Hemma efter jobb!!

hejsan!!


Så där ja nu har jag kommit hem efter en dags jobb, 7-16:30, stannade hos mamma en stund efter jobbet och åt lite mat.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, e as trött, somnade typ kl 12 i natt och vaknade kl 4 på morgonen, så jag har bara sovit 4 timmar i natt. Så imorrn ska jag sova ut hoppas jag på. haha.
Jocke e inte hemma, han kommer hem ikväll nån gång sa han, får se när det är.

Skulle egentligen vilja städa lite men jag orkar inte det. ska nog göra lite mat tror jag, eller nått som man kan äta på. Men först en dusch.

Skriver mer  imorrn, orkar inte skriva mer nu.



Ha de puss  <3

jobbat igen

Hejsan!!!

Jobbade igår, till kl 14, sen hem och byta om för att gå till mamma och sen systemet. Städade min lillebrors rum också, det såg förjävligt ut, så jag stod inte ut med det haha, sen tog jag och min syster med han och handlade kläder till skolavslutningen. Blev ett par ljusa jeans och en svart t-shirt med ett tryck på.
Sen när vi kom hem till mamma så fick vi tacos, sen var jag tvungen att stressa mi ner till Sara förvi skulle gå på bio, sex and the city 2. Och jag tycker inte som Josefin Craaford, jag tycker att den var grymt braaaa=).

Iaf ikväll e det Ekbacken, BLACK JACK. Kommer att bli grymmt. Idag har det vart bal här, jockes lillebror, saras lillebroe gick idag, kunde dock inte se dom för jag låg och sov haha. iaf så tar dom små krypen studenten snart. Tänk det e 2 år sen jag tog studenten nu, faan va kul det var.

Ska gå och göra mig iordning nu, ska åka ut till Skirö vid halv 7, sen går vi till Ekbacken vid ca kl 22. Eller vad vet jag egentligen. haha.

Måste börja nu iaf.

Men kanske skriver mer imorrn om jag inte e allt för bakis.



Ha de puss  <3

jobbat

Hejsan!!

Äntligen hemma efter jobbet, eller ja, jag har ju vart hemma nu i ca 2 timmar.
Ska iväg och jobba imorrn också. Jobbar till kl 14.

Idag e det mycket som ska göras, ska strax hoppa i i duschen, sen bege mig till sara så att vi kan gå till systemet och handla, mums.
Sen så ska jag och sara upp till min farbror hans tjej ska ha hem & inredningsparty, och sara ville så gärna gå på det, så jag hänger på.. Sen ska jag hinna laga till nån mat till Jocke också, För han e ju vrålis när han kommer hem...

Imorrn e dagen också fullproppad, ska jobba till kl 14, sen hem och duscha, sen möta upp min lillasyster och lillebror, jag och Malin ska köpa kläder till Marcus skolavslutning, han slutar ju 9:an nu, så han måste ju vara lite snögger. Så ajg och Malin ska välja vilka kläder han ska ha. Jag har tänkt att han ska ha ett par ljus ljus blåa slitna jeans, svarta tygskor, och sen en skjorta eller nån fin t-shirt. tillsammans med hans fina lite halvlång hår...
Sen ska jag och Sara gå och kolla på Sex and the city 2. ska bli så jäkla kul.

Jaja nu hinner jag inte skriva mer, måste hinna duscha innan jag lagar mat till jocke...


Men skriver mer sen, eller ikväll.


Ha de puss  <3

roligt

Hejsan!!

Fick reda på en rolig grej innan idag, fick reda på att hon jag och mamma åkte upp till i Umeå, hon ska komma till jkpg V.25. Så det vill säga ca 1 timmes bilfärd ifrån där jag bor.  Och vilken tur att jag e ledig hela den veckan, börjar ju jobba V.26. Så jag e ledig hela midsommar veckan. Fan vad det ska supas. Ne men det ska bli jätte roligt att träffa henne igen tycker jag allt.

Ska jobba imorrn, sen så ringde min jobbarkompis Loun, och frågade om jag kan jobba på fredag också, och självklart kan jag det, haha Loun e så jävla skön, jag sa att det var inga problem att jag jobbade, hon blev så glad att hon fick ett skrattanfall haha. Loun e från Thailand värsta sköna bruden asså.

Nu ska ajg strax börja med maten, vet dock inte vad jag ska göra, men det får bli något snabbt, orkar inte göra nått annat, E på så sjukt trött humör, fan kan det aldrig bli fint väder eller?, för när vädret blir fint då blir jag jätte pigg, jag har nästan överskottsenergi, kan inte somna på kvällarna för att jag har vart så glad hela dagen, man blir brun och fin, man kan bada, man kan gå och köpa sig en glass och bara sätta sig på stan och lapa sol. FAAAANNNN när ska det fina vädret komma???

På lördag e det iaf Ekbacken, längrat sjukt mycket.
Pernilla kommer hem, Frida kommer hem. Så ska bli kul denna helgen.


Nu måste jag gå och laga mat. Mannen kommer hem snart.


Ha de puss  <3

handla

Hejsan!!!

Idag ska jag gå ner och handla rättså mycket mat, hoppas att jag orkar bära hem allt, haha. Det e ju löning idag. Så jag tar Jockes kort och går ner och handlar. Men först ska jag kolla klart på Desperate huosewifes (stavning). Sen ska jag städa lite också. Jocke stökar ner som fan asså. Man kan ju tro att jag har det jätte städat här hemma för att jag städar varje dag men det har jag inte just nu, fattar inte hur han kan stöka ner så mycket. Undra hur det skulle se ut om han bodde själv??, det skulle ju se för jävligt ut rent ut sagt.

Sen ska jag nog gå över till Sara lite, det e ju nån galning som ringer till henne jämt, och hon börjar tycka att det e obehagligt, detta har pågått i ca 3 månader, och han som ringer, ringer från hemligt nummer, han e helt knäpp-tyst. Så vi ska gå till polisen någon dag, För dom borde ju kunna kolla upp på nått sätt vem det e som ringer, kunna spåra samtalet på nått sätt.
Jag blev livrädd förra veckan när det ringde ett hemligt nummer till mig, fast jag tänkte att det var ju säkert jobbet som ringe för dom ringer med hemligt nummer. Jag svarar och det e knäpp tyst, och jag tänkte att Nee har galningen börjar ringa till mig också nu?!, men det var det inte, jag la iaf på och vart livrädd. Sen så efter ca 2 minuter så´ringer det igen och det var jobbet som ringde så jag behövde inte vara rädd. Höhö.

Det e sånt jävla skit väder, vill att solen ska lysa och att det ska vara varmt och skönt.

På lördag e det Ekbacken igen, då kommer Black Jack=)=)=). Fan vad det ska dansas, supa skratta och ja aalt.
Vi ska vara ute hos Bella igen och förfesta, hennes föräldrar skulle åka bort denna helgen också, som dom gjorde förra Ekbacken. ska bara se till så att jag har pengar till dricka, lite mat, inträde och lite till dricka inne på Ekbacken i öltältet. 


Ne nu ska jag inte sitta här och pladdra mer, ska faktiskt städa lite och sen gå ner och handla maaaat, Jo jag och jocke äter faktiskt mat, mot en del andra som inte äter mat för dom tror att det e fint att vara smal som ett sklett....

Ha de puss  <3 

Hemma

Hejsan!!

Så där ja, nu e jag hemma igen, eller jag kom hem igår kväll men men då orkade jag inte skriva nått.
Har haft en underbar helg hos min farfar, Vi har grillat, solat och jobbat.
Tex i lördags när jag och min farbrors tjej Anna, vi bestämde oss för att vi skulle måla fönster-karmarna och själva träramen som e runt fönstrerna fast dom sitter på själva huset. Sen när vi var klara med det så skulle vi hänga i fönsterna igen, och då klämde jag min hand mellan fönster och huset, och jag kunde inte dra bort min hand för att min förlovningsring var för stor så jag fick knyckla och vrida lite på handen så att min ring åkte av. Haha fan vad Anna skrattade när jag satt fast.

Sen så röjde vi lite buskar och så och då hittar vi en orm eller två st faktiskt. Den ena vart ju livrädd och slingrar iväg, jag letade för jag ville döda den, men hittade dock inte ormen, sen så efter ca 10 minuter så skriker min farbror att han hade sågat sönder en orm, och jag bara yeehhh, haha, ormen blev i tre st bitar, men dock så var det bara en kopparorm (dvs en ödla). och när han sa att det bara var en kopparorm så blev jag lite besviken, jag ville ju att det skulle vara en redig orm. haha.
Anna som jag nämnde innan, hennes dotter som e 10 år. asså jag kände att jag ville bara strypa henne, jag satt och målade fönster, och då satte jag maskeringstejp på insidan för att det inte skulle bli färg på fönstret. Då kommer hon och frågar varför jag gör som jag gör och då säger hon att man kan ju inte se ut från fönstret när man sätter upp dom sen och jag bara men jag ska ju ta bort tejpen sen. Asså hon e så jävla trög fattad så det liknar inget, min kusin och hon e lika gamla och min kusin frågar inte en massa dumma frågor för han ser ju vad man gör.
Sen så en annan gång när jag hade henne här hos mig, vi bakade bullar så skulle jag diska sen efter att vi hade bakat, och då frågade hon varför jag inte stoppade in grejerna i diskmaskinen, och jag bara ser det ut som att jag har en diskmaskin eller?, och hon bara nee, men min mamma har det, och jag bara jaha och vad hjälper det mig?!, jag har fortfarande inte nån diskmaskin. Redan då rann det över för mig.

Ne nu ska jag inte prata mer om henne, men hon borde ju ha lite mer innanför pannbenet tycker jag, hon e ju för fan 10 år.
Blir bara sur när jag tänker på henne.

Nu ska jag städa undan lite här hemma, jocke har ju faktiskt vart själv hemma hela helgen, så det e lite stökigt här nu. höhö.
Sen ska jag ta en dusch och ringa till Sara och kolla om hon e hemma. Har ju inte träffat min sara sen i tisdags.

Nu ska jag städa!!


Ha de puss  <3


Härliga väder=)

Hejsan!!

Idag e vädret mycket finare än vad det var igår vid den här tiden. Solen lyser, och det e bara några moln på himlen...

Igår va jocke och hans bror ute på sjön och fiskade när det åskade, var jätte orolig, men han kom hem iaf så det hade inte hänt något med dom, men dock så var jocke genom blöööööt, haha. så jag slängde in honom i duschen så att han blev varm!!!

Nu snart så åker jag till min FARFAR, min farbror m familj kommer väl strax och hämtar mig, antingen kommer dom om 30 minuter eller om 90?? vet inte redigt, för min farbrors tjej skrev att dom åker vid 17-18 tiden så vi får se...

Ska få träffa min lilla smula idag också, Rebecca.



ÅÅÅ vad kul denna helgen ska bli, jag längtar redan tills jag kommer upp till farfars hus på landet och få träffa alla...

Ne nu skrev dom att dom ska åka så jag måste gå ner nu..


Hörs på söndag eller måndag. Så ska jag berätta allt roligt som har hänt..



Ha de puss  <3

fint väder/ åska

Hejsan!!

Idag var det så grymt fint väder fram till kl 15 ungefär, då började det att regna och åska. Satt iaf ute på balkongen och solade lite=), kan behövas kan jag säga haha.
Har städat och såna saker idag sen så gav jag mig på den rentvättade tvätten. Det var ju inte lite om man säger så.
Sen så har jag vikt iordning alla kläder i gaderboerna, väldigt behövligt. låg huller om buller.
Hittade även lite kläder som jag ska skänka till Erikshjälpen. Dom fattiga barnen kan ju behöva ha lite kläder tycker jag allt, så att dom inte behöver gå runt och frysa rumpan av sig, eller tvärt om, slängde i några tjocka tröjor, jeans, shorts, t-shirtar i påsen som jag ska åka och lämna till Erikshjälpen.

Ska nog gå och packa ner lite kläder strax till min farfar helg=), men vet dock inte vad jag ska ha med mig, ska iaf ha på mig några kläder imorrn när jag åker upp, sen på lördag blir det väll arbetsbyxor hela dagen och sen ett par mysbrallor på kvällen, söndag blir det nog arbetsbyxor igen. haha, men tänkte om jag skulle ha på mig ett par spets-leggings när jag åker upp och sen min korallfärgade lite längra tröja, och sen bara uppsatt hår i en hästsvans?!, vi får se vad jag har på mig.

Faaaan nu vill jag åka upp till farfar, var alldeles för länge sen jag träffade honom nu. Min underbara älskade fina farfar, JAG ÄLSKAR DIG FARFAR.

Nu ska jag nog gå och packa lite tror jag.

Fy fan vad det började regna nyss asså, och åka gjorde det också till en förbannelse. min mamma kom precis till mig innan ösregnet kom, hon hann väl vara här inne i ca 3 minuter sen kom regnet. Men hon gick hem sen efter ca 30 minuter när det hade slutat att regna, men nu har det börjat igen...

Vill att jocke ska komma hem nu, han e ute på sjön och fiskar, e jätte orolig.. KOM HEM JOCKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nu ska jag verkligen gå och packaa...


Ha de puss  <3

Farfar

Hejsan!!!!!!!!

Dålig uppdatering nu igen, men har faktiskt jobbat.
I måndags så jobbade jag 07.30-20.00 ett väldigt långt pass om man säger så.
Var helt slut i mina små fötter när kom hem, hade jätta ont i dom, så jocke masserade mina fötter=).

På feedag åker jag upp till min farfar ♥...
fredag till söndag, slippa alla mobiler, datorer och allt sånt för det funkar ändå inte där jag ska vara haha.

Idag håller jag på att städa lite ska strax gå ner och kolla om det finns tvätt tider vid kl 12, måste ju tvätta inna jag åker så att jag kan ha med mig lite kläder och att jocke har kläder hemma, så att han inte behöver tvätta, för då går väll alla kläder sönder eller krymper, så det vill jag inte utsätta mina kläder för. haha

Måste rusa ner nu och kolla om det finns nån tid.

Skriver mer sen.



Ha de puss   <3

Grillkväll

Hejsan!!

Hade en sjukt bra grillkväll igår med brudarna, Ek och Jonas.
Vi hade tänkt att sitta hemma hos Sara o Jonas, men vädret tillåt inte, så vi åkte hem till Jonas päron och satt hos dom och grillade, dom hade en inglasad uteplats eller vad man ska säga.
Hade iaf sjukt roligt.

Idag har jag inte gjort så mycket vaknade ju  för 50 minuter sen, så jag har inte hunnit med så mycket. Men ska nog ta mitt nått att äta, sen lite senare under dagen ska jag gå hem till Sara så ska hon, jag och Bella träna lite Wii.. Hoppas att jag inte får träningsvärk sen haha, förra gången jag tränade med Sara fick jag ju träningsvärk i hela ryggen så en kväll när jag och Jocke skulle gå och lägga oss så skulle jag knäppa upp min bh, men jag fick inte bak armarna tillräkligt, och det gjorde ont. Så jag skrek haha, skrek på Jocke att han var tvungen att knäppa upp den. haha.

Ska nog fråga jocke om han vill vakna nu, men det vill han nog inte, han kom ju hem nångång idag på morgonen, eller det var ljust ute iaf. orkade inte kolla vad klockan var, men tippar på att det var på morgonen. haha.
Ska iaf gå in och fråga nu.


Ha de puss  <3

jobbat

Hejsan!!

Har jobbat i tre dagar nu så jag har inte kunnat skriva, men iaf, det vara bara meningen att jag skulle jobba ons och tor, men så ringde min "chef" igår och frågade om jag kunde jobba fredag också, och visst kunde jag det.
Sen så ska jag jobba den 27:e också=)

Iaf käkade nyss frukost, vi hade inte någon el när jag vaknade idag, så jag kunde inte göra frukost. Tv:n, internet alla lampor spisen, kylskåpet, frysen, ja allt, var ur funktion. haha.
Så jag gick och väkte jocke och sa att vi inte hade nån el, han bara va faan. haha.

Nu e jocke och fiskar iaf, jag ska plocka undan lite här hemma nu och sen sticka till sara ikväll, vi kanske ska grilla, men det beror ju helt enkelt på hur vädret ska vara, Det e grymt varmt ute nu, men det känns som att det e åska i luften.
Jaja vi får se hur det blir med grillningen, annars så går jag bara över till sara och kollar på nån film eller nått.

Sitter och kollar på life of ryan nu... haha

Nu ska jag kolla klart på det, sen ska jag börja plocka undan här hemma.


Ha de puss  <3

ensam

Hejsan igen!!

Sitter här hemma helt själv, jocke e ute och fiskar med oskar, rätt skönt faktiskt för då får jag vara ensam och jag som fick huvudvärk innan, så det passar alldeles kanon att vara själv hemma nu, kan tänka mig att jocke kommer hem vid 21 tiden.

Just de ja, dom ringde från jobbet innan och frågade om jag kunde jobba på oonsdag och visst kan jag det, men sen så riingde dom upp igen efter typ 25 minuter och frågade om jag kunde jobba på torsdag ist.. Haha dom e ju roliga uppe på jobbet, ringer och e helt förstörda typ. haha.
Men jag sa att det var ok att jag jobbade då ist...

Funderar väldigt startk på att ta ett bad eller nått nu, känner att jag måste ta det lite lugnt.

Jag gick aldrig ner på stan orkade inte, för molnen försvann aldrig, så det kändes lite grå daskigt ute och jag tycker inte om grå daskiga dagar...

Måste iaf gå över till sara imorrn och lämna tillbaka hennes väska, just de ja, jag måste köpa en ny väska min pajade ju på Ekbacken.

Ne nu ska jag ta mig ett bad..


Hörs imorrn igen!!!!!!!!!!


Ha de puss  <3

fint väder

Hejsan...


Idag e det ju fint väder här, har inte vart fint väder på säkert 2-3 veckor, det har bara regnat vart kallt och blåsigt.
Usch,
Men idag e det ju kanon väder, blev överlyclig när jag vaknade och såg att himlen vart hel blå, inte ett enda moln på himlen. KANON.
Fast nu ser jag att det börjar komma in lite moln över mig, bara det inte börjar regna eller nått. Men får hoppas att det spricker upp snart igen.

Måste ju bara säga ett stort GRATTIS till min älskade Ronyah som fick sitt lastbilskörkort igår.. Grattis, jag älskar dig gumman <3

Nu ska jag springa ner till stan och kolla om jag hittar något fint...

Skriver mer sen.


Ha de puss  <3

Sjukt trött

Hejsan!!

Idag e jag så sjukt trött så det liknar inte nått, gick upp och gjorde jockes frukost, tänkte vara lite snäll mot honom idag, så jag gjorde den idag. Sen så gick jag och la mig igen och somnade om, vaknade av att Jocke gick till jobbet, sen så har jag vart trött hela dagen, var hos mamma innan och jag gäspade så mycket att jag fick tårar i ögonen... Kunde inte sluta gäspa.

Iaf kalsaen gick bra, både i lördags och i söndags, Jag fick bara pengar och det e ju alltid bra att ha när man e arbetslös,

I lördags  var jag ute och festade med dom allra bästa, träffade på mycket nytt folk, Haha Amadeus du e ju så jävla klockren haha, jag ska bara gå och ta en powernap haha...
Hade iaf jätte roligt med er=)...

Idag har jag städat undan lite efter jockes popcorn drama igår, vi poppar popcorn i gryta för jocke tycker att det e godast, iaf när han skulle hälla i popcornen i grytan så missade han hela grytan, hur lyckas man med det lksom. så jag och min syster undrar vad han håller på med egentligen, när jag går ut för att kolla vad det e han gör så ser jag hela spisen full med popcorn så jag sa till honom att han fick ju ta bort dom innan det blir för varmt på plattan, men han lyckades ju inte få bort dom så jag ryckte in och hjälpte honom, jag soppade i alla cornen i en "karins lasagne" kartong och gav den sen till honom så att han skulle kunna hälla i dom i påsen igen, men tro faan inte att han missade påsen också, så nu ligger det en massa popcorn över hela golvet i köket, så jag sa till jocke att han skulle dammsuga upp dom, och han bara, men jag gör det imorrn. haha jävla klant arsel....


Jaja ska la leta fram någon middag till jocke nu, sen ska jag sova.. haha.

Fan vad jag längtar till den 21:a maj, vill åka upp till farfar nu ju..

Jag och min underbara syster <3


Jag och min underbara/bästa/finaste älskling...

Ha de puss  <3

snart här

Hejsan..

Har vart ett nervöst sammanbrott hela dagen, vet inte redigt vad det beror på, men iag har städat som en galning idag för jag ska ju få främmat idag, snart kommer min familj och farmor och Åke.

Ska nog kanske börja sminka mig nu, så att jag inte behöver stressa med det sen, och om jag måste stressa när jag smikar mig så blir det inte bra, då tycker jag att det blir kletigt och fult, haha.

Om 1 timme kommer dom.

Ville bara säga att dom kommer snart och att jag e ett nervöst sammanbrott. haha.


Ha de puss  <3

Städ-dag

Hejsan igen!!

Har haft en liten städ dag idag. För jag ska ha kalas imorrn med min pappa, rose-marie, min syster, farmor och hennes man... Så jag ska gå ner tidigt till affärn och handla lite fika och såna grejer..
Ringde till min farmor innan, och guu vad hon pratar haha... Jag ville bara fråga om hon och hennes man Åke kunde komma imorrn på kalas och tänkte att det skulle ta max 5 minuter i telefonen, men hon pratade på i typ 25-30 minuter, hon pratade om sjukdommar, vilka kläder dom hade när hon var liten och om vädret och en massa såna saker höhö...
När jag lade på telefonen så kändes det som att mitt öra var svettigt hihi.

Imorrn när jag går och handlar så måste jag tänka på en massa grejer, för i en del grejer får det inte vara mjöl, för min pojkvänn och pappas tjej e glitenintoleranta, kolla så att det inte e socker i nått för min farmor e diabetiker och en massa såna saker, hur ska jag klara detta?!

SKa städa lite till nu innan jag tar och lägger mig framför tv:en och slappar. Skulle ju egentligen har gått över till sara i dag men jag orkar inte har en sån jävla träningsverk och sen så har jag faktiskt vatt ute och gått med mammas hund.
Men ska ut i morrn, vi ska till en kompis som heter Maja hon har precis gjort slut med sin kille och flyttat till en egen lägenhet så vi ska dit imorrn och festa in lägenheten =).
Jocke e hemma hos Oskar, jag sa att han inte skulle vara hemma ikväll för att jag ville städa lite så att det e fint här imorrn när dom kommer.




Åhh vad jag längtar tills i höst då jag och jocke åker till Egypten, bara ligga och sola i hela 2 veckor utan att bekymra sig för något, bara ligga på starnden med en drink i handen och bli brun som en neger, tur att man inte har svenne pigment. haha. blir jätte lätt brun, det räcker med att jag ligger i solen i kanske 2 dagar så e jag brunare än vad mina kompisar blir på hela sommaren. hihi LOVE IT.

Ne nu ska jag städa lite och så och sen kolla på en film.

Skriver mer imorrn...


Ha de puss  <3

min rygg

Hejsan.

Åååå min rygg, sån träningvärk så det liknar inget. Igår när jag och Jocke skulle gå och lägga oss så skulle jag ju ta av mig mitt linne och BH, trodde att jag skulle börja lipa eller nått haha, det gjorde så ont att dra upp mina armar och ta dom bakom ryggen haha.

Iaf Ska hem till Sara sen igen och träna lite Wii igen, haha. När jag och Sara tränar så har vi alltid balkong dörren öppen och när vi kör boxning så brukar vi få slås mot en indier, eller en mörkhyad kille. Och jag och sara blir så jävla arga på våra motståndare så vi brukar skrika typ dö din jävla neger och såna saker. Så undra vad dom som går ytanför tänker när dom hör oss skrika såna saker.

(vi e inte rasister, vi har mörkhyade kompisar som vi tycker väldigt mycket om.) Men vi blir bara så jävla arga för motståndarna e så sega och inte vill ge sig.

SKa snart gå hem till mamma och gå ut med hennes hund.

Så jag måste gå och göra mig iordning nu.


Ha de puss  <3

träningsvärk

Hello....

Har en sån träningsvärk i min högra axel haha, jag gick ju över till sara igår och skulle träna lite Wii, och jag trodde att vi skulle träna det vi har tränat innan men icke, vi skulle visst köra lite boxning,, och ajg fick en sån seg motståndare haha, han ville inte lägga sig. Så jag stod där och hoppade runt som jag hade eld i röven och slogs med mina armar åt alla håll och kanter på en och samma gång... haha.

Idag gick jag och sara lite på stan, jag skulle köpa lite strumpbyxor bara, men sen så hittade jag en skit snygg tröja i korall färg, kostade endast 29 kr haha. Så tänk er den på mig när jag e solbränd och snygg. Svart hår, solbränd korta jeans skorts och sen den korallfärgade tröjan. Kanon snyggt. Längtar som en jävla idiot till det e redig sommar nu...

Nu ska jag börja laga mat till min man, idag blir det krocketter, hamburgare och bacon haha, inte den godaste kombinationen kanske, men Jocke brukar tycka att sån mat som inte passar ihop e det godaste haha, han e galen min älskling.


PÅMINNELSE SARA, ring till Anna och kolla om du kan åka med dom upp till farfar (igen). Jag älskar min farfar mest av alla personer här på jorden. Och varje gång jag åker hem från farfar så säger jag att jag älskar honom. Och då brukar man kunna skymta en liten tår i ögonvrån. naaw farfar.
Så om 2 veckor får jag träffa min allra bästa farfar igen=) ♥


Nu måste jag verkligen gå...
Ska ta en massa kort när jag e uppe hos farfar. Så ska ni få se vilket mysigt ställe det e uppe hos honom. närmsta granne bor 3 km bort så det ligger verkligen mitt ute i skogen.


Ha de puss  <3

ska snart gå...

Hallå.

Gick ju över till Sara igår och spelade Wii, körde lite rockring, youa och nån styrketräning.
Och jag kan ju lova att jag märkte igår att jag har ju inte en enda muskel i ryggen, hihi. Fick jätte ont i min rygg igår. Har fortfarande lite ont. Men jag känner att det e inte nån träningsverk utan bara ryggont...
Ska snart gå över till henne igen, men tror dock inte att vi ska träna då, utan vi ska gå och handla lite mat på MAXI...

Var och köpte lite mat innan på Willys, men måste gå till MAXI också, ska köpa lite pålägg och lite sånt.

Måste vika tvätten också innan jag går till sara, emn ska ju gå dit strax efter kl 12, och min tvätt-tid slutar kl 12.

Kanske om man skulle gå och duscha lite kanske.

Oj nu måste jag visst rusa. Ska ringa till min pappa och farmor...

Ha de puss  <3

wii

Hejsan...

Ska dra över till Sara nu och spela lite Wii...

Ska bara ta på mig lite rediga spel kläder, och tvätta bort lite av gårdagens smink, euww...haha.
Har städat hela dagen ahr inte hunnit tvätta bort det än.

Ha de puss  <3

Orka

Hejsan igen...

Skulle ju gått och handlat lite kläder innan men jag orkade inte det, så jag gick ner till mat affärn ist och handlade lite mat ist, så snart ska jag börja med maten, det blir stekt potatis, ägg och bacon. Jocke tycker att det e så gott så jag kan väl lika väl göra det till honom då.

Ska gå ut och gå sen med Sara och Jennie, det kan jag behöva efter denna helgen som har vart så att jag får lite frisk luft i min hjärna...

Ville bara berätta att jag ska gå ut och gå sen. Rätt onödigt inlägg men men...


Ha de puss  <3

helgen

Hejsan.

Nu har jag vaknat till redigt efter min helg, haha.
Börjar med att berätta fredagen då, Jocke kom hem vid halv 1 och då käkade vi lite mat, sen sa han att han skulle ta med mig på en överrasking, och jag bara jaha visst typ. Så sa han att vi skull ehm till min mamma, (detta e alltså min födelsedagspresent) och jag bara nee inte mamma jag ocrkar inte gå hem till henne i dag. men vi gick aldrig till mamma utan vi gick till Gina Tricot, och han sa så att antingen får du handla kläder för 800 och sen fritt inträde på Ekbacken eller handla för 1000 och jag tog fritt inträde  och 800 kr. haha. men jag hittade inte så mycket så jag ska gå och kolla lite idag också.

Iaf sen runt 15 tiden gick jag hem till Sara och började dricka lite smått, sen vid halv 6 åkte vi ut till bella i Slättåkra. Och började dricka på redigt där. Så jävla kul som vi hade där har jag inte haft på länge, vi söp ner hennes lillebror så att han spyde haha, emn innan det så sa vi hej då till hennes föräldrar som skulle till Sthlm och spela in "vem vet mest"...

Vi grillade och hade det mysigt, Sen kom bellas storebror Alexander och körde ut oss till Ekbacken, och väl på ekbacken så träffade jag hur många underbara vänner som helst, som tex, Schön, Emil, min syster, bea, Amadeus som förövringt e modell haha. ja massor haha underbara e dom... Jag och Jennie står och dansar till Scotts haha. Så jävla klockrent ahaha. dom lär ju ha skrattat åt oss sen efter det.

Vi åkte väl hem runt 2-3 tiden på natten och Bonnen körde hem oss och när vi var halvvägs hem så känner jag att jag inte mår så bra visst, så jag säger att jag tror att jag måste spy, emn jag vet inte. men han stannade iaf. och jag gick och kissade haha, emn körde fingrarna i halsen och sen måde jag kalas bra igen..

Somnade på direkten när jag kom hem, men jag märkte att jocke  var inte hemma, emn tänkte att han kommer väl hem snart, men han kom hem vid 7 på morgonen och sa att han frös, och tro fan att han frös han hade ju sovit i en bil hela natten..

Nu lördag, hände inte så mycket jag och jocke vaknade vid 12 åkte och åt lite kebab, sen kom vi hem vid 1 igen och då gick vi och la oss och sov till 16:30. Sen runt halv 7-7 så kom  mina polare hit men jag sa åt dom att gå vid 11 för jag vart så jävla trött. så jag gick och la mig då.

Söndag... Min födelsedag, fyllde 21 år. wohoo. Jag och jocke käkade lite gott och bara låg och kollade på One tree hill och sen sagan om de två tornen....

Nu ska jag gå ner och handla lite kläder om jag hittar nått snyggt...

Just de ja jag ska ha kalas nu i veckan för min familj och jockes föräldrar ville ju komma också...


Ha de puss  <3

RSS 2.0