tjena

Tjena!

 

Ville bara säga att jag har inte gått och kolat. Jag lever för fullt.

Har inte redigt haft tid till att skriva bara, har precis börjat skolan igen och det e lite mycket nu i början, eller det kommer att vara mycket nu i ett och ett halvt års tid, iochmed att vi läser dubbelt så snabbt som på gymnasiet så kommer det att vara mycket jela tiden.

Sen har jag träffat en ny kille också, sitter uppe hos honom just nu och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Så då känner jag att jag har inte velat sitta vid datorn och tönta medans han får kolla på tv själv typ. Har väl vart här i typ 2 veckor, jag har bara vart hemma hos mig några gånger och hämtat kläder och räkningar, men jag har väl snart sovit här i typ 1 månad, så min lägenhet står helt tom och ensam, det känns som att jag bara har den till mina grejer just nu, För om jag inte är här hemma hos min älskling så e jag hos sara och om jag inte e hos sara så e jag hemma hos mamma, jag e aldrig hemma så jag fattar inte ens varför jag har min lägenhet den står bara där och samlar damm.

Ne nu måste jag gå och plugga igen, just de hade prov förra veckan och fick 7 av 8 rätt vilket betyder VG+=). Nu på fredag ska jag ha prov i gemensam grund för omsorg och omvårdnan, att ge vård och omsorg på ett bra sätt och verksamhetsfält inom vård och omsorg. så jag har lite att plugga på.

 

Kan nog kanske kika in en sväng imorrn också och skriva något.

Ha de puss  <3


RSS 2.0