hello...

Hejsan.

Skrev ju igår att jag skulle visa upp kläderna men Sara ringde och frågade om jag kunde följe med henne till systemet, och ja jag hade ju liksom inget annat för mig, så jag följde med. Hade ju världens tråkdag, men det blev en väldigt lyckad dag sen iaf. Var med sara från typ 2-3 nångång till sratx innan 10 på kvällen. så vi var ute och tog en rask promenad, gick till systemet. Frida kom in till stan. Vi åkte till donken och köpte glass och sen så åkte vi upp till saras killes föräldrar och frågade om jonas mamma ville köra oss till slättåkra i dag, och ja det kunde hon.

Nu har jag iaf tatt kort på kläderna, inte dom allra bästa bilderna men men, jag kan iaf visa dom, men har tatt kort med datakameran, så det e inte det lättaste, och plus att nån har gjort så att alla bilder blir svart/vita och jag vet fortfarande inte hur man ändrar på det.
Iaf här kommer bilderna.

Här är det alltså en ljusblå skjorta lite kortare i modelen och ett par nya leggings med skindetaljer.

Och här är en helt vanlig grå tröja med knappar.

Idag ska jag ut till Bella=) wohoo. Iaf vi ska dricka där ute och sen dra direkt till Ekbacken och bugga loss med Scotts. haha.

Jag fyller ju år på söndag, och jocke sa att vi skulle åka på en överraskning idag när han har slutat jobbet, Så undra om vi ska åka och köpa nått till mig eller åka ut och käka nånstans. Kan ju skriva imorrn vad det blev för överraskning.

Iaf ne nu ska jag gå och förbereda maten, jocke kommer hem vid halv 1 idag så jag måste göra maten tidigare än vanligt.

Men jag skriver mer om denna dagen/kvällen imorrn....


Ha de puss  <3

tråkdag

Hejsan.

Idag städar jag som vanligt. hmm.

Fick ju mitt sommar schema igår, mycket bra, det enda som inte var så bra var att det var två dagar som jag jobbar 7.30-20.00, fattar ni det e ju hur många timmar som helst. mer än 12 timmar, och jag får inte åka hem och käka eller nått, utan jag ska jobba non stop hela dagen.
Men men det e ju pengar, så vad gör man inte.

Idag e det en tråkig dag, jag brukar inte tycka att det e tråkigt men idag känner jag att allt e tråkigt, undra varför, brukar känna så dagen innan det e Ekbacken. Kan nog bero på att Ekbacken e nog bland det roligaste som händer här.

Ekbacken e alltså ett fest ställe som har öppet på sommaren, och det kommer artister och uppträder, så i år kommer det en massa dansband, jag menar det e det enda vi lyssnar på här nere i dom mörka smålandsskogarna haha. Ne det e de inte, men vi lyssnar mycket på det. Så i år kommer Scotts, Black jack, Lasse stefanz, Casanova, The playtones och Larz kristerz, Det e inte alltid det e så här, tex förra året så var det nog bara tex st dansband, sen kan det ju vara lokala band också. Och för nått år sen så var han Markus Fagervall där han som var med i Idol ni vet.

Skulle visat upp mina kläder nu, men det gör jag lite senare om jag orkar, jocke ska hem till sin mamma o pappa idag, så ajg får lite lugn och ro haha.

Ska åka upp till farfar nu i slutet av Maj och greja lite, eller vi ska åka upp till hans hus på landet, Hela släkten åker upp dit och röjer undan lite buskar, och träd och såna grejer, vi ska även tömma logen och lite. Ska vara där en hel helg, så jag måste ta med mig mina arbetsbyxor haha. Ska bli så mysigt.


Ne nu ska jag diska som vanligt....

Visar upp kläderna sen om jag orkar men det ska jag orka..


Ha de puss  <3

kläder

Tjodiloo!!

Har utökat gaderoben lite till nu, gick in på Gina efter jag hade vart på jobbet, fick förövrigt ett väldigt bra schema, ska jobba jätte mycket, inte många lediga dagar men ledig nästan varje lördag och söndag.
Iaf så köpte jag en helt vanlig tröja med knappar över hela framsidan eller vad man ska säga, grå vad annars liksom haha. Och sen så köpte jag en skjorta, ljusblå, den var lite kortare i längden, jätte söt, och sen köpte jag ett till par leggings med skin-detaljer vid knäna. skit snyggt.
Ska ha på mig skortan och dom nya leggiingsen på fredag, gick även in på systemet också och handlade lite cider namnam.
Sen så gick jag och handlade lite mat, som jag håller på att laga nu, blir potatis, pannbiffar och hemmagjord brunsås, min Jocke tål ju inte sån sås som man köper, gluten. så jag får göra hemmagjord, tycker nog faktiskt att det e mycket godare med hemmagjord faktiskt.

Ska visa imorrn hur kläderna ser ut.

Ne nu ska jag fortsätta med maten, sen ska jag och jocke ha en mysig hemma kväll och ligga och mysa och kolla på andra avenyn. ska nog be jocke gå ner till affärn och handla lite gott tror jag nog.
På söndag fyller jag år. Ska säga till min man att jag vill ha ett bad kort så att jag kan gå och simma varje dag. hihhi.

Ne nu måste jag kila..


Ha de puss  <3

schema

Hejsan.

Var på IKEA igår, dock hittade jag inte allt som jag ville ha,så det blev bara 3 st doftljus, lite diskborstar. och lite små grejer. Sen en badrumms matta till min syster. Sen så slank jag in lite snyggt på HM också och handlade lite smikn som var slut.
Var iaf roligt att träffa mormor o morfar.

I måndags så var jag uppe på jobbet och kollade om sommarschemat var klart men det var det inte, och dom som jobbade då, var helt sressiga över att det inte var klart och hoppades att det skulle bli klart inom 1-2 veckor, sen i går (tisdags) så ringde min avdelningschef och berättade att schemat var klart så jag ska strax gå upp och hämta det, I måndags så fick jag iaf veta vilka jag skulle jobba för och den första perioden skulle va rättså soft iaf, men den andra perioden så skulle jag jobba mycket helger och kvällar.
Gött för jag får mer pengar för att jobba helger och kvällar.

Ska ju bjuda min man på en resa i höst, vi ska ju till Egypten, ska bli så sjukt kul att åka iväg känner jag, jag kan behöva det efter denna vinter.

Läste igår att min vänn Tomas H Jonasson inte får köra speedway på 12 matcher, bara för att han inte stälde upp i någon stor tävling, som han inte kunde eller ville vara med på, han ville inte vara med på matchen bara för att hans pappa hade dött ca 2 dagar innan matchen var, och jag förstår honom. Jag hade inte heller velat köra om min pappa hade dött.  Så han får inte köra på 12 matcher och förlorar ca 100 000 kr på det. =(.

Ne nu ska jag börja göra mig iordning och sen gå upp till jobbet, sen ska jag gå och kolla om jag hittar några snygga kläder jag kan ha på mig på fredag. Och sen slinka in på Bolaget också. Måste ju ha lite att dricka på fredag och lördag.
På fredag e det ju Ekbacken, Scotts kommer ju och uppträder. 
Så på fredag ska vi börja dricka tidigt ute hos Bella, hon har världens största hus mitt ute på landet, och sen så har hon jätte stor trägård också. Ska bli så jävla kul att vara ute hos Bella...

Sen på lördag e det ju Cruising och då ska det drickas igen. 

Ne nu måste jag börja göra mig iordning.


Ska ta en massa kort i helgen=)


Ha de puss  <3









 

Ikea + sommarbild

Hejsan igen.

Var ett tag sen jag skrev nu igen.

Iaf skrev ju att jag skulle åka till min farfar  och sova där fre-sön men det gjorde jag inte, för jag skulle åka med min farbror med famil, men dom hade fått magsjukan så dom åkte aldrig upp, så jag ringde till min pappa och frågade om jag kunde åka med honom upp, och han sa att han inte visst det för bilen var redan fullsatt, men han skulle höra av sig lite senare under dagen. och sen så ringde han och sa att jag kunde hänga på honom upp för min lillebror skulle inte följa med, så jag åkte upp med min pappa i lördags och jag fick träffa min farfar iaf, det e det som betyder nått tycker jag.
Det var så grymt fint väder uppe i Mjölby så jag och min lillasyster satt ute på altanen (farfar bor i lägenhet, men min pappas syster bor i hus och det vär där vi var, för alla som kom till kalaset skulle inte få plats i lägenheten.) och solade oss, så jäkla skönt.



Årets första sommarbild på mig, ser orange ut men min syster tog kort med sin mobil. Jag e inte orange. Haha.

Sen så hittade min kusin en spindel, (jag har spindel och orm fobi) och tro fan att han skulle springa och jaga meg med spindeln i handen. Jag sprang in i köket och stälde mig bakor matbordet haha. så då gick han sin väg, jag stod och skakade som en nakenhund på vintern. haha.

Sen när jag kom hem  så gick ajg över till sara och bara satt och chill-drack. skit mysigt.
Bara sitta där och känna att livet leker.

Nu längtar jag till helgen sjukt jävla mycket.

Fredag e det ju Ekbacken och då kommer Scotts och uppträder och då ska det supas, Det ska vara fullt ös medvetslöd, eller som jag säger rock'n roll.
Lördag e det Cruising, och då ska det supas haha
Söndag fyller jag 21 år. Så grattis till mig ♥.
Så det e fullrulle hela helgen om ni förstår.

Imorrn åker jag till IKEA med mammi, Ska träffa mormor på IKEA också, hon ska bjuda på frulle. Ska köpa lite dricka på systemet också, sen ska jag köpa lite ljusstakar, typ avlånga glas eller vad man ska säga,s en ska jag köpa en till väggshablon, en med dom blommorna som jag redan har visat.

Nu ska jag ta mig en dusch så att jag inte behöver göra det imorrn på morgonen, för jag  och sen invänta min man.



städ-dag

Hejsan.

Igår hade jag och min man myskväll, gick ner till affärn och handlade lite gott. typ naturchips och någa lättdrycker.
Och så tvättade jag kläder igår också, kan ju vara bra om jocke har lite rena kläder när jag åker till FARFAR imorrn. <3.
Så nu har han rena kalsonger och det e ju det viktigaste.

Idag ska jag städa här hemma, typ städa toaletten =(, inte det roligaste kanske men man måste ju göra det ibland också. hoppas att jag inte får klöklingar bara. Haha. Sen så ska jag kolla ut vilka kläder jag ska ha med mig i helgen. På lördag blir det ju kalas IGEN. har vart på typ 6 kalas denna månaden. hmm.

Så imorrn åker jag till farfar. Ska ringa till min farbrors tjej och kolla vilken tid vi ska åka, hon sa efter 4:a  nångång men man vet ju aldrig, så ska ringa till henne sen iaf.

Nu ska jag börja städa, så att jag inte behöver stressa med det sen.
Spela musik på högsta volym och städa, då går det fort haha.


Ha de puss  <3


Hello

Hejsan.

Inte skrivit nu på ett tag, beror la lite på att jag har festat och vart på en massa kalas.

Ifredags så vart vi ju hos jockes bror och firade honom, Sen i lördags så var jag och festade med mina underbara flickor. kom hem vid 3 på natten, full och dräglig. haha. Hade iaf skit roligt. Ek du e för jävla rolig haha. VI GÅR. haha

Och i söndags (igår så) så var jag pch firade min storebror på sin 23 års-dag.
Han och sofia bjöd på en väldigt god middag, det var klyftpotater och bacon lindad kyckling, har aldrig smakat det med kycklingen men herregud va gött de va. Ska fråga om receptet faktiskt så ska jag göra det någon dag till mig och min man...

Ska börja laga lite mat nu, eller jag ska förbereda maten, jocke jobbar över idag.

Så nu ska ag sticka..


Ha de puss  <3

hurra för crille

Hejsan.
Idag fyller Jockes storebror Crille 24 år.
Grattis till dig.

Vaknade idag av att det var kanon väder, men sen hann jag bara vara vaken i typ 30 minuter så blir det målnigt. Det e säkert den där vulkan askan, men vad vet jag.
LIgger iaf och kollar på Vakna med the voice.

Gick och öppnade balkong dörren nu, för jag skulle kolla vad det var som väsnandes så, och det var visst blåsten som lät så mycket, tyckte att det luktade lite ovanligt ute idag, typ lite som brännt. Då e det nog askan från vulkanen som e här.

Om 1 vecka drar jag till min farfar =), ska blir så roligt att träffa dig igen.
Tror att jag och min farfar har ett specillt "förhållande", för varje gång vi ses så blir vi båda glada och lugna inombords.
Tycker om min farfar mest av alla i hela släkten, älskar min farfar av hela mitt hjärta.
Gud jag skulle kunna prata om honom i ett helt inlägg. Men det ska vi inte göra.

Imorrn ska jag och Jocke gå och fira Crille, vet inte vilken tid det blir men det e ju lätt att ta reda på.
Idag började min lilla älskling att jobba kl 05.00, stackarn, fast han bestämde ju det själv, han har valt att börja jobba över lite varje dag, men han kände att han ville inte jobba över i eftermiddag, så han började att jobba 3 timmar tidigare idag.

Ska hem till mamma och käka Tacos i eftermiddag.

Ne nu ska jag kolla på Vakna och sen börja städa upp det lilla som ligger framme. Och diska.

Slänger upp en bild från Kroatien i sommras.


Guu så härligt.
Längtar till Egypten i höst.


Ha de puss  <3













Crille

Hejsan.

Ska springa iväg och köpe en present till Jockes storebror, han fyller år imorrn.

Så ska springa ner till stan och köpa nått, tror att det blir ett present kort på Dressman haha. Men det var jocke som sa att jag skulle köpa det, sen ska jag gå och köpa nån mat, vet inte redigt vad vi ska äta idag. E inte så sugen på mat alls överhuvet taget, men min man måste ju ha mat så jag får väll göra nått till honom.
Jag måste dock gå själv på stan, det e la inte det allra roligaste men men, mamma hade nackspärr och Sara hade jobbat till sent i går kväll så hon låg hemma och typ sov, mohahaha, jag väckte henne, det e de som e roligt, för den kvinnan kan sova hur länge som helst. Så det e lika bra att väcka henne så att hon inte går miste om detta fina väder.

Ne nu ska jag slänga på mig skinpalten och väskan och sen gå ner på stan



Ha de puss  <3

Hemma nu!

Hejsan igen.

Nu e jag hemma igen, eller ja jag har ju vart hemma en stund, emn har inte redigt hunnit skriva.
Fy fasen va valpen e glad. Bara positiva tankar i den hunden alltså.
Direkt när jag tog upp henne i famnen så blev det en massa pussar i ansiktet.

Var grymt hungrig när jag kom hem, emn orkade inte laga nån mat så jag ringde till Joachim och frågade om han kunde köpa med sig mat hem, och ja det kunde han. Blev pizza. Gott gott.

Skulle gärna visat kort på valpen men har ju som sagt ingen USB-sladd till min mobil, Jocke sa att jag måste ha mobilen i 1 år, sen så ska jag få en ny sa han. Snäll han e min underbara man.
JAG ÄLSKAR DIG JOACHIM<3


Ska nog hoppa in i duchen nu och raka benen och lite sånt.

Men ha en underbar kväll, det e ju fint så njut av solen.


Ha de puss  <3

Hundvakt

Hejsan.

Ska snart klä på mig kläder och göra mig iordning, sen gå hem till Jockes föräldrar och vara hundvakt till Gucci och Chilli.

Jocke och jag ska gå ner till stan på Fredag och kolla om han hittar några kläder, han fick ju presentkort på 1000 kr på Dressman. Så jag följer med och väljer kläder till honom annars så kommer han att köpa bonna kläder. hihi.
Och det vill jag ju inte att han gör.

Min man jobbade över igår och han kom hem vid 21. Sjukt träligt att vara själv hela dagen.

Guu vad härligt väder det var igår och e idag. Klar blå himmel. Ska nog ta på mig ett par vår skor sen när jag går hem till Peter & Lena. Ska ju även leka idag,  wohoo.
Men om 10 dagar så får jag leka ännu mer, för då åker jag upp till min FARFAR och får träffa alla mina kusiner wiiii.
Saknar Rebecca sjukt mycke.

Fetsa i helgen med mina underbara tjejer.
Fast igentligen så borde jag inte festa nu utan vänta tills den helgen då jag fyller år. det vill säga V.17.
Men ehh skir i det jag festar nu i helgen också. haha.

Ne nu måste jag gå och föna håret och sen göra mig iordning och sen ska jag dra mig bortåt.
Kanske skriver mer sen idag, vet inte hur länge jag blir borta.

Men om jag inte skriver mer så får ni ha en bra dag i solen.


Ha de puss  <3















!!!!!!!!!!!!

Hejsan igen

Idag har jag vart med min underbara Sara=).
Vi gick en sväng med hennes vovve, men det var så himla varmt ute så vi gick och tog en glass ist, mjukglass.
Sen så gick vi och köpte varsin vattenmelon i affärn, men tro fan att det var en dum idé. Dom vägde ju ton haha så när vi hade burit hem dom till sara så var vi genom svettiga haha. Så vi tog varsin cider på saras balkong=) hihi.

Idag fyller min storebror 23 år (gamleman) haha. Love you.

Var ju med min Ronyah härromdagen, skit roligt, vi behövde verkligen träffas igen. Var ju skit länge sen vi träffades sist, typ flera månader sen. inte bra inte bra.
Vi åkte till Järnforsen och hämtade en av hennes kompisar. Men sen så ville vi inte vara med honom för han var så ful haha. Så vi dumpade av honom hos hans bror.

Idag har jag på mig min nya tröja med paljetter på axlarna, legging sunbrills och ett par vanliga svarta tygskor.

Älskar verkligen min nya tröja...
Den 27:e drar jag till Jkpg och handlar lite på IKEA, men det blir nog bara vaniljljus och en till sån blomma som jag har på väggen i sovrummet. kan ju iof visa en bild på hur det e nu, ska köpa en till så att det går upp mot dörren/taket.


Jag vill att det ska gå upp mot dörren taket, så den ska alltså "växa" åt höger.

Imorrn ska jag vara hundvakt åt Gucci och Chilli. (Chilli jockes föräldrars nya hund).

Joachim jobbar över idag, så han kommer hem vid 21 tiden. Så vad ska jag göra nu resten av kvällen?? Får väl ta mig ett bad eller nått sånt mysigt.

Nu ska jag kolla på lite Simpsons och sen ta ett bad..


Ha de puss  <3

Ronyah

Hejsan.

Har haft typ fullt upp på en hel vecka, så jag har inte kunnat skriva nått i bloggen.
Men iaf jag har jobbat och vart med mina underbara tjejer.

Idag ska jag vara med min underbara Ronyah, har inte träffats på hur länge som helst.
Ska bli så roligt att träffa henne.
Först ska vi på en spelning, hennes gamla klasskompis ska spela med sitt band, och sen så går vi och sätter oss på hotellet och tar varsin cider/öl.
Åhh vad jag längtar till ikväll då jag får träffa henne.
Ska la prata om allt så att hon glömer sin fd kille.
(men vill få reda på varför dom gjorde slut), jag e lite nyfiken.

Ska även åka till min farfar igen den 23:e, ska bli så kul att få träffa honom igen. Skulle kunna vara med honom varje dag om jag nu hade kunnat det. Men nu kan jag ju inte det, för han bor i Mjölby och jag bor i Vetlanda, det vill säga 2 timmars bilväg ifrån varandra. Men blir lika glad varje gång jag får träffa honom..
Han e så söt.
JAG ÄLSKAR DIG FARFAR.

Imorrn måste jag få iväg Jocke härifrån så att jag kan städa, Han har fyllt åt så hans föräldrar ska komma på söndag. Så jag måste städa imorrn.

åååååå jag vill ha den 23:e nu.
Just de ja det e ju bara 23 dagar tills jag fyller 21 år=) hihi.

Ne nu ska jag gå och diska och sen ska jag kolla på ghost whisperer.

Hörs kanske sen igen, eller imorrn.

Ha de puss  <3

RSS 2.0