hemma

Hej.

Nu är jag hemma igen, det var visst inte jockes farmor som fyllde år, utan det var visst hans farbror hihi.
När vi kom fram till Kerstin (jockes farmor) så fick vi tårta och grejer, skit gott. och när vi var klara med det så skulle vi gå upp till kyrkogården och kollade på en massa gravar. Jag visste ju inte vilka dom var men det var släktingar till jocke som låg där höhö.


Sitter och kollar på reprisen till ensam mamma söker.
Vart nere och köpte mig en påse chips och MER. Jocke är och spelar tv-spel, hmm undra vad det e som e så kul med det, men e man kille så e man hihi.

Måste faktiskt skaffa ett jobb nu känner jag så att jag kan beställa en rosa liten mini-data.

Aja ska kolla på tv nu, så hörs vi kanske mer sen eller imorrn.

Ha de puss  <3

kalas

Hejsan.

Vad händer idag då??

Själv ska jag gå på kalas, jockes farmor fyller år, och då ska vi dit och käka tårta och grejer, hoppas att det blir någon god tårta, oj vi har nog inte köpt nått till henne, ska nog väcka jocke och säga att vi får gå och köpa nått, eller så köper vi bara en liten blomma eller nått.

Just det ja, jag måste börja fundera på vad jag ska köpa för julklappar till min familj, och till jocke + familj.
Vi ska ju åka till ullared och handla julklappar i år, tsm med jockes mamma o lillebror,

Det var ju egentligen mening att jag och jocke skulle gå på fest idag men vi skiter i det, och e hemma istället, för jocke äter ju pencilin och då ville inte han ut, så vi ska ha en mys- kväll ist.

Nu ska jag gå och väcka snuffsen och sen gå och duscha.

Ha de puss  <3

ensam

Hej hej igen=).

Just nu sitter jag ensam hemma, jocke skulle dra iväg till en polare och spela tv-spel så jag e helt ensam tills han kommer hem och det vet man ju aldrig när han kommer hem. Iaf så hade jag tänkt att dra ner till affärn och handla lite läsk kanske eller nått annat, ska iaf ha mig en PLOPP, blev sjukt sugen på de så vad gör man??.

Ny inköpta kläder nu i veckan.

  • Leggings- Gina Tricot
  • Tröja- H&M
  • Linne- H&M
  • Skor- ???, kommer inte ihåg vad det hette ;S 
  • Väst- MQ (köpt förra sommaren)

.

Nu ska jag gå och handla lite läsk och en PLOPP.


Ha de puss  <3


hejhej

Hej hej=).

Nu har jag äntligen kommit hem från min syster, det har vart jätte mysigt och trevligt=), fick gå upp kl 06.15 idag för att hinna med bussen hem, fatta om man vart trött eller när man bara fick sova 5-6 timmar i natt, Malin hade dratt hem en massa kompisar till sig och dom satt och drack lite så det var därför som jag inte kunde somna.

Å tycker synd om jocke, hans visdomständer håller ju på att växa ut, så han har typ feber och jätte ont i munnen, men han gick till tandläkaren i går och fick pencilin, dom sa att det var bra att han kom in för han hade tydligen jätte mkt vaar i tandköttet, så dom tömde honom på de, urk.

Iaf det e jätte skönt att vara hemma och jocke skulle köpa med sig någon mat sen också när han slutade, han slutar kl 13 idag wohoo, behöver inte vänta till kl 17, då han brukar sluta.

Nehe om man kanske skulle börja planera Cypern resan till sommaren, måste åka bort till solen känner jag.

.

Ska kolla på tv nu och sen kommer jocke hem med maaat=).


Ha de puss  <3

hejsan

Hejsan.

Nu ska jag dra till Växjö, eller ja om typ en timme eller nått, men jag har bråttom, så hörs när jag kommer hem igen.

Ska va där till fredag iaf.


Ha de puss  <3

hej

hejsan.

Idag bär det av till jkpg, men först innan vi åker dit så ska vi stanna i nässjö för min lillebror ska till tandregleringen. sen blir det att dra direkt till mormor & morfar och äta mat, sen blir det A6.

Frågan är vad man ska ha för kläder idag.

       Dagens göra.

  • Åka till Jkpg
  • Träffa mormor & morfar.
  • Handla kläder.
  • Träffa lillasyster
  • Gå och handla lite mat till Joachim, pga att jag är inte hemma sen när han slutar så får han göra sin egen mat.
  • Sminka mig & hitta kläder för dagen.


Är det bara jag som tycker att det e skit tråkigt att det e mörkt typ hela tiden nu, usch jag hatar vinter.
Man blir så trött hela tiden och man vill bara ligga och sova hela dagen för att det är så mörkt, men det kan man ju inte göra.

Nu ska jag gå och duscha så att jag inte behöver stressa sen.

Ha de puss  <3


 


hmm

Hejsan alla =)

Just nu ligger jag framför datan medans jocke och hans polare spelar PS3, ska la kolla på en film eller nått men vet inte vilken.
Städade här hemma innan och det tog typ bara 1 och en halv timme, jag hade ju tänkt mig att det skulle ta minst 2 och en halv timme men jag var snabb i dag, skönt det iaf, för nu e det jätte fint här hemma=).''

Ska nog gå och duscha snart men först ska jag visa mina über snygga raggsockor=) hihi.



Snygga va?, min mamma som stickar dom, skit varma och härliga. ne nu ska jag duscha sen kolla film. så vi hörs imorrn igen.

Ha de puss  <3

jkpg

Hejsan.

Kommit tillbaka efter en liten runda på stan tsm med mamma, jag köpte ett par nya leggings (svarta), och min mamma köpte någon tröja.
Köpte inte så mkt för jag ska åka upp till Jönköping imorrn och då blir det till att handla där i stället, bara för att det finns mer affärer där än här hemma.

Ska till min mormor o morfar imorrn också, så jag lär ju få lite kläder som morfar betalar till mig=) hihi. ne nu måste jag verkligen städa här, har inte städat på typ två dagar och när jag inte städar så ser det allvarligt talat ut som ett bomb ner slag här, fattar inte hur jag och jocke kan stöka ner så här mkt på bara 2 DAGAR. hmm.???

Just det ja, jag ska få träffa min syster imorrn också=) <3


Ha de puss  <3

tjock??

Hejsan.

Vad gör ni i dag??
Jag tror att jag ska gå och kolla om jag hittar några kläder idag!? =)
Ska nog köpa mig ett par leggings till, asså det e ju det skönaste som gud har kommit på, jag har på mig det i stort sätt varje dag, mihi.

Asså det var en kille som skrev till mig att jag var tjock, vet inte redigt om jag tycker att jag e det, alla mina kompisar ber mig att äta mer så att jag inte blir smalare, visst jag ser kanske tjock ut på kortet när jag visar min jacka men det e ju bara för att man ser tjock ut i vinterkläder och man ser tjockare ut på kort och tv. Men tydligen så vet inte han det.



Så tjock jag e!!, ne det e jag inte.
Btw ser ni att det e hello kitty trosor?? höhö,
Tycker ni att jag e tjock??

Nu ska jag gå och duscha och göra mig iordning och sen gå och shopa lite=)

Ha de puss  <3

S...

Hejsan igen=).

Just nu är jockes lillebror här och dom kollar på Wolverin, och jag sitter som vanligt framför datorn hihi.

Ne men jag ska strax gå ner till affärn och handla lite smör, var ju och handlade innan men jag glömde smöret och det var ju typ egentligen det enda som jag skulle komma ihåg att köpa, men självklart så glömer jag det=), jag e grymt förrvirrad när det gäller såna saker, och när det gäller mina nycklar så e jag helt kass, te.x. vi säger så här jag har precis användt mina nycklar sen ska jag gå ut igen efter tio minuter, då e dom helt bort och jag får springa runt i 5 minuter och leta efter dom :S, ska köpa ett larm till mina nycklar.

Undra om jag ska köpa nått mer i affärn eller om jag bara ska köpa smör, kanske köper lite kinder maxi(kärlek) och snus också, snuset är till min kille., jag har snusat men slutade för 5 månader sen=), grattis till mig=). hihi.

Här kommer en liten busig bild på värt troll som är ute i ett fönster i trappuppgången, hihi visst e han söt :S



Jocke hade hittat honom på sitt jobb i en kontainer och då tog han hem honom och satte honom i ett fönster i trappuppgången. haha.

Ne nu sak jag gå och handla smör.


Ha de puss  <3


klockan.

Hejsan.

Tack för en trevlig kväll igår, var ju hemma hos min farbror & hans tjej och lill-kusinen Becca. Det var jätte trevligt, vi drack lite och pratade, Min farbrors tjej hade gjort någon kyckling grej som var as god, kunde inte sluta äta så jag tog två st portioner haha, det va ju kul att träffa min storebror också, träffar ju inte honom så mkt nu när han har börjat plugga nere i Växjö, han pluggar till något skit tråkigt, vet inte redigt vad det heter men det e iaf nån världs freds grej haha, iaf så när han har pluggat klart där så kan han blir väldigt högt uppsat inom politiker grej, haha.

Jahopp, jag som var så glad när jag vaknade hade ju lyckats sova till halv 9, men så skulle man ju ställa tillbaks kl så då hade jag ju bara sovit till halv 8, jäkla skit.

Ja på tisdag får man lön igen då=), undra om jag ska spara eller slösa, åker ju till ullared i december, sen är det bestämmt att jag och jocke åker till cypern i sommar=), antingen åker vi helt själva eller så tar vi med oss nån vi får se, det kan ju vara himla mysigt att bara vara själva i typ två veckor men det kan ju också vara väldigt jobbigt. ne nu ska jag kolla på tv innan jag väcker snuffsen <3.


Ha de puss  <3

hejsan

Hejsan.

Så nu har jag jobbat klart för denna helgen, blev till att jobba i fredags och lördag, vart ju egentligen mening att jag skulle jobba bara i dag.

Nu ska va strax gå hem till mamma och lämna hennes cykel och sen drar vi till min store bror, för vi ska åka med honom till min farbror som vi ska äta hos i dag. Mysigt att bli bjuden på mat lite sådär ibland=).

Iaf har jag sagt att jag köpte jackan?? det har jag gjort iaf, blev jätte nöjd ;D.

Idag har jag på mig leggings, en lång polo tröja eller vad man kan kalla det, smycken satt upp håret lite enkelt och så får vi se vad jag ska ta för skor, kanske klackisarna eller Louis Vuitton.

Nu måste jag dra så att vi inte blir försenade!

Ha de puss  <3

jobb

Jippi dom ringde från mitt sommarjobb jag hade i sommras, och frågade om jag kan jobba på lördag mellan kl 12-16 och självklart kan jag ju det, å jag blir så glad när dom ringer till mig och frågar om jag vill jobba.
Detta jobb är alltså på ett äldreboende, och jag älskar att jobba där, kanske om man ska börja plugga till undersköteska, jag tkr iaf att det e sketa kul att jobba med äldre människor, det enda som e lite tråkigt e väl att man får torka lite skit då och då men det e inte så farligt som alla tror.

Åå vad jag längtar till lördag nu.
Sen denna månaden så får jag två st löner=) wiho, money money.

Jag längtar efter min lilla syster nått så enormt mkt, hoppas att hon kommer hem nu i helgen. Hon har börjat plugga i Växjö.



Saknar dig <3

Nu ska jag städa lite inna Ghost whisper börjar, kärlek till det programmet <3

Undra vad mer man ska hitta på idag?!.

Ha de puss  <3



jackan

Hejsan =).

Nu ska jag beställa jackan, eller om jag går och köper den imorrn, vi får se, ska även köpa mig ett par leggings.
Ska ju åka till min farbror på lördag och äta mat så då måste man ju ha lite nya kläder, sen ska jag åka upp til farfar om en månad och äta julbord.
Farfar bjuder varje år alla sina barn och barnbarn och några kompisar på julbord och det blir väl drygt 40 st och för varje pers så kostar det 300 spänn så det blir ungefär 10-12 000 spänn,
Iaf så måste man ju se bra ut då också.
Min farfar e bäst <3

Här e jackan igen, jag e helt förälskad.

.

Ne nu ska jag gå och göra mig iordning, sen gå och handla lite mat. Undra vad jag ska göra idag till Joachim?!
Kanske hemmagjort potatismos och hemmagjorda köttbullar?

Ha de puss  <3


jackan

Så nu har jag lagt in bilderna på jackan här på datorn.

Här är iaf jackan.



En till bild.



Visst e den sjukt snygg eller?!
Ska nog köpa den.

Iaf nu ska jag diska sen gå ner och handla lite clementiner <3.

Ha de puss  <3

hej

Hejsan.

Nu har jag vart på afm och pratat lite med dom som jobbar där, det var egentligen bara en massa skit men har man fått en tid så ska man ju gå dit annars, no money.

Iaf när jag gick hem så gick jag in på H&M och kollade fall det fanns någon fin vinter jacka, och det fanns det, det var typ som en pälsjacka och ljusbrun, funderar på att köpa den när lönen kommer, men vet inte, den kostade 700 kr, eller så frågar jag joachim om jag kan få den som en tidig julklapp det e nog det bästa, så att jag sparar mina pengar tills vi åker till ullared=) hihi. lägger in en bild på den senare idag.

Nu ska jag gå och ta en huvudvärks tablett.

Ha de puss  <3

todiloo

Hejsan.

Nu har jag vart ute och gått, blev inte att gå ut med pappas hundar, blev iat att jag tog mammas rottweiler.
Men ska ut till pappi på torsdag ist=) <3


Hmm undra vad man ska göra för mat till jocke idag.

Nu kom jag på vad jag ska göra ikväll, ska ju kolla på andra avenyn och sen ta ett långt varm skönt bad tsm med min pojk, sen ska jag fråga jocke om vi ska ta och beställa någon miniresa eller om vi ska ta och beställa resan till cypern redan nu.

Ett litet smakprov på där vi ska bo.

.

Fint va??.

Fan vad jag längtar nu.

Ha de puss  <3

hundarna

Hejsan.

Idag ska jag ut och gå med pappas hundar, jag och sara ska åka ut till min pappa, hon ska ta med sig sin hund molle, och jag ska ta pappas hundar, maja,freja och sixten, tur att sixten kan gå lös så att jag inte behöver hänga som en vante efter honom, maja och freja e små japanska vita spetsar och dom e jätte lydiga så dom kan gå lösa typ överallt så de e ju skönt,
hihi var faktiskt tvungen att ringa till pappa och fråga om man kunde gå lös med sixten, detta blir min första gång med honom. höhö.


Ne nu måste jag skaffa ett jobb snart, men det finns ju inte några, iaf så när jag har fått ett fast jobb så ska jag kolla med jocke fall vi inte kan köpa ett hus så att jag kan skaffa mig en hund, jag ska ha en rottweiler så att man vågar gå ut på kvällarna (jag e skit mörkrädd).
 

Pappas ena hund, han har två st.

Vill ni se min katt jag hade en gång i tiden?? iaf här kommer den.


Mihi visst var den söööt!! hihi.


Ha de puss  <3

tjoo

Hejsan.

Vad händer idag??

Jag sak iaf gå till biblioteket och lämna filmen och böcker, min pojkvän hade lånat lite fiske böcker som jag ska lämna tillbaka, sen ska jag dammsuga idag också.

Helgen har vart helt underbar=), tack alla <3

Iaf i fredags så var jag med Ronyah och festade till det hemma hos henne, vi skulle gått till hotellet och festat där men det blev inte av för vi hade alldeles för kul hemma hos henne så glömde bort tiden hihi.

Lör/sön så vart jag med Sara, jennie, bella frida, natalie, jonas, simon och linus helt galet alltså haha, i lördags så vart vi ute och åt pizza (det var det enda jag åt på hela dagen, var så bakis så jag orkade inte äta hihi) jätte mysigt iaf, sen så skulle vi åka ut till linus och kolla på film men först så åkte vi en liten skogsrunda och letade efter vildsvin men hittade inte några, jag har aldrig sett nått vildsvin fast jag e uppvuxen utanför stan.
I går så spelade vi fotboll i simons nya stall, eller kan man säga det, inte en aning hästarna rider iallafall där så det e ju inte nått stall så. skit kul vart det iaf (dom har inte börjat rida där än för det e inte färdig byggt.).


Aja skönt att lönen kommer på fredag så man kan gå och handla lite grejer, sen så ska jag och sara gå och köpa badkort på badhuset, för vi ska börja simma =). hihi

ha de puss  <3

hejsan

Hejsan.

Ikväll blir det till att vara med snuttegullet Ronyah, vet inte om jag hänger med ut till sävsjö men vi får se, ska tydligen vara hemma hos henne sen så de e ju rättså onödigt att åka till sävsjö då, ja menar Ronyah bor typ 5,6 hundra meter från mig. ska iaf ringa till henne nu och kolla lite.


Så då har jag ringt till Ronyah nu, ska gå bort till henne vid 18 tiden hihi..

Blir till att dricka idag, frågade även ronyah om killen vi ska till ha några djur och hon sa att han hade ju iaf hästar och kossor, wiiii kossor, e förälskad i dom=) mihi, men hästar går verkligen inte att lita på dom e skit farliga, tex, när jag e ute hos pappa, hans brud har häst och när pappa frågar om jag ska hänga med och kolla på dom så total vägrar jag.. hihi..

aja måste gå och köpa mitt schampoo som luktar godis nu så att jag kan duscha innan jocke kommer hem=) <3.


Ha de puss  <3

tjoho

Hejsan.

Vad görs?
Idag blir det kanske en lugn kväll, men man får se. Kanske ska vara med Ronyah ute i Sävsjö av alla ställen haha. ne men det kan väl vara kul i sävsjö också om man e lite bakom flötet så att säga.

I helgen blir det till att träffa girlsen=), inte långt kvar nu tills min sara flyttar in till Vetlanda ska bli så jävla kul att hon och jag blir grannar asså.
Ne nu blir det att kolla på sjundehimmlen och sen gå oh handla maaaaat=)...

Just de ja, jag har ju börjat träna eller träna och träna jag e ute och går varje dag i typ 1 1/2 ,2 timmar.. bra va=)..

Ha de puss  <3

hejsan

Hejsan alle sammans.

Vad gör ni idag?
Själv så har jag städat i kylskåpet, ska snart diska =(.

Åh vad jag längat till den 5:e december, då blir det Ullared ;D, ska handla julklappar där och så, sen får man ju helt enkelt se om jag hittar nått till mig också, ska iaf kolla om det finns några handväskor men tror att jag behåller den jag har nu, (louis vuitton). Men man kanske kan hitta några fina koftor eller liknande och sen ska jag kolla lite grejer till hemmet...

Nu har iaf Jocke fixat spotify, ska bara försöka att övertala honom om photoshop också=)

I helgen så blir det sara, bella, jennie och frida för hela slanten.


Ha de puss  <3

helloooo

Hejsan.

Har ätit nu, åt halva pizzan så nu e jag jätte mätt..

Nu lyssnar jag på musik.
vet inte vad jag ska göra, kanske vika tvätten men det orkar jag inte och det e så tråkigt att göra det.

Ska fråga jocke om han vill installera photoshop och musikgrejen när han kommer hem från jobbet.

Förlovad i 99 dagar idag=), Tänk imorrn e det 100 dagar sen jag och jocke var i Venedig, en sån underbart ställe asså, vill dit igen...




GREJER JAG SKA GÖRA IMORRN.

  • Gå och kolla ny mobil.
  • Städa hela lägenheten.
  • Gå till ur tråkiga arbetsförmedlingen.
  • Ringa min lillasyster och fråga om man kan komma och hälsa på nästa vecka.
  • Göra någon god mat till Jocke för vi har ju vatt förlobade i 100 dagar <3



Ha de puss  <3


ajajaj

Hejsan.

Har så ont i mina armar, gick och bar på Rebecca (min yngsta kusin) igår typ hela dagen.
Så nu har jag jätte ont i mina armar.

Idag blir det en pizza på menyn, borde egentligen inte äta det men jag blev så sugen på en pizza så det får bli det endå, får väl gå ut och gå i några timmar sen ikväll om jag kan, har ju skoskav så vi får se.

Åh vilket underbart väder det är här idag, klar blå himmel och solen skiner ;D. Funderar på om man ska gå och kolla på en ny mobil idag kanske, känner att jag måste ha en ny har ju haft min mobil över ett år nu och jag som brukade byta mobiler var 6:e månad innan, har hittat en jätte fin, det e bara touch pån och sen e den helt rosa, perfekt till mig...

Varje år i november så bjuder min farfar alla sina barn/barnbarn och typ 5 kompisar på julbord, jag längtar verkligen det blir drygt 50 st, (pappas sida av släkten e stor), men iaf så jocke vill inte hänga med för han tycker inte om stora folk samlingar, men vad ska jag göra för att få med honom, måste ju finnas något som kan övertala honom om att följa med, sen så måste jag ringa till jockes lillebror och fråga om vi kan låna våran bil (han har lånat den nu när jocke inte har körkort).        Hur ska jag få jocke att vilja följa med dit??


ska börja göra mig iordning nu och sen gå och köpa en pizza..


ha de puss  <3

tvättar.

Hejsan.

Idag tvättar jag en massa kläder,inte alllt för kul kanske men man måste ju göra det också,men det träligaste e ju att man bor på fjärde våningen och tvättmaskinerna e nere i källaren och det finns inte någon hiss i mitt hus.

Ska ringa på ett jobb idag också, hoppas att man får de, men tror inte att jag får det.

Kollade på vädret innan och då sa dom att det skulle SNÖA här på fredag =(=(=(=(, hatar snö, det e så jävla kallt och äckligt med snö, men får nog ringa till min mamma och be henne sticka ett par vantar till mig nu,  hon gör skit mysiga tum-vantar.

Aja ska gå ner och hänga upp tvätten nu. hörs sen igen


Ha de puss  <3


hemma

Hejsan..

Nu har jag kommit hem från jkpg, blev två st vanilj ljus, diskborstar och en ny lampa, en runf som ska stå på golvet i hallen så att man inte behöver ha taklampan tänd hela tiden.

Ska laga mat till Joachim nu, jag åt ju i jkpg idag, ska göra ris och köttfärs till honom det tycker han om.

Skriver sen igen.

Ha de puss  <3

jkpg

Hejsan

Ska åka till jkpg idag med min farboror tjej och hennes lilla dotter (min kusin). ska bli redigt kul faktiskt=)
handla lite på IKEA också.


I början av december så åker jag, jocke, lena och sebben till ullared och handlar julklappar=).

Måste dra nu ska sticka vid halv 10 så har rättså bråttom nu.




Ha de puss  <3

Mamma

Hejsan..

Idag ska jag gå bort till mamma och träffa henne, sen så kommer min mormor & morfar till henne idag med, ska bli roligt att träffa dom också har inte träffat dom på hur länge som helst nu så det ska bli roligt ;D.

Senare ikväll så blir det  fest här hemma hos mig och jocke, men jocke e inte hemma förr han ska vara på en annan fest.

Nu ska jocke gå ut och gå men sin mamma och medans han gör det så ska jag städa innan jag går till mamma, och det betyder att jag behöver inte hålla på att stressa innan alla mina kompisar kommer hit. Jag älskar dig Joachim   <3..



Ha de puss  <3

jag

jag då...


Jag då!!

 

Har precis duschat, nu blir det till att sminka sig och grejer för att dra ner till affärn och handla..

 

Ha de puss  <3


tjoo

Hejsan.

Idag blir det nog en lugn dag tror jag, men man vet ju aldrig.
Joachim tog ledigt från jobbet idag och nu e han ute och fiskar med sin pappa så vi får se när han kommer hem, man vet ju aldrig han kan sitta ute och fiska hur många timmar som helst.

Ska strax gå ner till affärn och handla lite, ska göra hemma gjord glass med daim i, idag. Sen ska jag göra hemma gjort potatismos och köttgryta, undra hur det går med köttgrytan har aldrig gjort det innan men hoppas att det blir gott.

Sen blir det väl till att städa också om det ska komma folk hit imorrn. sen hitta några snygga kläder också som man kan ha på sig imorrn. Måste ju se bra ut ofc. ;D

Om ungefär tre månader så har jag och jocke sparat nästan 15 tusen och då blir det en resa till Cypern i sommar till huset. Och då blir det bara att ta det lugnt, sola & bada, Nallen har bestämmt att han ska åka till Cypern 2 gånger i sommar en gång med mig och bara ta det lugnt och en gång med hans polare och festa där nere.

Nehe om man ska gå och göra sig iordning och sen gå ner och handla då...


Ha det puss  <3


Äntligen

ÄNTLIGEN hoppas att du gör rätt val nu, du vet att vi hatar honom, han har faktiskt inte någon rätt att kalla oss apor, dumma i huvudet, störda, jobbiga m.m.

Hoppas verkligen att du gör rätt val nu M...

Nu till en helt annan sak,  saknar min lillasyster + familjen, farfar & Inger, Farmor & Åke, alla kusiner/ sysslingar med familjer mormor & morfar, min hoppas att dom kommer till Vetlanda snart.
Saknar er <3


Jag och Nallen funderar på att dra till Ullared och handla julklappar iår? Vad tycker ni om det?! kan man hitta några fina julklappar där tro. Men då får vi åka dit när jocke har fått tillbaka sitt körkort, hoppas på att Ronyah och Olle vill hänga på dit också för dom hade tänkt att åka till A6 nu på lördag och köpa men tycker att det e lite väl tidigt att handla redan nu, ska iaf försöka att övertala dom, jag e ju rättså bra på att övertala brukar få som jag vill.


På  lördag kommer det några vänner hit och festar=)
Längtar tills Sara flyttar in till stan för då blir vi grannar=), hon e alltså en av mina närmaste vänner och jag älskar henne för den hon e, hon e underbar, får mig att skratta när jag mår dåligt, alltid på topp humör=), du e bäst Sara N. Och vi får ju inte glöma Ronyah den sötaste i hela världen du kommer alltid att finnas i mitt liv, och jag i ditt hoppas jag på=) <3 tycker om er tjejer..


Ha de puss  <3


jahopp

Hejsan.

Idag ska jag ringa till min pappa och fråga om det finns något lite extra arbete på hans jobb, hoppas att det finns de för jag vill inte gå hemma mer nu.

Haha jocke e rolig, han försökte få upp mig kl 06:05 idag, men det lyckades han inte med, jag brukar gå upp kl 7 på morgonen bara för att jag inte ska vända på dygnet och för att jag ska orka att gå upp tidigt på morgonen sen när jag väl får ett jobb, smart va?! höhö.

Ska snart kolla på krokodiljägaren, sjunde himlen, små i stora världen och ghost wisper det e dom grejerna jag brukar kolla på under dagen, sen på kvällarna så får Jocke kolla på vad han vill. förutom på tisdagar när det e andra avenyn.

Undra vad man ska käka idag, kanske en liten pizza eller nått vi får se vilken tid jag blir hungrig.

Sen vid 12 tiden så ska jag gå ut och gå hälsans stig om vädret tillåter.
Måste verkligen börja träna asså, vill gå ner dom kilona som jag har gått upp sen jag blev tsm med mannen, alltså jag ska gå ner til 53 igen.

Ha de puss  <3

92

Hejsan.

Ville bara säga att jag och Joachim har vart förlovade i 92 dagar i dag ;D tiden går så fort asså.

I sommras när vi var i kroatien så var vi ganska högt upp i kroatien och då var det typ bara 10-15 mil till Venedig och då bestämde vi oss för att åka över en dag och bara kolla på detta underbara ställe, det tog 3 timmar(sammanlagt 6 timmar) med båt, jag hatar att åka båt blir så fruktansvärt illamående så jag och Ronyah sov oss igenom hela resan dit och hem hihi. Iaf jocke hade bestämmt sig för att vi skulle förlova oss i en gondol men precis när vi skulle gå till gondolerna så börjar det att spö regna och då var vi ju tvugna att gå och ställa oss under ett tak, som tur var så regnade det bara i 10 min, efter det så gick vi till gondolerna och fick vår lilla rundtur och vi förlovade oss<3=), jag hade inte en enda aning men misstänkte lite iaf.
Jocke sa några gulliga ord och sen fick jag ringen, jag höll på att dö av skratt medans Ronyah nästan lipade ihjäl sig hihi, vad gullig hon e.




Ha de puss  <3



Hallå..

God morgon.

Ja vad ska man göra idag då?
Kanske gå hem till mamma och leka med hennes hundar kanske.

Ihelgen blir det fest=), det var ju egentligen mening att jag och Jocke skulle gå hem till Simon & Lowisa, men nu har jag bestämmt att jocke får gå dit själv och jag ska ha fest här hemma tsm med några vänner och sen gå till hotellet och festa loss, hoppas på att man får träffa Joachim där då ist. A just de ja måste ju kolla så att jag har någon dricka hemma om inte får jag gå till systemet och handla lite=).

Aja ska dra nu.



Ha de puss  <3


mmm...

Hejsan.

Herregud vilket shopping begär jag har, ska fråga Joachim om jag får lite pengar så jag kan gå och köpa lite kläder imorrn, tror inte att jag får det för han handlade ju tv och alla dom grejerna förra helgen och det kostade 16 000.

Jag har ju som sagt inget jobb, men jag söker förfullt asså, men det e dåligt med jobb om man bor i en liten stad som Vetlanda, ska kanske fråga pappa om jag får jobba på hans jobb. Visst det händer ju ibland att jag får jobba på Tomasgården (äldreboende), men det händer ju inte allt för ofta skulle vilja ha något så jag kan jobba halva dagen typ 07:00-14:00 det skulle sitta aldelles perfekt.

För då har jag tid till att städa och laga mat och sånt innan Joachim kommer hem från jobbet kl 17.

Idag blir jag ensam till kl 19 för jocke och hans mamma skulle åka och simma någonstans, han har blitt en liten tränings-tötn höhö.

Jag har kommit på vad jag vill ha av Joachim i julklapp (vet att det e tidigt men men.) det e två st par hög-klackade stövlar eller om jag ska ta en tattuering, den ska vara låret från höften ner till knäskålen och det ska vara som en klingerväxt med några körsbärs blommor på med, kommer bli kanon.

Vad tycker ni att jag ska välja för något??
som sagt jag får nästan vad jag vill av honom bara jag tjatar lite=), Joachim är den bästa som finns<3




Ha de puss  <3

Semester

Hejsan =).

Åhh vad jag längtar till nästa sommar, då blir det till att åka till huset i Cypern. Alla pappas syskon (5 st) har köpt ett hus i Cypern, dom gjorde det tidigt i våras när det höll på att byggas upp, åhh vad jag längtar tills jag och min nalle kan åka dit och bara ta det lugnt och inte behöva oroa sig för något.
Tänk er själva vad skönt det skulle vara att bara behöva köpa flyg biljetter och inte behöva bry sig om att leta hotell och såna grejer.


Hela förra helgen(Tor-Sön) så var jag uppe hos min farfar och när jag kommer hem så ser jag en ny tv, dvd, Ps3 och hemma bio system, sen så fick jag ett ur gulligt halsband men ett hjärta på av nallen=)...


Ha de puss  <3


Lalalala

Hej och välkommen till min blogg.


Undra vad man ska skriva här då, kanske om min vardag.

Iaf så bor jag tillsammans med min pojkvänn som jag även är förlovad med sedan 3 månader tillbaka, vi bor i en 3:a som vi trivs jätte bra i. Ja lite om mig.


Ha de puss.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0