Solat=)

Hejsan.
Nu e jag hemma igen, gick en sväng till sara för att träna lite wii, shit vad jobbigt det e asså. Efter det så hade vi inget att göra så vi drog och solade lite, gud va skönt det var så nu e jag hyfsat brun igen, enda nackdelen med att sola solarie e la att man stinker efteråt.
Nu e jag hemma och sitter och skriver med J han e hemma och e sjuk den lilla stackarn, funderar på om jag ska gå upp till honom imorrn och ta hand om han lite.
Nu ska jag starta en film.
Skriver mer imorrn och slänger in ett par bilder från helgen.
Ha de puss  <3

Hemma

Hejsan.
Nu e jag hemma igen, eller jag kom ju hem i söndags men hann inte skriva i går och söndags.
Min helg var helt underbar, förutom att jag inte kunde sova så mycket för farfar e världsmästare på att snarka. Men men inte så mycket att göra åt, jag fick sova ut i går ist. Sov faktiskt till halv tio den fick jag ett mess av Joel.
Vi kom upp till farfar vid 22 tiden på fredagskvällen så det var ju bara att tända på värmen för det var ju ingen värme där uppe i huset som ligger mitt i skogen. Så sen när det hade blitt lite varmt så gick vi och la oss.
Vakande av att Becca bus kom och hoppade på mig och skrek Saga fast jag heter Sara, men vill hon säga att jag heter Saga så får jag väl heta det då. Haha söt fisen
Åt lite frulle sen bar det av mot Ulrika (en liten by som heter så). för att äta julbord, åh shit vad jag åt, så mätt som jag var då så mätt hade jag inte vart på länge.
Just de det jag ville ha sagt var ju att fy faan vad mycket snö det var uppe hos farfar, det var lite mer än en halv meter, sen natten mellan lördag och söndag så kom det 12 cm mer snö. Så det var ju bara att ge sig ut och börja skotta snö på söndagen.
Jaja nu har jag berättat lite om min helg. Nu ska jag börja göra mig iordning sen städa lite här hemma. Sen vid kl 17 så ska jag gå hem till Sara och träna lite fit.
Kan nog skriva lite mer sen under dagen.
Ha de puss  <3

Hinner skriva lite.

Hejsan!
Jag hinner att skriva lite innan jag drar till farfar, sa till min farbror att dom får hämta mig när dom åker ist, för jag blev inte klar till kl 18. Så dom kommer väl om 30 minuter eller om 1 timme, vi får se lite hur mycket min lilla söta kusin ska krångla innan dom åker.
Idag har jag jobbar, gick jätte bra fast det brukar det ju göra. Sen har pengarna rullat in som dom ska också=).
Just de ja jag sov bara i 1 timme inatt, men har fortfarande alldeldes för mycket energi, jag vet inte redigt hur jag ska få den att försvinna. Hata överenergi.
Nu ringde min farbror så måste dra.
Chao.
Ha de puss  <3

jobbet

Hallå.
Har precis kommit hem från jobbet, det var mycket trevligt att få börja jobba lite, det var alldeles för länge sen jag jobbade känner jag så det var gött att få jobba lite ikväll, ska tillbaka imorrn och jobba, så jag jobbar till halv 4 sen så hem och idiot stressa, för kl 18 sticker jag till farfar, så det får bli en snabb dusch, snabb sminkning och sätta upp kalufsen i en toffs. Fan kom på att jag måste ju packa nu också för det hinner jag ju inte imorrn. Så lika bra att börja med det nu. Ville bara säga att jag fortfarande lever och att jag har en stressig dag imorrn.
Skriver imorrn när jag har kommit fram till farfar.
Ha de puss  <3

I'm back

Hejsan.
Tog en depp dag igår, men nu e jag tillbaka på rätt spår igen.
Just nu sitter jag och kollar vilka kläder jag ska ha på mig på lördag på farfars julbord, tror att jag har hittat ett par som blir bra, men måste fortsätta att leta för jag ska ju vara där hela helgen så måste ha med mig några ombyten, på lördag blir det nog ett par svarta chinos, vit tröja med volanger (stavning?) kavaj över det och sen mina nya skor. Blir nog kanon.
Så på fredag kl halv åtta jag mot Mjölby=).
Nu funderar jag på att gå hem till mamma och knycka lite mat, har inte ätit något idag, jag e typ sveriges sämsta på att laga mat, så jag ställer mig helst inte i ett kök för det slutar inte bra.
Ska ta en massa kort nu i helgen så ska ni få se hur det ser ute i min farfars sommar hus. Sen en massa på kusinerna och övriga släktingar. Ska bli så kul att träffa alla igen, Längtar.
Nu måste jag hoppa in i duschen.
Skriver imorrn igen när jag kan.
Ha de puss  <3

tråkig dag

Hejsan.
Idag e det nog världens tråkigaste dag, har fått reda på lite grejer som gör mig väldigt ledsen, så vi får se hur detta slutar, jag själv hoppas på det allra bästa. Och jag hoppas att han gör det också.
Så jag ska ligga hemma hela dagen och deppa sönder.
Kommer förmodligen att deppa i några dagar framöver.
Vilken tur att jag ska åka upp till farfar på fredag, komma bort härifrån iaf i två dagar, farfar ska få ta hand om mig lite. Bara få krama om honom och känna att man får en bamse kram tillbaka och kärlek. Så nu tycker jag att vi ger min farfar lite kärlek för det ger han mig varje gång jag e hos honom.
Det här med D verkar ju inte funka särskillt bra, men jag ska ha honom och så enkelt e det, får alltid det jag vill ha. Så han ska bli min.
Fan vilken tråkig dag det e idag. Får helt enkelt sova bort hela dagen, för mer än det skulle jag nog inte klara av ändå.
Eller så startar jag en film och bara ligger och surar hela dagen.
FAN.
Aja hörs av när jag mår bättre.
Ha de puss  <3

.

God morgon.
Vaknade av att D skrev ett sms=), spelar inte nån roll att det var kl halv 8 på morgonen, var bara gulligt att det var han som väckte mig idag=).
Ska strax gå ner till pressbyrån och köpa pengar till mobilen och snus.
Ikväll blir det Ladan och lyssa när snyggingen Sadda spelar. Ska bli så himla kul, det blir irlänsk folkmusik. Har ju inte hört henne spela sen vi gick i typ 7-8-9, så det e några år sen.
Jaja skriver mer sen.
Ha de puss  <3

Så där ja

Hejsan.
Så där ja, nu kan jag lägga mig framför datorn en stund igen.
Har haft rätt möe att göra idag, eller jag har gjort min dag till att jag skulle ha mycket att göra så kanske jag blir av med min överenergi, men den har inte försvunnit.
Iaf jag bestämde mig för att hänga upp nya gardiner idag, så då fick jag stryka dom först och sen hänga upp, men det var ju inte det lättaste, speciellt inte när man inte har någon stol att ställa sig på så smidig som jag e så hoppade jag upp på fönster brädan och ställde mig där och vinglade. Sen har jag plockat undan lite här, diskat lite. Pluggat lite, har börjat med min Svenska C uppsatts nu, och den ska handla om skor haha. Sen pluggade jag lite samhäll också. Men det la jag ner ganska snabbt.
Har även suttit och tjötat lite med D, ska försöka att få han till att komma in till stan imorrn. Vill så hemskt gärna träffa honom. Så det e la ungefär vad jag har gjort idag.
Tänkte om jag ska sova eller om jag startar en film, hmm vi får se hur det blir.
Skriver mer imorrn..
Ha de puss  <3

Uppe med tuppen

Hej hej.
Idag e jag faktiskt uppe med tuppen, vaknade vid halv 8, det var länge sen jag vaknade så tidigt.'Men fattar inte redigt hur jag kunde vakna så tidigt, för jag kunde inte somna i natt för mina grannar under mig hade nån slags jävla fest så det stod härligt till, typ 8 gubbar och en rökhosta.se kärring.
Men jag e iaf pigg, så det gör ju inget om jag vaknade så tidigt.
Den 28:e blir det nog att jag beställer bussbiljett upp till farfar.
Asså jag har inte så jäkla mycket att berätta, jag saknar D, men vi ska ju ses någon dag så jag får sakna han i några dagar till.
Nu ska jag ta på mig lite gå ut och gå kläder, sen tar vi en rask promenad på 1 timme.
Skriver mer under dagen.
Ha de puss  <3

Inget sthlm

hejsan.
det blev inget med sthlm, pallade inte att gå upp vid 5 idag. Låg och skrev så himla länge med D igår, så det e nog ett under om han ens kom upp i tid i dag.
Nu har jag iaf ätit lite frulle och ska snart göra mig iordning för en ny dag, tänkte jag skulle betala lite räkningar och sånt idag, blääää.
Den 27:e har min älsklings farfar julbord men åker upp redan den 26:e bara för att få lite mer tid med honom, skulle kunna tillbringa resten av mitt liv med honom jag får helt enkelt flytta upp till mjölby haha Ne det ska jag inte., för min farfar e bäst och jag vet nog inte vad jag gör när han väl går bort kommer väl ligga och gråta ihjäl mig eller nått kommer inte att kunna vara glad på 700 år tror jag inte, han betyder allt för mig min farfar.Vi e bästisar och har alltid roligt tillsammans. Nog pratat om farfar nu, men den 26:e åker jag iaf upp till honom. Självklart så tar jag med mig datorn och hoppas på att det finns någon täckning där uppe, vi ska ju bo i hans hus på landet (närmsta granne e ca 3 kilometer bort), så får väl se lite hur det går med bloggandet när jag e där uppe, men det ska nog gå bra förhoppningsvis.
Fredag ska jag kanske vara med min favorit tjej Ronyah, hon e ju helt underbar den tjejen asså.
Och sen lördag då ska min underbara vän Sandra spela på Ladan (en pub som heter så här). så då ska jag och mina kompisar gå och lyssna på henne när hon spelar och kanske sjunger lite. <Hon e ju så jävla grym asså. Så det blir att festa lite på lördag också, vill också hinna träffa D nångång i helgen också, hoppas att han kan det.
Vill ha mina nya tapeter nu också så att jag kan börja att sätta upp lite tavlor och hyllor och sån skit, det e så tråkigt att inte ha något på väggarna.
Just de ja, jag har väl inte visat mina skor som jag har haft ett bra tag nu, har för mig att jag lovade att visa dom. Här e dom iaf.
Så snygga, ska ha dom på julbordet hade jag tänkt mig.
Ne nu ska jag gå och göra mig iordning.
Hörs sen.
Ha de puss  <3

hemma

Tjena.
Nu e jag hemma igen efter en fart fylld dag, med mycket att göra.
Var ju som sagt borta på komvux och sökte till omvårdnad, tror faktiskt att jag kommer in nu för nu var det bara 12-13 st som hade sökt sa tjejen jag snackade med och dom tar in 20 st i varje klass så jag hoppas att jag kommer in nu. Sen efter det så gick jag upp till gymnasiet för jag tänkte jag skulle snacka lite med min gamla lärare Anders, tänkte uppdatera mig lite, för min svenska lärare e helt fachinerad (stavning?) av hur man kan bygga en stol, och i o med att jag gick industri programmet så har jag ju hållt på med sån så jag tänkte att det kan jag ju prata om då när jag ska hålla mitt muntliga tal, så jag tänkte att han skulle uppdatera mig lite idag då men då visar det sig att han var sjuk så jag ska gå tillbaka den 23:e.
Sen när jag kom hem så pluggade jag lite sen ringde sara och frågade om vi skulle träna lite wii fit, men det blev att vi gick ut och gick ist, så jag snörade på mig mina easytone och vrist tyngderna. Så gick vi i en timme gud va skönt det var.
Sen åkte vi och handlade lite mat, mitt kylskåp skrek efter mat, tomt som ett råttbo.
Men nu e jag hemma igen, kanske ska till sthlm imorrn med min samhälls klass, men fan asså jag vet inte stor stan e ju inget för mig precis, kommer ju att springa vilse dom 10 första minuterna, sen så känner jag inte nån i min klass heller så jag tror jag skippar sthlm, känner att sthlm e inget för mig, jag håller mig till landsbygden där jag hittar till saker och kan känna mig trygg. Det räcker att man åker dit ungefär var tredje år haha sen blir vi bönner för mätta på stor stan.
Tycker faktiskt synd om stockholmarna, att dom inte får komma ut på landet lika ofta som vi gör. Stackare.
Jaja nog snackat om det vi får helt enkelt se hur jag gör imorrn.
Nu ska jag nog skriva lite med D=), och sen sova.
Ha de puss  <3

rusa

hejsan!
Nu ska jag rusa iväg till skolan och söka.
Här kommer en bild på hur jag ser ut idag, ursäkta kvaliten men har inte kommit på hur man sätter på timern på den än, ska kolla det sen när jag kommer hem.
Och en facelook idag också.
Nu måste jag rusa.
Skriver sen när jag kommer hem.
Ha de puss  <3

bilder

hejsan.
Nu ska jag bara lägga upp lite bilder på det jag handlade i Ullared.
Smycken.
Kläder:
Rosa brallor
Shorts till sommaren, dom kostade bara 10 kr haha.
Underkläder
Min kavaj
Pappas farsdags present
Övrigt:
Krukor (kolla in min snygga tavla)
Ramar
BOBBY'S
Vrist grejer som man ska ha när man e ute och går.
Och till sist mitt strykjärn.
Sen var det lite små grejer också som jag inte orkar att fota, nu ska jag gå bort till skolan och söka till omvårdnandsprogramet som börjar i Januari.
Slänger in en bild sen på hur jag se ut.
Ha de puss  <3

Ullared

Hejsan!
Idag har jag vart i Ullared, nu e jag äntligen hemma efter en hård shopping dag,
Blev lite grejer typ, smycken, schampo, kläder, en fars dag present, lite grejer till lägenheten, tränings grejer+kläder, badrumma matta ja och en massa grejer till.
Väntar på att D ska höra av sig, saknar dig D.
Nu har jag tagit på mig mys brallor och ett par raggsockar. Tänkta starta en film och bara mysa lite efter en hård dag med allt för många kärringar, Just de ja jag såg Morgan och Ola-Conny haha. Tar kort på allt imorrn. Orkar inte göra det nu.
Nu ska ajg gå och lägga mig i sängen och kolla film och vänta på att D hör av sig=)=).
Ha de puss  <3

före och efter

Hejsan.
Tänkte visa lite hur jag ser ut före och efter en sminkning, inte världens bästa, hade lite brott, för jag skulle gå hem till mamma med Alice, Alice har förövrigt sovit hos mig inatt igen. Skönt det för jag hatar att sova ensam, har ju vant mig vid att alltid ha något i närheten. Jaja nog snackat om det. Nu kommer det bilder.
FÖRE:
UNDER:
KLAR:
Inte världens bästa bilder kanske. Speciellt inte den sista ser ut som en tjock padda. men men.
Igår så tog jag faktiskt tag i och började snacka med D, lätt snyggaste killen ever. Får se hur det slutar, men hoppas på det bästa. Nu måste jag gå ut på morgon kisseriet med Alice.
Ha de puss  <3

...

Hejsan.
Så nu var det ju ett tag sen jag skrev, har fixat och grejat med min lägenhet, så nu e jag på god väg till att det ser fint ut, väntar bara på att min farbror (han e vaktmästare i detta huset) ska komma och tapetsera om, eller tapetsera och tapetsera, dom ska lägga på en ny vävtapet och sen måla, hoppas att det blir snart för jag vill ju kunna sätta upp mina fina tavlor och hyllor.
Hänt lite grejer sen jag skrev sist, har dumpat Gustav, jag kände att han var väl inte min typ, jag behöver någon mathco kille, som vågar ta tag i saker och ting, Gustav var lite för blyg för mig, han vågade inte göra grejer.
Vaknade kl 05.00 idag förövrigt av att det var någon som skrek i mitt sovrum, inatt har jag haft Alice här (mammas hund), Men det visade sig att det var Alice som hade skrikit, fast det lät som att det var en människa av sorten kille som stod här inne och skrek, blev givetvis dö rädd, och kunde inte somna om förens det hade blivit ljust ute. Sen så inbillade jag mig en massa saker så att jag blev ännu mer rädd haha. Sen så för bara typ 30 minuter sen så ställde sig Alice och spydde, mysigt, så jag fick gå in och hämta plasthandskar (typ såna som man har när man ska lägga om ett sår på en gammal gubbe eller tant) på toaletten, för jag ville inte ha spya på mina händer.
Har även vart och köpt mig en ny kamera och ett soffbord=).
På fredag drar jag, sara och bella till ullared, hoppas på att jag hittar något bra till min lägenhet, typ krukor eller nått.
En bild från igår när jag skulle ut på kvälls kissen med Alice.
Vet inte vad jag kan berätta mer idag, skriver om jag kommer på något.
Ha de puss  <3

Hejsan från min nya lägenhet..

Hejsan.
Just nu sitter jag på golvet i min nya lägenhet, fick den igår så jag har inte hunnit att skruva ihop alla möbler än, sitter och lyssnar på musik så att jag vaknar till, hatar tisdagar förövrigt. Jag e alltid så jävla trött på tisdagar.
Får tacka min söta Gustav för att han sov hos mig inatt, hatar att sova själv kanske det kan bero på att jag e så sjukt mörkrädd.
Ska fråga fall han vill sova hos mig inatt igen, för han ska ju på sin jägar-skola idag och det slutar sent så att han inte behöver åka hem.
Nu ska jag göra mig iordning, ska cykla bort till Karlsson och handla ett hänglås och ringar som jag kan sätta i i mitt dusch draperi, måste ju få upp det innan jag kan ställa mig och duscha. Sen måste jag åka och köpa lite schampo och balsam och tvål.
Vill tacka mamma, min store bror, mammas gubbe, min lilla syster och Hedda för att ni hjälpte mig att flytta igår.
Min bror med hans tjej Sofia.
Ne nu ska jag gå och göra mig till en människa igen. Sen ska jag till mamma och hämta hennes cykel.
Skriver sen när jag kommer hem igen.
Ha de puss  <3

RSS 2.0