1 vecka

Hejsan.

Nu har det visst gått en hel vecka sen jag uppdaterade igen =(, dåligt dåligt.
Iaf, denna vecka som jag inte har skrivit på har jag jobbat 6 av 7 dagar, och jag e faktiskt trött när jag kommer hem, så jag orkar inte göra nått, jag orkar inte ens göra mat till mig och Jocke, men som tur e ju att han orkar göra det, nu har han ju faktiskt semester också, han fick det idag, han skulle ju inte ha tatt nån men nu gjorde han det ändå.

Har börjat inse att jag börjar ogilla en person mer och mer nu, och denne personen ingår i min familj, hon har inte alltid vart där, men nu på dom senaste 2 eller 3 åren har hon det, det e så här, jag lånade ett armband av henne, och nu så e hon förbannad på mig för att jag inte frågade, men grejen e den att jag frågade och hon sa ja. Så härrom dagen så såg hon mig på stan och började prata med lite högre ton om att hon skulle ha tillbaka armbandet och att jag inte hade frågat henne om jag fick ha det, men jag hade frågat. Hon sa att det var ett jättedyrt armband, men det tror jag inte på 5 öre, för hon har inte råd med dyra grejer, för hon har häst och en massa andra dyra grejer att sköta om, så hon har inte råd med dyra smyken  Så nu har jag börjat se igenom hennes snällhet, som hon egentligen inte har nån, hon har min familjemedlem lindad runt lillfingret, så han gör precis som hon säger, dom två bor ihop hon gör inte ett skit hon sitter på sin feta röv och om hon ber min familjemedlem föra nått så gör han det. LINDAD RUNT LILLFINGRET.
Så jag har börjat se igenom vem hon e nu, och det ser inte bra ut detta.
Så vi e lite i luven med varandra.

Iaf nog pratat om det, på fredag ska jag till Bäckseda, och fira min underbara kusin som fyller 2 år. Har köpt ett par leggings till henne med skindetaljer på och en vit tröja med svarta ränder på. Ur sött.
Jag hoppas bara att inte HON ska komma till min kusin, orkar inte med henne...
Sen på lördagen sak till min Sara och fira hennes 21 års dag, hon fyller år på fredag men hon jobbar fredag och lördag så vi ska fira henne på lördag kväll ist. Hoppas på att det kommer att bli lyckat. =).
Undra om vi bara ska va tjejer eller både killar och tjejer??!! Hmm.



Vet inte redit vad jag ska ha på mig bara på lördag.
Får väll gå och handla nått.
Måste hitta mina solbrillor också.

Ne nu ska jag äta lite, drar och jobbar vid 16.30 till 21.

Sen imorrn börjar jag kl 07.30-20.00, e på jobbet hela dagen imorrn.

Nu ska jag sticka och ätaaaa...


Ha de puss  <3

oj

Hejsan.

Oj har det redan gått 8 dgar sen jag skrev, har iinte märkt att dagarna har gått så snabbt, jag har ju iof jobbat varjde dag nu så det e ju en förklaring till att dagarna har gått snabbt. Imorrn e jag ledig för första gången på 7 dagar tror jag. Det behöver jag känner jag, jag e så sjukt trött så jag måste få sova lite nu annars så bryter jag ihop. höhö.

Igår när jag jobbade så var det en tant som larmade, och min jobbarkompis gick in där och kollade vad det var, och min jobbarkompis kommer springade och skriker att denna tanten har fått en anfall, så vi springer in till henne, hon sitter på toaletten och skakar, ögonen har rullat bakåt, tungan hänger ut och hon gurglar som en liten bäbis, hon var dyngblöt av svett, och man såh hur hon blev blekare och blekare, vi får ingen komtakt med henne.
Fan detta var nog det läskigaste jag har vart med om i hela mitt liv tror jag, jag trodde allvarligt att hon skulle dö på toaletten.
LÄSKIGT.

Iaf jag ska snart gå och jobba igen, men idag e det bara 16-20 så det kommer att gå snabbt sen ska jag hem och sova ända tills imorrn.
Sen joobbar jag fre,lör,sön. sen helgen efter det så e jag ledig, då drar jag min Jocke till ÖLAND wohoo. Fan vad jag längtar.

Ska nog ta nått att äta nu innan jag drar till jobbet.

 
Min fina kusin, saknar dig så mycket, får vara barnvakt till dig någon dag nu. Jag älskar denna lilla sötnosen av hela mitt hjärta.

Ne nu måste jag äta och sen göra mig iordning.



Skriver imorrn när jag e ledig.


Ha de puss  <3

jobb

Tjena...


Ska börja jobba om 4,5 timme. Fan pallar inte jobba idag känner jag, men det e ju bara till kl 21.

Vill tacka sara och hennes grannar för en underbar lördagskväll med bowling och fest=), det behövde jag. haha.
Soc till halv 2 i söndags haha, REKORD.
Igår så var jag och Jocke och firade Jockes pappa, Han fyller år idag. Grattis världens bästa PETER. haha.

Snart får ni bilder också, Fick reda på att Karin hade haft en sån mobil som jag har nu, och hon har en USB till denna mobilen, jag fick ju inte med mig nån när jag köpte denna mobilen.

Jag har en sån här mobil.


FIIIIINT.
Så hon skulle kolla vart den var nånstans.

Nu ska jag göra lite nytta, och sen hoppa in i duschen.


Ha de puss  <3

tjo

hejsan..

Ville bara visa min kompis Amadeus, ni kommer att dregla ner er. hahha. 





Snygg eller vad??? haha.

Ska hoppa in i duschen nu och sen göra mig iordning. Fest ikväll med ofartbart sköna brudar.



Ha de puss  <3


Ska snart åka...

Hejsan.

Ska snart åka ut till min pappa och sola, men ska bara hoppa in i duschen först och raka benen och sen duscha av mig jobbet. haha.

Ska iaf äta lite frulle innan jag sticker också.


Men skriver mer sen ikväll när jag kommer hem.

Just de ja, idag har jag och Jocke vart förlovade i 1 år.

JAG ÄLSKAR DIG...

Vi ska fira detta på lördag ist, för då e båda lediga och har inte något inplanerat. Tror vi ska åka till Öland och fira, käka lite gott och bara mysa med varandra...


Ha de puss  <3

ojojoj!!!!!!

Hejsan.

Nu har det visst varit väldigt dålig uppdatering.
men har faktiskt min förklaring, jag har börjat jobba, jag har umgåtts med mina underbara vänner och jag har helt enkelt inte haft tid. Så enkelt e det.

Iaf så har jag vart på Ekbacken med mina kill-kompisar, Ek, Jonas, Rickard och hans tjej Lowisa var med också, det var redigt kul, kollade på Lasse Stefanz. wohoo. Jag blev kaonon packad, och dagen efter i lördags då så skulle min mamma på kusin träff och då bestämde jag och min syster att vi skulle hänga med, så upp på lördagen fortfarande full, och sätta sig i en bil och åka i 1,5 timme, och när vi kom fram så skulle vi börja dricka igen, haha det gick ju så där kan ag ju säga.
Det var med en jävla skåning, Faaaaaaan asså jag fattar inte vad dom säger, iaf så skulle jag och min syster sova i tält och när vi hade gått och lagt oss så börjar denna skåning att skrika och ta naken dopp i poolen, fan vad jag hade lust att gå ut och drämma till henne, det hade min syster också. Mohaha.

Jag har även fått reda på om jag kommer in på skolan jag har sökt, jag har blitt RESERV, fan också, jag lovar jag var bland dom 5 första som sökte om jag inte var den först.och jag blir reserv. Men jag hörde på vägar att min kompis har har kommit in på detta som jag ska läsa, men hon ska tacka nej för hon ska plugga till nått annat, så jag ska fråga henne om vi kan gå till skolan och fråga om jag kan ta hennes plats ist då. Hoppas att jag kan det.

Tog mitt första dopp i förrgår också, tyckte att det var jätte varmt inne vid stranden men lite längre ut så var det svin kallt, men så kom min Jocke och lyft upp mig och drog med mig ut på det ljupa, men det var ju varmt där också när man väl hade vart i i typ 20 sek. haha.

Nu kan jag inte skriva mycket mer, måste gå och handla och sen så börjar dagens jobb kl halv 5.
Och imorrn e jag ledig så jag ska nog cykla ut till min pappa och lägga mig och sola tror jag. mums.

Men skriver mer imorrn innan jag sticker till pappsen.


Ha de puss   <3


RSS 2.0