hej hej

Hej hej.

Nu var det ett tag sen jag skrev igen men mne har haft lite mycket att göra nu på sistone sen så har jag vart i väg uppe hos farfar2 helger irad=), sen blir det hellre att jag myser med min fina pojkvän istället för att sitta här och skriva.

Iaf imorrn så e de ju valborg och då blir det Ekbacken=), förstå gör i år faktiskt ska bli kul, Scotts kommer ju dit och spelar. Så jag och Jennie ska stå och dregla lite över sångaren höhö. Och imorrn så fyller ju my homie år så vi ska fira henne fär, sen på tisdag så fyller jag år så vi ska la fira mig också. Älskling beställde iaf hem min present igår, det blir en ny mobil, jag tänkte ju att jag skulle skaffa en Ipone 4, men sen kom jag på att jag kan inte ha så dyra telefoner för mina går sänder hela tiden så vi beställde en lite billigare runt 2000 kr ist. Jag får väl skaffa en lite dyrare sn när jag får barn eller nått för då kanske jag e mer rädd om den haha.

Om 30 minuter så slutar min fina så då ska vi laga lite mat, eller Joel får laga mat jag kan inte, igår så skulle jag hjälpa till med maten jag skulle bara ha hand om potatisgratängen och hur svårt e det egentligen att hålla koll på den, iaf jag lyckades inte, den blev äcklig, och då var det en sån färdig som bara e te att slänga in i ugnen. så igår så sa joel att han har hand om det resten av tiden som vi e tsm. Så det vill säga jag behöver aldrig laga mat mer=)=)=)=)=)=)=). Nästa helg åker jag upp till farfar igen för att röja undan lite och så och sen måla lagårn och svin huset.  Nu när jag var hos farfar i helgen så hittade jag och min kusin Edde lite djur, bla en svart huggorm och en ödla.

ÖDLAN.

ORMEN (mitt finger, har på mig farfars tofflor haha.)

EDDE och ormen.

ORMEN.

Sen så lånade becca mina solglasögon haha så söt hon va=)

Aja nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig ite, imorrn ska vi ut till joels syster och fira hennes son och man.

 

Ha de puss  <3


rolig helg

Hejsan.

Tänkte bara uppdatera lite om vad som har hänt i helgen.

I fredags så var jag hemma hos Sara en sväng och mös lite med henne, karin o jonas. I lördags så åkte jag och joel och köpte en säng på SOVA i jkpg så den kommer om 3-4 veckor. Åkte förbi mormor och morfar när vi ändå var i dom krokarna och fick lite mat.

Här e sängen som vi köpte. Vet dock inte om det kommer att vara det tyger eller om det blir vitt men det e den modellen iaf.

Sen efter mormor o morfar besöket så åkte vi hem gjorde oss iordning för att åka till sara o jonas för att festa, jag och isac var nyktra faktiskt men joel fisen drack och alla andra också. Sen när alla skulle dra ut så åkte jag, joel och isac hem, för det suger rätt ordentligt att gå ut när man e nykter.

Söndag så åkte vi hem till mamma och hämtade Alice (mammas hund) och sen gick vi ut och gick med henne i 1 timme, hittade lite blommor när vi var ute och gick, då blev det vårkänslor på riktigt=), hittade även en fotboll som hade legat ute hela vintern så den tog jag så nu har jag en fotboll, ska se till att träna upp mina skills=) sen åkte vi och lämnade alice igen och då hade mami gjort mat till oss. Efter det så åkte vi ut till Joels syster och joel drack lite kaffe sen kollade vi lite när hans syster brände gräset så att det blir fint i sommar. Medans hon gjorde det så satt vi och snackade med Hennes gubbe, haha han e så jävla klockren kanske världens skönaste, jag börjar typ skratta så fort han öppnar munnen bara. Sen sparkade jag lite fotboll med deras lilla dotter=)

Nu ska jag iaf gå iväg till skolan, har historia idag. Sen ska jag till Sara efteråt.

 

Ha de puss  <3


RSS 2.0