jobb

Hejsan.

Imorrn blir de jobb igen, skulle egentligen jobbat 7-14, men nu blir det en delad tur ist, vilket inte gör mig nått, för då blir det mer pengar=).

Har precis tagit mig en dusch, gud så skönt de va att duscha av sig allt smuts.

På måndag ska jag ringa till skolan och kolla om jag har kommit in eller inte, och om jag inte har det så ska jag kolla om jag kan läsa nått tills Januari, och hoppas att jag kommer in i januari.
Hoppas att jag kan göra det.

Just nu väntar jag på att min vän ska logga in på facebook, så att han och jag kan snacka lite om allt från himmel till jord.
Hoppas att han loggar in snart, behöver prata av mig lite känner jag, (han e en av mina bästa killkompisar, och jag kan snacka med honom om allt.)
Så gå in NU.

Ska nog gå och göra nått att äta tror jag, e vrålhungrig.


Skriver mer imorrn när jag kommer hem.


Ha de puss  <3


???

Hejsan.

Vart lite dålig uppdatering igen.

Dom senaste dagarna har jag funderat på hur jag ska göra med mitt liv, vet inte hur jag känner och tycker längre, har börjat tänka i andra banor nu och hoppas att det kommer att funka, snälla säg att det funkar.

Ska iaf jobba på fredag och lördag=), hoppas att det går bra, men det gör det, det borde väl gå bra när jag e den enda dom ringer till, först av alla.
Så i helgen blir det inte så mycket festande, men nästa helg eller helgen efter det, då e de ju Ekbacken, den sista för i år =(. Då kommer Larz Krizters (stavning). Och då ska vi väl fira Jonas och Gustav, Gustav fyller ju 20 år nu på måndag, GRATTIS SÖTIS. Och Jonas fyller 21. 

Asså jag har inte så mycket att skriva, jag hoppas att jag kommer in på undersköterske utbildningen, det e första dagen idag, så dom borde snart höra av sig om jag har kommit in eller inte, jag e ju reserv.
Haha min homie e la för skön, hon sa att hon ska kämpa för att jag ska komma in, så att hon inte behöver gå där och vara helt själv, så hon ska skälla ut lärarna om jag inte kommer in. höhö. Tack HOMIE.

Ne om man ska ta nått att äta och sen göra sig av med lite överenergi....


Ha de puss  <3

tillbaka

hej hej.

Var ju ett tag sen jag uppdaterade nu, men jag har jobbat som en galning, men nu e det slut för i sommar iaf, men ska tillbaka dit nästa vecka och jobba igen. Jag e döds trött, skulle kunna lägga mig ner nu på en gång och somna om jag fick det. Men ska snart gå över till Sara och ha lite slappar kväll.

Imorrn drar jag, Sara, Jonas och kanske Bella eller Gustav, hoppas att Gustav följer med men han visste inte för han kanske ska åka och kolla på GP:et i Målilla, fan jag skulle också vilja se på GP:et, min vän Tomas H Jonasson ska ju köra, om han inte har allt för mycket huvudvärk, han var ju med i en våldsam krasch i Tisdags. Jaja skulle vara kul att åka dit och kolla, får väl gå på speedwayen nästa gång dom kör här hemma.
Men det skulle vara roligt om Gustav följer med, hoppas att han e med och festar på kvällen annars, annars så fyller han ju år snart så vi får väl träffa honom då ist. =(.

Fan vad det åskar här hemma och regnar. Nu kom det en jävla smäll.

Ska hoppa in i duschen nu och duscha av all gamling lukt och så, sen gå över till sara.

Hopppas att ni får en bra fredag. Så skriver jag mer imorrn när jag har kommit hem från Ullared.


Ha de puss  <3

RSS 2.0