fick 6209 kr, gött när man får mer pengar än man tänkt sig, så nu får jag dom på onsdag och då blir det att beställa resan till umeå på en gång. Så nu väntar jag bara på att det ska bli den 27:e nästa månad så att jag får se hur mkt jag fick för att jag jobbade den 1:a januari.

Idag ska jag hjälpa min mamma att flytta köksbord, detär så här att min mamma har opererat sina handleder och det blev nått knas så hon kan inte bära tunga grejer, men som tur äe så har hon ju mig, inte för att jag e den starkaste av alla men jag har ändå en hel del muskler.
Så jag ska hjälpa henne att flytta köksbordet idag/ kläder och böcker.

Sen så ska jag strax gå iväg till MAXI och handla kött/köttfärs och hamburgare. Sen ska jag laga till någon god miat till jocke och gå upp till hans jobb och lämna det till honom.

Imorrn ska jag och mamma beställa resan till Umeå. Sen ska jag gå och kolla om jag hittar någon skid jacka, typ en sån som jag visade här på bloggen för några dar sen.
Hoppas att jag hittar någon och att den inte kommer att kosta allt för mkt.

Nehe om jag ska ta och börja göra mig iordning nu då, och sen gå och handla.

.


Ha de puss  <3













tjalala

Hejsan.

Min syster kommer snart hit och jag ligger i soffan med bara trosor och en t-shirt, så jag får väl gå och ta på mig något redigt,
Iaf så gick jag till min mamma igår, till hennes nya lägenhet. och hjälpte henne städa det sista innan möblerna kommer så jag putsade alla fönster på insidan och det var nog det grisigaste jag har sett, först så tog jag bara ett helt vanligt papper och fönster puts och tvättade av dom, och pappret blev helt svart, och jag menar svart. blää.

Idag så måste jag verkligen städa här, det ser ut som ett bomb ner slag. Höll på att diska igår samtidigt som jag lagade mat och när maten var klar så käkade vi och efter det så hade jag tänkt att fortsätta att diska men då ville jocke att vi skulle ligga och mysa och kolla på film, så jag blev ju aldrig klar med disken. Så den tråkiga göran måste jag göra idag ist.=/.
Jocke vart jätte sjuk igår, han satt och snorade som tusan och sen så hade han feber också, stackarn.
men idag så mår han bättre och e på jobbet nu iaf.

Ne nu måste jag gå och klä på mig.


Ha de puss  <3

städa

Hejsan.

Kunde inte blegga redigt igår för jag vart inte hemma, jag hjälpte in mamma att städa hennes lägenhet.
Hon fick ta över lägenheten tidigare om hon kunde städa den, och det kunde hon ju göra med lite hjälp av mig och min syster.
Så vi började städa vid 10 tiden och var färdiga vid 16 tiden, usch han som hade bott där innan kan ju verkligen aldrig ha städat, T.ex jag skulle torka av ett fönsterbräde med en disktrasa och disktrasan blev helt svart, uärk.
Och det var typ som intorkade kaffe droppar över allt och då menar jag verkligen överallt, min syster såg såna droppar långt upp på skåpen och jag fattar inte hur dom kom dit, och toa dörren ska vi nog inte ens prata om, den e vit målad på yttersidan men den var inte så vit, utan den var svart och smuts, önskar att jag hade haft en USB-sladd till min mobil så hade ni kunnat få se före och efter bild på toa dörren.

Men tillslut så var lägenheten jätte fin och luktade mycket fräsht. Så nu ska det bli lördag så att vi akn flytta in alla mammas grejer, vi ska alltså flytta in grejerna den 30:e.


Nehe nu ska jag gå och krypa ner hos jocke och försöka att väcka honom.=).



Ha de puss  <3

kniv

hellojsan.

Angående knivbråket jag skrev om igår så har jag fått reda på hur det ligger till nu.
Det var så här att det var 2 st killar som stod i mat kön, och den ena killen var väl lite av en tönt och den andra förmodligen en utlänning, tönten hade sagt till den ena killen att han höll på att knarka och så, och då blev den killen ursinnig, och började slå på tönten, tönten sprang därifrån men killen följde efter och mitt i matsalen så tar han fram en kartong kniv, ni vet en sån där gul som man trycker upp med tummen. Och hugger tönten i magen.
Sen så springer knivkillen därifrån och springer ner till stan och sätter sig på ett fik som imnget hade hänt, emmn polisen tog honom där efter någon timme bara. Tönten klarade sig med mindre skråmor.
Båda killarna e 17 år. Asså hur tänker dom, jag menar 17 år.

Och nu har jag fått reda på en grej till, jag skrev ju för några dager sen att jag trodde att min farbror skulle gifta sig, men det var ju helt fel asså, haha.
Detta e faktiskt lite kul, att jag och mamma trodde att dom skulle gifta sig, men det e det att min farbror fyller 30, det var det de va. Att han fyller 30. Så det var ju inget att grunna på.

Måste bara säga att jag drar till umeå om en månad också. PEPP på hög nivå.


Ha de puss  <3

tvätt=/

Hellojsan.

Har tvättat idag. Och jag tycker att det e så himla tråkigt. För det första e de så jävla mycket tvätt, två st fulla blåa IKEA kassar och sen för det andra så ligger tvättstugan i källaren så jag måste gå ner ända dit, och ajg bor på fjärde våningen, så det blir ju rättså tungt när man ska bära upp all tvätt sen när det e klart.
Och jag e inte världens största människa och inte den starkaste för den delen heller.

På tal om stark, när jag vart liten eller ja 10-12 år sådär så hade jag armbrytning med min syssling och han e bara ett halv år äldre än mig, och han hjälpte sin pappa med att klyva ved och bära ved typ hela dagarna, Och då tänkte jag, ja Dennis vi har en armbrytning haha, och vet ni vem som vann?? Jo jag. haha. Mamma sa att att hans mamma hade sagt att han hade vart helt knäckt i en vecka haha, bara för att han hade fått stryk av en tjej i armbrytning. hihi. Skit kul.

Mamma ringde nu och sa att det hade vart ett kniv bråk på mitt gamla gymnasie i matsalen, det vart visst nån som hade stuckit en kniv i en. Så då får vi läsa om det i morrn i tidningen. Mamma hade hört jockes lillebror på radio, han hade blitt vittne till dramat.
Spännande.

Om man kanske skulle ta och dammsuga här hemma, men vet inte redigt om jag orkar det för det e så tråkigt så jag bara skjuter upp det hela tiden, haha, har väll inte dammsugit på 2 veckor, men det roliga e att det finns inget damm att dammsuga upp. så jag skjuter upp det några dagar till. Eller så gör jag det imorrn innan min syster kommer.

Faen nu vill jag att det ska bli den 27:e så att min lön kommer så att jag kan gå och handla lite kläder och vinter kläder till Umeå-resan. Jag måste handla en Jacka, vantar, halsduk, mössa och raggsockor. Sen så ska jag kolla om jag hittar några snygga leggings, kofta och smink.

Tänkte att jag skulle ha någon jacka av detta slaget.

Fast vit el. grå.
Och mössan ser ut så här.
.

Fint va??
Sen så har jag ett par svarta termobrallor..

Oj nu blev det ett väldigt långt inlägg.
Ska nog börja med maten nu.

Ha de puss  <3

 


mobil

Hello igen.


Jag har kollat runt lite på tradera nu och har hittat världens sötaste mobil, funderar på att köpa den, emmn vet inte om menyn kommer att vara på svenska, men men. hoppas att det finns på engelska då.

Här e den iaf.
.

Visst e den söt, och den kostar bara från 200 och upp, så det e ju inte allt för dyrt. Ska bara kolla upp om det finns meny på svenska.

Ha de puss  <3

hund

Hello.

Inatt så drömde jag att jag fick en hund, hihi.

Kom på nu på morgonen att jag skulle ha åkt till Tandregleringen i Nässjö, men kan tyvärr inte det, så jag höll på att få lite panik där ett tag, och jag hade inte några pengar på mobilen så jag var snällt tvungen att vänta på att min mamma skulle logga in på FB, så att jag kunde be henne ringa dit och säga att jag inte kunde komma.

Fan vad det snöade här igår, och idag kl typ 06 så hör jag ett jävla dån utanför och då e det snöplogen som kommer och kör förbi. Så det var ju bara att gilla läget och jag kunde inte somna om. Men det gör ju inte så mkt, jag skulle ju ändå ha gått upp kl 06.30 så det gör inte så mkt.

Ska snart gå hem till min mamma och hjälpa henne att packa lite grejer för hon flyttar ju snart.
Sen så ska jag leka av mig lite med hundarna. Vem vet det kanske e sista gången jag får träffa zigge. För mamma ska bara ta med sig en hund när hon flyttar, och självklart ska hon ta med sig katten också.

Ååå jag vill ha en hund, blir nog att övertala jocke faktiskt hihi.

Ne nu ska jag börja göra mig iordning och sen gå bort till mamma.


Ha de puss  <3









Räkmacka

Hello...

Oj vad jag inte har gjort mycket idag, men jag har iaf diskat och städat och vart och handlat.
Handlade lite grejer till min och Jockes mys middag idag, för idag blir det RÄKMACKOR, sjukt gott!!!

Fick reda på 2 grejer igår, det första e att jockes föräldrars hund ska föda valpar om någon vecka, så jag försökte att övertala jocke igår om att vi skulle skaffa en, jag menar i min familj har vi alltid haft hundar, och plus att nu när jag inte har jobb så e det perfa att skaffa en för jag e ju hemma hela tiden, och kan gå ut med den, och valpar ska ju inte vara själva den första tiden. Och jocke e ju helt förälskad i Gucci (jockes föräldrars hund).
Sen så kommer det verkligen inte att bli några problem om t.ex jag ska iväg och jobba så kommer jag att kunna gå och lämna den hos mamma. el. pappa eller hos jockes päron.
Alla har hund så, jag menar det kommer ju inte att vara några problem.
Jag sa till Jocke att det e så ensamt här hemma om dagarna haha. ska nog tjata lite till på honom idag. Hihi.


Här e Gucci, visst e hon söt.

Sen så e det den andra grejen också, vet inte om det stämmer men jag hoppas det. Och det e att min farbrors tjej (anna), hade skrivit till min gudfar på FB att dom skulle boka in den 27 mars, och då frågade jag henne vad det handlade om, och hon bara boka in det datumet och Dea kommer att skriva ut lappar till hela släckten.
Så jag tror att det luktar bröllop. Haha.
Hoppas på det.


Nu måste jag börja med Räkmackorna innan jocke kommer hem.


Ha de puss  ♥

Hejsan

Hejsan...

Nu har det vart dålig uppdatering igen, och det ber jag om utsäkt för.

Iaf så jag har jobbat, dom ringde till mig i fredags kl 6 på morgonen och vart hel hispiga och stressade, och bara sara du måste komma och jobba du börjar kl 7, och jag bara aha okej, och jag tänkte vart fan e jag nånstans haha.
Iaf dom gamla blev glada när jag kom dit, dom tycker verkligen om mig=)

Sen så på kvällen på fredagen så skulle jag vara med mina brudar och det var ju meningen att dom inte skulle dricka, emn det blev så ändå, och det e jag jäkligt gald för=), jag blev så jäkla full och det har jag erkligen längtat efter haha.

Åhh idag eller imorrn får mamma nycklarna till lägenheten, så då ska jag och mamma städa på onsdag och sen blir det flytt på fredag eller lördag.


Idag blir ev våran bil såld=(, inte för att jag e intresserad av bilar men jag tycker verkligen om våran bil.den e så jävla snygg, det e en stylad S40.
 
E den inte helt enkelt snygg???

Jaja jocke ska köpa en likandan fast en combi. För han vill ha en combi så att han kan ha sina fiske grejer i bilen.


Ne nu ska jag börja städa lite här hemma och sen gå ner och handla lite potatis...


Ha de puss  <3

fest

Hejsan.

Usch idag har jag bara städat=/, inte så himla kul. men det måste man göra.

Iaf så skrev en vänn till mig och frågade om vi ska gå ut i helgen och jag tackade självklart ja, har vart så himla fest sugen nu sen jul´, men har inte gått ut för alla jobbar eller e bortresta, men nu jävlar ska jag gå ut.
För vi ska ta farväl av en kompis som ska åka till Island och jobba i 3 månader, kommer att sakna henne så mkt, men hoppas på att hon får roligt, hon skrev på FB att Metallica, Viggo Mortensen, sigur Ros och Lou Reed brukar komma dit och rida på hästarna i det stallet som hon ska jobba på. Ganska häftigt endån.

Så hoppas att hon kommer att få det Awesome där.

Jag har iaf förberett maten nu, så det e bara att starta sen, det blir hemmagjort potatismos och hemmagjorda köttbullar, lätt att det e det godaste som finns. hihi.

Ville bara säga att i helgen blir det    FFEESSTT........



Ha de puss  <3

bilkrock

Hejsan.

Igår så var jag ju med min mamma och hjälpte henne att hitta lite möbler, och vi hittade ett stor bokhylla och en soffa m. 2 st fotöljer. Iaf så när vi skulle gå och ta ut pengar så skulle vi gå över ett övergångställe, och då här vi en smäll, haha. Och vi kollar upp och precis framför oss så hade en snöplog kört in i en liten bil, typ i storleken så var det nästan som en C30.
Alltså dom stod vid ett trafikljus och det blev precis grönt och den lilla bilen skulle köra men han kom inte bort så snabbt som han hade hoppats på, och det tänkte väl han i snöplogen också och han i snöplogen fick någon slags snabbstart på snöplogen, så ja, han råkade köra rakt in i baken på den lilla bilen, Hela bilens bak blev sönder mosad och rutan gick sönder, ja allt på bilen där bak gick i stort sätt sönder haha, FAAAN, vad kul det va att se det. haha

Mamma hittade lite grejer iaf som soffan och bokhyllan, och det gick bara på 4500 kr, rena fyndet. och allt var jätte fint.

nu är det bara 42 dagar kvar tills jag och mamma åker till umeå, nu har vi iaf bestämmt vilka datum vi ska åka och komma hem. Vi åker den 24 februari och ska åka hem den 1:a eller andra mars. Vi hade ju tänkt att vi ska åka till sthlm först och sen sova över där en natt men det skiter vi i, utan vi ska bara vara i sthlm i några timmar sen tar vi en natt buss upp till umeå, jag tycker att det är mkt bättre för då kommer vi upp mkt snabbare. Längtar sååååå mkt.

Nu ska jag nog dammsuga tror jag, jag ser att det behövs haha.
Skriver mer sen.


Ha de pusss  <3

möbler

Hejsan.

Håller på att tvätta för fullt här nu, men ska snart gå ner och hämta tvätten för den e snart klar=) äntligen.
Idag vart det inte så himla mkt tvätt som det brukar vara. Och det e faktiskt väldigt skönt när det inte e så mkt tvätt.

Iaf jag ska snart gå hem till min mamma, eller jag ska gå dit när tvätten e klar, men det är den ju om 1 timme.
Jag ska följa med mamma och kolla på lite möbler, hon ska ju flytta från sin kille, gött, så jag och min mamma ska gå och kolla på lite möbler, typ bokhyllor och lite sånt. själv så vill jag att hon skaffar domma grejerna.




.

Det var några av grejerna jag vill att hon skaffar, och just de ja en soffa också.
.

Erkänn visst skulle det vara sjukt snyggt att ha dessa grejerna. Jag själv skulle vilja ha soffan.

Har bara ett litet problem, vet inte vart jag och jocke ska åka utomlands någonstans efter sommaren när jag har jobbat klart. Så det får ni gärna säga vart vi ska åka någonstans. Nu i sommras var vi ju i kroatien, jag vill till typ thailand eller nått, men det får bli nästa år. Men jag skulle också kunna tänka mig till Turkiet. Vill åka till ett varm land så att jag blir brun, jag e så jävla kall av mig hela tiden. Te.x. här i Sverige när det e varmt så triva jag jätte bra, men bara det blir mulet en dag så fryser jag =(.

Funderar också om jag ska tattuera mig snart, ska ha en som är över hela låret, typ typ en sån här eller nått likande.
...

Snyggt va???


Nu ska jag gå ner och hämta tvätten...


Ha de puss  <3

...

Hejsan.

Igår var jag och jocke hemma hos min pappa och åt mat, det blev någon slags köttgrej och klyftpotatis=), jättegott, och till efterrätt så vart det glass, maränger, varm hallon sås och chokladsås.
Sen så fick jag träffa min katt också=).

idag ska jag städa, efter helgens festande. Hoppas att det går snabbt för jag orkar inte städa idag.

Mamma och Paula har bestämmt vilka datum vi ska åka upp till umeå nu, så jag ska bort till mamma imorrn och kolla det. Sen så måste jag ringa till Tomasgården och säga att jag inte kan jobba dom dagarna. längtar så himla mkt nu till Umeå, sen så när jag kommer upp dit kommer jag att få se en nyfödd bebis, eller ja hon/han kommer att vara ca 1 månad gammal, men då e man typ nyfödd. hihi.
Gu vad jag längtar, men först så blir det ett stopp i Sthlm och sova där i en natt så man kan säga att det kommer att ta 2 dagar att åka upp till umeå, men det skiter jag i bara jag kommer upp hel och behållen.

Nu är det bara 16 dagar kvar till lönen kommer, och då blir det att betala resa på en gång så att jag vet hur mkt jag har kvar så att jag kan gå och köpa lite kläder och vinter kläder.

Nu ska jag sätta igång med städningen=/.

Ha de puss  <3

Sjunnen

Hejsan.

Nu ska jag dra ut till min pappa isjunnen, och prova ett par termobyxor.
Och sen hälsa på alla hundar och min katt också.
Jag ska gå ut till pappa, det e ca 8 km. och det brukar ta ungefär 1 timme att gå men nu e det ju snö så då kanske det tar 1,5 timmar.  Iaf så ska jag bege mig ut i kylan, det e -22 ute. brrrr.


Ha de puss  <3

Calle

Hejsan.

idag ska jag bort till lite affärer med min mamma ska kolla om jag hittar några termobrallor som jag kan använda när jag åker till umeå.
Nu sitter jag och lyssnar på CALLE och e vrål-hungrig. Men jag kom på en grej för ett tag sen och här i trlterna har vi ett ställe som heter Ekbacken där alla samlas på sommaren, för det kommer en massa artister dit (kända), och det är en gång i månaden i 5 månader under sommaren. Och nästan varje år så har 2:an ur IDOL kommit dit, och jag hoppas för allt i världen att det blir så i år igen, fatta då ommer CALLE hit, wiiiiiiiiiiiii. hoppas, det är min kompis pappa som har hand om allt det där med vilka det e som kommer och sjunger, och jag ska ta ett snack med henne, hon ska få säga till sin pappa (stewe), att han måste få hit calle. Fatta det skulle nog bli min lyckligaste dag tror jag.



Igår var jag barnvakt till Becca och jennifer. Var barnvakt mellan kl 9.16.
Vi var ute i snön och lekte men var mest inne för jag tyckte att det var för kallt ute, haha.
Undra hur jag ska klara av Umeå då dom har 1 meter snö och 20 minus ute.

Ska nog ta mig en liten apelsin nu och sen  börja göra mig iordning.


Ha de puss  <3

barn/hundvakt

Hejsan.

Idag har jag vart barn och hundvakt.
Jag var barnvakt till min farbrors tjejs dotter och hundvakt molle, min underbara vän saras hund.

Så jag och jennifer var och kollade lite på team sportia, e ju tvungen att köpa ett vinterställ om jag ska åka uoo till umeå, för jag pratade med hon vi ska åka till och hon sa att det brukar vara svin kallt, just nu så hade dom typ -20 och 1 meter snö.. Jaja nog om det, vi var iaf på team sportia och sen så var vi ute och gick med hundem  (Molle) och gick och matade änderna, det var mysigt.
Sen så gick vi en liten stund på stan med min mamma också.

Imorrn blir det ev att vara barnvakt igen men då blir det till min lilla kusin Rebecca, som ni har sett här i bloggen lite tidigare. Och ev att åka och åka pulka med mina vänner, och ja Becca ska följa med. Hoppas att hon tycker att det är kul. Eller så ska vi gå hem till mamma och leka med hundarna.

Asså det e ju för faen svin kallt ute, trodde faktiskt att jag skulle frysa ihjäl när jag och jennifer gick bort till team sportia, och det tar bara 5 minuter att gå dit.
Undra då hur jag kommer att reagera när jag e uppe i umeå?!, jag tycker ju inte om kyla, men vad gör man inte, för att få åka upp och hälsa på världens bästa människa.

Just nu kollar jag på navy csi, och det handlar om en kille som har gjort en bomb och har den rund bröstet och ska spränga skolan, asså tänkt sånt här händer faktiskt i verkliga livet och jag tycker att det är så hemskt att en liten kille kan komma på tanken att göra så ens.

Jocke är iväg hos oskar så jag sitter här hemma helt själv.
Åhh vad jag läängtar till vecka 4 och 8, vecka 4 ska ag ta hand om Bonzo, (min gudfars hund),
och vecka åker jag till UMMEEÅÅÅÅÅÅÅ...

Ne nu ska jag nog ta mig en apelsin och tappa upp en bad. E ju genom frusen.


Ha de puss  <3


Hejsan.

Nu håller jag på med min viktnedgång=), e inne på min 3:e dag nu, och jag e svin hungrig, men det går ju bort snart.
Har iaf käkat ett äpple idag och det lär ju bli ett till och sen en apelsin, sen får jag inte äta så mkt mer.

Just nu håller jag på att tvätta, ska gå ner till tvätten nu och hänga upp den.

Nu är det inte långt kvar tills jag åker till umeå=), jag och jocke kollade på resor igår igen. och vi hittade till cran canaria, turkiet och lite mer ställen, vill åka till ett varm land så att jag blir brun och fin.


Från i sommras i kroatien...

Snart kommer min syster hit, undra vad vi ska hitta på. Kanske gå på stan eller nått, vet inte redigt.
Jag hade helst velat ligga och sova hela dagen känns det som.

Och snart flyttar min mamma till en lägenhet, så jävla skönt att hon lämnar det där kräket....

Ne nu måste jag faktiskt gå ner och hänga upp tvätten..



Ha de puss  <3


banta

Hejsan.

Ska snart iväg till MAXI och handla frukt, jag har bestämmt mig för att jag ska banta, och under den tiden ska jag bara äta frukt, hihi. Och jag vet att det funkar för har provat det innan.
Under ett sommarlov som jag hade mellan 1-2 på gymnasiet så hade jag inte så mkt att göra och då låg jag bara och solade en hel sommar, och käkade bara typ 2 frukter om dagen. i början av sommaren så vägde jag 60 kg och när sommarlovet var slut så vägde jag 53 kg, så jag vet att det funkar.

Jag har gått upp extremt mkt i vikt sen jag blev tsm med Jocke, jag trivs med den jag är men vill ha smalare ben, det e mkt lättare att hitta snygga jeans/byxor om man har smalare ben. Jag har en smal mage men just mina ben tycker jag inte om så himmla mkt, vill att dom ska vara smalare.
(detta har inget att göra med det kissie skrev i sin blogg, detta är vad jag tycker.)

Så nu ska jag gå och handla lite frukt till mig..


Ha de puss  <3

jobbar klart

Hejsan.

Nu har jag jobbat klart, hoppas att dom ringer snart igen och frågar om jag vill jobba.
Skulle ju egentligen festat idag men det blir inte så, så jag ska ta mig ett långt varm och skönt bad ist.
Så det blir förmodligen fest nästa helg ist. hoppas på det. haha.


Nu ska jag ta mig ett bad.


Ha de puss  <3

RSS 2.0