Hemma

Hejsan.

Nu är jag hemma igen.
Helgen har vart helt underbar men alla släktingar=), Åkte ju upp till farfar i fredags typ kl halv 8 på kvällen och då kom vi ju fram ungefär kl halv 10, och då gjorde vi inte så värst mkt, vi åt pizza och kollade på IDOL, ohh fy fan vilken tyr det var att Calle inte åkte ur, blev ju helt nere i honom första gången han sjöng och det var ju Walking in memphis, helt underbar, har den låten på mobilen (calle som sjunger), Haha.

Och sen i lördags så gick vi upp och började göra oss iordning och sen stack vi in till staden Ulrika och åt julbord, ûber gott vart det=), en grej jag inte tycker om med detta julbord det är en tjej som alltid ska vara med, jag vet inte vem hon är, men tror det e mina kusiners pappas systers dotter, henne tycker jag inte om för hon tror hon e störst, bäst och vackrast. 
Iaf när vi hade ätit klart så stack alla till farfars hus som ligger mitt i skogen, och min gudfar (favoriten) och hans fru hade med sig Bonzo deras hund och han e ju så söööööt, men iaf när dom skulle åka hem så sa min gudfar hej då till alla andra, men jag fick en kram och en släng puss hihi, men det e bara för att jag är hans favorit, och jag är det enda gudbarnet han har så det e ju kart att jag är favoriten då, eller hur!!!, ska iaf få träffa min underbara släkt om 24 darag igen, och då får jag träffa min gudfar också, jag kan nog inte ens förklara hur mkt jag älskar min släkt, specielt min farfar, pappa och min gudfar<3



Ute i farfars hus/ stuga, visst ser det mysigt ut..

Vart ju egentligen meningen att jag skule åka hem på lördagen med min farbror men så skulle min fatser och hennes familj vara över där till söndagen och då stannade jag också till söndagen.


Nu ska jag gå hem till min mamma och äta upp hennes lussebullar som hon håller på att baka.

Ha de puss  <3

farfar

Hejsan.

Idag/ kväll så drar jag upp til min farfar. Det är ju julbord imorrn, skulle ju egentligen åkt upp imorrn med min bror och hans tjej och jocke, men nu e det så att jocke har blitt sjuk =(, och jag sa till honom att inte följa med för jag och han vill inte att han ska smitta någon. För jag menar det kommer ändå att vara 42 pre där varav 27 som är min släkt. Jag struntar ju i om dom 15 st som inte är min släkt blir sjuka men vill inte att min släkt blir sjuk haha.

Så jag åker upp til farfar ungefär kl 19:30 kanske ikväll och blir där tills imorrn kväll. Åhh vad jag längtar tills imorrn när jag får träffa alla igen och äta julbord, lätt att det är de godaste som finns. hihi.

Färgade ju håret igår, blev kanon, men det kan ju inte bli annat än när man gärgar det SVART. Så de så.


Nu ska jag gå och packa och sen ringa till Jocke...

Ha de puss  <3

färga håret

Hejsan.

Idag ska jag försöka att hinna med att baka bullar till Joachim, men först så ska jag färga håret=) wiho. Det blir svart som vanligt, Har ju egentligen mellanbrunt hår men trivs i mitt svarta=)...

Det hade ringt ett okänt nr till mig innan, hann inte svara, undra om det var från Tomasgården, min mamma jobbar ju också där, så jag sa till henne innan att hon skulle kolla om det var dom som hade ringt, för hon skulle upp dit nu och lägga upp jobb-schemat. Så då kan hon ju fråga.

Nu ska jag färga håret och åter kommer sen..

Ha de puss  <3


disk/ baka

Hejsan.

Just nu så diskar jag, skulle ju ha gjort det igår när jag hade bakat bullar men såg att vi hade inte nått diskmedel och jag orkade inte springa ner till affärn och handla det (sprängande huvudvärk).
Så nu diskar jag och efter det ska jag baka bröd/bullar till min sambo=)...

Haha mamma ringde nyss och var helt uppspelt, hon bakar lussebullar idag och hon skulle pänsla dom med ägg nu och hon hade inte några ägg kvar, hob ville alltså att jag skulle gå bort till henne och lämna 2 st ägg, men jag har ju fullt upp, så vi får se hur dom lussebullarna blir haha.

Igår när Becca hade kommit hit så blev det ju full fart på allt, jag har en rund lampa som står på golvet den ser ut som en fotboll ungefär fast helt vit, och den satt hon och slog på, den blir ju skit varm bara för att jag har en lite för stark lampa i, och jag blev livrädd att hon skulle bränna sig eller nåt och börja gråta, men icke. direkt när jag hade tagit bort henne från lampan så var hon där lika snabbt igen hihi.



Jag & Becca <3...

Beccas mamma berättade igår att becca har gjort en bok på dagis (typ Beccas liv eller nått heter den.)
Och då e det bara jag som e med i den av hennes kusiner och vi e 14 kusiner, det e bara för att jag e så bra=).


Nu ska jag fortsätta diska, ska ju hinna baka innan mannen kommer hem också..


Ha de puss  <3

bullar.

Hejsan.

Blev visst lite ändrade planer, Jennifer kom hit idag ist och bakade bullar mihi. E inne på andra omgången nu med bullar. Så asså jag har redan gjort en sats med bullar och nu håller jag på med min andra.
Den första blev kanel och den andra blir vanilj.

Så nu kollar jag och Jennifer på tv och väntar på att bullarna ska jäsa klart och sen kommer Becca hit. =).

Ska visa er mina fina bullar sen=) hihi.


Ha de puss  <3

Becca

Hejsan.

Idag kanske jag ska vara barnvakt åt min yngsta kusin Becca, för mamman jobbar och så skulle nog hennes pappa åka och hämta henne och slänga av henne här tills båda har slutat, var ju egentligen meningen att beccas storasyster skulle komma hir imorrn och baka bullar med mig men hon skulle visst åka till något lekland ist, haha. så hon ska komma till mig en annan dag.

Har haft lite dålig uppdatering bara för att jag har inte vart hemma typ, typ i lördags var jag och kollade på när min kusin som kommer från mjölby var och spelade hockey i Landsbro dvs det e typ 2-3 mil härifrån! Hans lag vann med 5-3 så det vart ju bra och han gjorde ett mål.

Just de ja min farbror berättade hur många som kommer på julbordet på lördag, och det är 42 st varav 27 st är min släkt (pappas sida), vet inte hur många släktingar jag har på mammas sida för jag har inte ens träffat alla dom haha. men mammas släkt sida ska inte vara med på julbordet. Oj vad jag längtar tills lördag nu, julbord hela dagen hihi.
Sen i söndags så vart det lite kompisar här och umgicks lite, mys.  Och i går (måndag) så hade jag en städ-dag, jag tvättade, diskade, dammade, skurade golvet, lagade mat och ja jag vet inte vad jag gjorde mer men jag gjorde ju iaf mkt, sen kom min underbara lillasyster hem hit och frågade om hon kunde sova över och självklart fick hon det, så jag och malin spelad super mario haha.

På lördag (om jag inte kommer hem för sent från julbordet) så ska jag gå ut med Sadda, hon e awesome. Hoppas att hon tar lite kort då också hihi, hon e så grym på att ta kort asså, hon ska fota Kitty Jutbring så de så, så grym e hon, hon e typ nya Bingo Rimer haha.
Hon ska även plåta mig någon gång, just nu så sökte hon personer med tattueringar och då sa jag att jag hade ju tattueringar, men hon hon sökte tattueringar som hade old school stil, men hon sa även att när hon har gjort klart det projektet så ska hon ta kort på ansikten tror jag att det var så då ville hon ha mig hihi. Så jag ska fråga henne om hon kan ta på både mig och min bästa vän Sara tsm, för det skulle vara så kul att ha kort som hon har tagit.

jag då...


Tror ni jag skulle bli bra på kort??

Nu ska jag äta frulle och sen gå ner och handla potatis.


Ha de puss  <3

tja tja

Hejsan.

Idag har jag inte gjort allt för mkt, eller jag har ju gjort lite iaf, typ som att dammsuga, skura golvet, diskat och ska snart börja med maten, Idag blir det potatis, hemmagjorda pannbiffar, sås och hemmagjord lingonsylt som min farfars fru så snällt gjorde till mig när jag var där senast. Min farfars fru hon gör jätte mkt hemmgjorda grejer, som te.x. saft, bröd, lingonsylt, gele, såna skivade gurkbitar som ligger i en burk kommer inte på vad dom heter. Ja det var lite om vad hon gör för smarrigheter. Brukar äldre människor göra såna grejer??

Nu är det bara 35 dagar kvar till jul och ååå vad jag längtar, träffa mina kusiner och alla släktingar <3.

Om två veckor ungefär så bär det av till ullared=) wihoo.
och nästa vecka kommer lönen, wihoo.


Nu ska jag kolla klart på Ghost Whisoer och sen börja med maten.

Ha de puss  <3

Haha

Hejsan

Kollade in på någon killes BDB innan, och sen när jag går in här nu så ser jag att han har skrivit en kommentar till mig haha, ofta att det händer liksom.  Kollade liksom på hans BDB för 30 minuter sen och jag gick in här för 2 minuter sen. hihi.=).

Ska gå ner till affärn nu och handla snus till min jocke, sen så ska jag gå en runda med bästa Sara och hennes hund Molle <3., kanske om man ska köpa lite sköljmedel också, ska ju tvätta på måndag.



Molle.


Nu ska jag gå.

Ha de puss  <3

Jul

Hejsan.

Nu är det inte långt kvar till julafton, typ 37 dagar=) wiho.
Ska åka upp till min farfars åretrunt hus, han bor i en lägenhet men har detta hus också, han fick ärva det av sina päron när dom dog, och pappa + alla hans syskon kommer att ärva det när farfar går bort. =(, usch då så får man inte tänka.
MIN FARFAR ÄR BÄST <3.

Jaja det jag ville säga var nog att jag kommer vara hos min farfar över julen, kommer vara där i några dagar, det e så himla skönt att vara där mitt ute i skogen närmsta granne e väl 2-3 kilometer bort haha, så det är helt lugnt och skönt inte några bilar och såna grejer.
Det finns fullt med djur där med, alltså vilda, typ som Lo, älg, räv, rådjur, vildsvin ja det var några av såna sjur som finns där hihi. Jag ska säga till min kusin som e knäpp, ne men han älskar djur mer än vad jag gör, att han och jag ska gå ut i skogen och kolla om vi hittar några djur, hoppas att vi får se en älg och vildsvin. Ska bara försöka att övertala Eddan om att göra det=) wiiii.


Undra vad jag önskar mig i julklapp????!! har inte redigt tänkt på det än.

Kan ju göra en liten lista på det jag önskar mig. ha.

  •  Ny mobil, helst rosa.
  • Hår produkter + färg.
  • Kläder.
  • Pengar.
  • Smycken.



Denna vill jag ha.

Så det är det enda jag kan komma på nu för tillfället.

Nu ska jag kolla på Ghost Wisper <3

Ha de puss  <3


Städa ?!

Hejsan.

Undra vad jag ska göra idag, tror jag ska städa, men frågan e om ag orkar det eller om jag ska gå ut och gå en liten slinga. Ska gå ner till affärn och köpa potatis också så att jag kan göra klyftpotatis och lövbiff idag, nam nam.

Har precis kollat på youtube, kollade lite på Mattiaz haha, han e ju bara för skön. Klockren asså.

Just nu kollar jag på Animal Planet, han Steve Irwin, ni vet han som håller på med krockodiler och såna djur, fast han e ju död, men tycker om att kolla på detta programmet för jag e en liten djur nörd, eller jag älskar i stort sätt alla djur men inte ormar, spindlar, ödlor, naken hundar/katter och alla såna knäppa djur, men älskar hundar, katter, lejon, elefanter och såna fina djur haha, en liten hemlighet om mig så nu fick ni reda på det.

Den 25 kommer Jennifer hit till mig och bakar bullar, mihi så söt hon e den lilla=), hon e 9 år och världens gulligaste=).

Nu är det inte många dagar kvar tills jag får träffa min underbara släkt igen (pappas sida).
Tror faktiskt att jag har den bästa släkten som finns om jag får säga det själv, Älskar precis alla, helt underbara=).

Men frågan e ju vad jag ska ha på mig??.



Detta...



Detta...



Detta eller... (ser ut som jag har en bull mage, men har inte den i verkligheten, bara så att ni vet.)


Detta.

Hmm det e den stora frågan, får väl ge mig ut i någon affär och kolla om jag hittar något snyggt.
Självklart blir det en massa smycken och sånt till också sen ska jag ju ha på mig ett par klackisar=)).


Ha de puss  <3

maat

Hejsan.

Ska strax börja med maten, det blir hemmagjorda köttbullar och hemmagjort potatismos=) nam nam.

Ev. den 25 ska jag baka bullar med min farbrors tjejs dotter, Jennifer=). Hoppas att jag e hemma då. Hon är så himla gullig och söt, hihi.
Så då blir vi hemma hos mig och bakar hela dagen, bullar till oss och sen lite bullar till Jocke, special bullar till honom, haha.

Nu ska jag börja med maten.

Ha de puss  <3

Jul

Hejsan.

Nu är det bara 38 dagar kvar till Julafton, 12 dagar kvar till farfars julbord, 20 dagar kvar tills jag åker till Ullared och 33 dagar tills min morfar fyller år=)). Wiho. Mkt att se fram emot.

undra vad jag ska få av min farbror, han sa att jag skulle få nått dyrt för att jag har vart barnvakt så himla mkt till lilla becca.

Till våren ska min mamma försöka göra så att hennes hundar får valpar, och då ska jag knycka en, ne men ska fråga min mamma om vi kan ta en liten valp i en vecka eller nått och kolla om det går bra och så, och om det går bra så köper jag och jocke en liten valp av henne för en billig peng, man måste ju ha något special pris för att man e hennes dotter haha. Då blir det Rottweiler iiiiiih. Eller rättare sagt 75% rottweiler och 25% labrador, men jag ska ju självklart ha en som ser ut som en rottweiler, jag har velat ha en rottweiler sen jag var typ 14-15 år. men om det inte går bra så har jocke lovat mig att vi ska skaffa en hund när vi flyttar till hus då blir det ju lite lättare, och hunden får springa lös och det blir lättare att å dom rumsrena.




Mammas ena hund han e 50/50 av rottweiler och labrador men ser ut som en rottis, i både kropp och huvud storlek men han e helt svart, och mammas tik e 100 % rottis. Hoppas att det blir valpar=) <3


Idag börjar inskolning på dagis för lilla becca bus, hoppas att det går bra.

Nu ska jag gå och göra mig iordning och sen gå och handla lövbiffar, köttfärs, potatis och grädde.


Ha de puss  <3

underbart

Hejsan.

Helgen har vart hel underbar specielt igår när jag fick träffa mina kusiner, var ju och kollade på när en av mina kusiner tävlade igår i häst hoppning, hon kom 3:a av 38 st så det va ju helt ok faktiskt tycker jag.
När vi hade kollat klrt på det så drog jag och min syster hem till mig för att göra oss iordning och göra så att vi inte luktade häst. hihi. När vi vart klara så kom min farbrors brud och hämtade oss och körde oss till min faster, där lekte vi lite med mina andra kusiner medans vi väntade på dom andra (Dea, anna, becca, Loppan, Johan, jennifer och Jennipher), så jag spelade lite pingis med mina kusiner, sen när dom andra kom så beställde vi pizza och bara mös och pratade, vi vart 16 st som var hos min faster <3.


Idag har jag bara i stort sätt bara legat i min säng, när jag ringde till jocke i går och skulle säga godnatt så var kl 23:30 typ, och när kl var 23:35 ungefär så kommer jocke hem med en massa folk så då var det bara att gå upp ur sängen och klä på sig och göra dom sällskap, blev lite irriterad på jocke men som tur var så hade han ju tagit hem trevligt folk iaf typ som min jätte gamla pojkvän som jag hade när jag gick i typ 8:an, vi är jätte bra kompisar så de vart ju lugnt haha.
Tror jag var tsm med honom år 2004 eller om det var 2005 haha.

Haha min yngsta kusin Becca som är typ 16/17 månader var jätte gullig igår haha, hon stod och dansade när det var körslaget, sen så tog hon min mobil och satte den vid örat bara halloev och sen bara börja as garva, hon har väl sett sina föräldrar göra så, så då e det ju klart att hon också ska skratta när man pratar i telefon haha, ur gullig asså. hihi. En sak till när vi var i stallet och kollade på när dom red så kollade hon på hästarna och sa pappa och jag bara ne det är inte pappa det är en häst, men hon gav sig inte hon ville att hästarna skulle vara hennes pappa haha.

Det känns som jag e bakis idag men jag drack ju inte en enda droppe igår så jag fattar inte haha.

Ne nu ska jag kolla på Dröm kåken.

Ha de puss  <3



Greveholm

Hejsan.

Ok jag har inget att göra så jag sitter och kollar på Mysteriet på Greveholm haha, kände att jag kan ju inte dra ut och festa idag när jag ska gå upp så himla tidigt imorrn, så det får bli en hemmakväll, jocke och oskar sitter och spelar TEKKEN 6, inte så kul kanske, men men.

Iaf det var ju skitlängesen jag kollade på Greveholm så jag tänkte att det kan man ju göra när man endå är hemma liksom haha. Ska strax börja rota i mina gaderober efter varma kläder som jag ha imorrn i stallet, usch jag känner mig så fjantig när jag säger så (jag ska gå till stallet) haha.




Undrar hur min pappas brud mår, hon har opererat sig, men det var bara ett litet ingrepp så hon mår nog bra, får åka ut till pappa någon dag och kolla så att alla mår bra (pappa, pappas brud, 3 hundar och en katt).

Just nu ligger jag i sängen och värmer mig, snöar ute =(=(=(=(=(, hatar dig snö jevel.

Ska kolla klart på Greveholm nu=) mihi

Hörs imorrn igen.

Ha de puss  <3

hemma

Hejsan=)

Idag har jag ju vart hos min mormor, hon bjöd på mat, någon konstig potatisgrej men det vart ju iaf skit gott så de så. haha.

Vädret e ju så himla  kallt ute nu, så jag ska strax starta en film, lägga mig under t'cket och små gnaga på chips=)) wihi. Ska lägga mig tidigt idag för jag ska upp tidigt imorrn och gå till stallet och kolla på när min kusin tävlar, hoppas inte att jag stöter ihop med en häst, stora jävla djur faktiskt, LIVRÄÄÄÄDD.

Nu ska jag kolla på film och sen duscha. Så ni får ha de så bra=)


Ha de puss  <3

tvätt

Hejsan.

Idag ska jag tvätta =S, inte så himla roligt men måste göras.
Sen ska jag städa också så att det e fint och mysigt när Jocke kommer hem=).

Fick bra besked igår, mina kusiner kommer hit över helgen=), ååå vad jag längtar.
Så på lördag blir det en heldag i stallet, Osch jag e livrädd för hästar, stora som as e dom ju.
Men det ska nog gå bra (hoppas på de iaf.) E det någon som vet vad man har för kläder i ett stall/ridhus ska ju somsagt kolla på när min kusin tävlar, min farbrors tjej sa att jag skulle klä mig varmt men jag har ju typ inte några varma kläder, Hmm.  Så det blir till att gräva i gaderoberna och kolla om jag hittar nått.


Ska starx börja plocka ner tvätten i påsarna så att det bara e att gå ner me att.

Ha de puss  <3

barn

Hejsan.

Sitter och kollar på förlosningskliniken, och då e de en tjej som e 16 år som ska få barn, lite väl tidigt tycker jag, asså det e som att min syster skulle få barn, asså man går ju för fasen i skolan då och jag tycker att det känns som att kroppen inte ens har blivit klar än man växer ju fortfarande och så. lite tidigt enligt mig. Jag menar en del har ju inte ans fått sin mens då, hmm. ;S

Har precis bakat klart nu, blev rättså mkt bröd faktiskt. Så hoppas att han e nöjd nu den lille mannen =).
Funderar på om jag ska gå över till sara, hon bor ju typ 50 M från mig. så ska ringa te na och fråga. 

Just de ja tog ett långt och skönt varmt bad igår och bara slappnade av, läste lite också. Boken heter SKÄNDAD, verklighets baserad, läser bara såna böcker jag läser inte några som e påhittade tycker att dom e för tråkiga och det händer typ inget i dom heller.
Ska nog ringa till min farbror brud nu och fråga henne om hon har hört nått om fall mina kusiner ska komma i helgen eller inte.

Nu blev det visst en brud som är 18 år och ska föda för andra gången, dom e inte kloka hihi.

Ha de puss  <3

Bakar

Hejsan.

Vad gör ni idag??

Själv så bakar jag bröd till min Jocke, han e ju gluten så de e lika bra att baka för det känar man en massa pengar på och + att de e roligt att baka mihi=).
Ska försöka att få tag på min mamma och kolla med henne om hon vill komma hit och hjälpa mig. Asså inte för att jag inte kan baka för det an jag, men det e ju alltid roligare när man e två.


Hoppas att mina kusiner kommer hit i helgen, då ska det lekas hela helgen så de så, trots att jag e 20 år så kan jag få såna lek-attacker, jag kan tycka att de e skit kul att leka av mig ibland. hihi.

Ne nu måste jag fortsätta att baka.
Hörs lite senare.



Ha de puss  <3

städa

Hejsan.

Nu ska jag städa innan mannen kommer hem.
Tänkte att jag ska dammsuga och skura golvet, kanske inte såroligt att veta men man måste ju göra  det också.

Sen ska jag nog övertala jocke om att åka till Oskar idag så att jag får vara lite ensam ikväll och ta ett varmt bad och lägga ansiktsmask och såna grejer....

jag då....

Ska även gå och köpa mig hårfärg också, svart som vanligt=) mihi...


Nu måste jag börja, jocke kommer hem vid 5.

Ha de puss  <3

Regn

Hejsan.

Idag vaknade jag av att de regnade så jävla mkt, inte så jäkla kul kanske att vakna av det.
Men Jocke låg iaf och höll om mig när jag vaknade och det vartr ju mysigt självklart, jag verkligen älskar när han ligger och håller om mig för han e så varm och mysig han e lite som en björn på morgonen. Varm, mysig, hans muskel armar ååå vad mysigt de e.



mmm muskler..<3


Funderar på om jag ska dammsuga och skura golvet idag.
Sen så e de ju snart dags att ta fram alla julsaker, te.x som ljusstake, julgran och såna grejer.
Och jag måste tänka till nu, för jag vet inte redigt vart jag ska vara på julafton, antingen hos min farfar och få träffa alla mina underbara kusiner eller så ska jag vara här hemma med Joachim och fira jul med hans familj. vet inte redigt hur jag vill göra men det lutar nog lite mer åt att jag åker till farfar.


Just de ja. I helgen kommer ev. mina kusiner hit till vetlanda, för min äldsta kusin (13 år) skulle häst tävla här om hon kom med, hoppas att dom kommer.=). 

Sen så en lite udda grej som jag tycker e fjantig men iaf så berättade farfar att innan han flyttade till lägenheten så bodde dom i ett hus och då bodde dom grannan med Johan Palm artisten ni vet. haha, usch tänk om jag lekte med honom när jag var liten, tycker faktiskt att han e värdelös på att sjunga.



Ha de puss  <3

Hemma igen

Hejsan.

Nu är jag hemma igen, blev visst inte att jag bloggade uppe hos farfar, hade fullt upp hela tiden, Dom ända stunderna det var lugnt var typ när vi satt och käkade annars så var vi ute och gick, busade med becca, lekte med mina kusiner och såna grejer, så jag vart helt slut när jag kom hem igår haha.

Idag ska jag städa hela lägenheten, jocke har stökat ner som fan asså, men det e lika bra att jag städar för annars så hittar inte jag mina grejer sen, för om jocke städar så kan han typ lägga mina grejer lite överallt här i lägenheten och då vet man inte vart allt e. hihi. han e söööt.

Just det ja, jag måste gå ner till affärn och köpa lite bröd till Joachim och gå och lämna det till honom på hans jobb, så att han får nått att äta i dag på jobbet.
Så nu måste jag gå och klä på mig och gå ner till affärn och handla och sen gå upp till jockes jobb och lämna hans mackor.

Ha de puss  <3

Farfar

Hejsan.

Idag ska jag åka till min farfar<3, åker om ungefär mindre än 2 timmar och jag måste packa klart och sminka mig och de.  Så jag e rättså stressad om man säger så.

Igår så köpte jag mig ett par till leggings och en lite längre skjorta, kommer lägga in bilder på det när jaag kommer hem från farfar. För jag har ju som sagt väldigt stressigt nu.

Aja vi hörs mer sen när jag har kommit upp till farfar tror jag, vi får se om jag hinner.


Ha de puss  <3

snö

Hejsan.

Igår vart jag ju och badade med min yngsta kusin och hennes mamma och jennifer. Det var helt ok faktiskt, Rebecca hade ju iaf skit kul.

Och det började ju att snöa igår också, och jag som trode att det skulle ha försvunnit tills idag men icke.
Det har kommit ännu mer snö nu bara för det, måste gå och leta efter min usb-sladd till mobilen så jag kan ta kort och visa er.


Fick ta kort med webcamen ist, hittar den inte=(.



Kolla ser ni hur mkt snö det e eller??
, Nu ska jag gå och packa, jag åker upp til min farfar imorrn kl 10 <3
Min farfar e bäst så enkelt e det. ;D

Ha de puss  <3

Bada

Hejsan.

Idag ska jag åka och bada med lill-kusinen som typ e 15-16 månader gammal hennes mamma och jennifer och jennifers kompis men vet inte redigt om jag vågar duscha efter det för jag vill inte se mamman naken, det skrämer mig lite faktiskt hihi, så vi ska åka till Sävsjö badhus och bada, ska blir kul.

Blir så jävla lack asså, det snöar här och tror ni att jag tycker om snö, ne det gör jag inte, inte det minsta hatar faktiskt snö, så därför ska jag säga till jocke att han och jag ska flytta till ett land som har sol året runt och som det aldrig snöar i. så de så.

Har precis kommit hem, var nere i affärn och skulle köpa en Karins lasagne men dom hade inte den så fick ta en äcklig lasagne som jag bara åt halva av för att den var så äcklig. undra vilken Bikini jag ska använda sen när vi ska bada??

Denna eller.



denna.
Har en till den är vit med lite svarta blommor på men har inte något kort på den på datan, har det på mobilen men hittar inte min sladd så kan inte lägga in den.

Nu ska jag gå och packa lite bad grejer och sen cykla upp till Anna och sen åka och BAAADAAAA.
wihoo, just de ja ska ju vara med Sara imorrn, undra om dom har fått sin soffa än? ska iaf gå till henne imorrn och kolla om dom har fått iordning på allt.

Ha de puss  <3


hej

Hejsan.

Var ju och hjälpte Sara & Jonas att flytta igår, asså deras lägenhet var ju hur fin som helst, lite så där gammaldags men ändå modern, skit fin. Träffade även min vaktmästare hemma hos Sara och då frågade jag om jag kunde få nya tapeter och han sa att jag skulle ringa till Heimstaden och tjata bara så skulle jag nog få nya, men sen så sa han även att han skulle komma och kolla på tapeterna som vi har nu, så att vi kan få nya eller inte. VILL HA NYA.

Kanske om man skulle gå hem till mamma idag och leka med hundarna, eller så e jag hemma och bara tar det lugnt och vilar mig så att jag blir frisk någon gång.

På torsdag ska jag vara med Sara, vi ska nog ta en fika eller nått, hade ju velat vara med henne idag men hon börjar jobba om 3 timmar så det får bli på torsdag, undra om hon har fått sin soffa då eller inte?! vill se hur den ser ut.
Vi har planerat att dom ska följa med till Cypern i sommar jiiiiiii.

Nu ska jag gå och duscha och sen gå och kolla om jag hittar ett par nya leggings eller en ny tröja eller nått annat. men först äta frukost.

.

Ha de puss  <3

tvätt/flytt

Hejsan.

Vad gör ni idag??

Själv så tvättar jag nu fram till kl 12, och sen så ska jag hjälpa min underbara Sara att flytta Whiiii.
Äntligen=).
Ska även gå och kolla om man hittar några fina kläder idag också, som jag kan ha på mig när vi åker upp till farfar och käkar julbord nu i slutet av månaden.



Eller kan man ha på sig detta??
Hihi kan inte knäppa dom sista knapparna på västen, har fått förstora tuttar för den haha.

Ne nu ska jag börja göra mig iordning så att jag inte ser ut som en fjant när jag ska hjälpa Sara och Jonas att flytta.

Skriver mer sen.

Ha de puss  <3

flytthjälp

hejsan.

Imorrn ska jag hjälpa min bästa sara att flytta=), hon ska flytta in hit till stan, redigt gött faktiskt=), nu e det så att hon har bott typ mitt inne i skogen och hade typ bara 2 st grannar och det tar ca 25 minuter för henne att åka in till stan så det ska bli redigt roligt att hon flyttar in hit och + att jag kan umgås mer med henne då ;D, vi lärde känna varandra redan första veckan i 7:an, så vi har vart kompisar i snart 8 år hihi.

Så jag ska hjälpa henne och hennes kille att flytta imorrn. Vi blir typ grannar det e bara ett hus mellan oss så kan se in i varandras lägenheter hehe.
Men först så ska jag tvätta, inte allt för kul men man måste ju göra det också :S.

Idag har jag inte gjort så mkt, har bara städat lite. Har inte orkat göra så mkt för jag e sjuk.;(
Just nu e jag ensam hemma för jocke e hos sina päron och installerar spotify, spelar kort, dricker kaffe och spelar tv-spel med sin lillebror.

Nu ska jag gå och slänga i tvätten i dom stora blå IKEA påsarna så att jag inte behöver stressa med det imorrn, börjar tvätta kl 7 på morrnen. Så upp och hoppa tidigt imorrn men det e inte så farligt.

Just det ja, jag gjorde hemmagjort potatismos och hemmagjorda köttbullar idag, potatismoset blev skit gott, men köttbullarna blev inte så goda, men min snuffs tyckte att det blev skit gott, han e ett redigt matmonster.




Nu ska jag gå och göra lite grejer och sen duscha.

Ha de puss  <3

RSS 2.0