Dålig uppdate

Hejsan!

Nu var det ett jäkla tag sen jag uppdaterade.

Ska berätta lite vad jag ha gjort under tiden jag inte har skrivit nått.

Jag har jobbat för det mesta, har blitt några dagars jobb, skönt då får jag pengar nästa månad...
Sen så har jag umgåtts med mina fina vänner ♥..

Har faktiskt inte så mycket att skriva om, vet inte vad jag ska skriva om.


Skriver mer imorrn eller ikväll. För nu kommer min polare hit, och då akn jag inte sitta här som en lushund.


hörs lite senare...



Ha de puss  <3

lite dålig!!!!!!

Hejsan!!,

Mår lite dåligt idag, men jag får skylla mig själv, om man ska dricka så mycket som jag gjorde igår så får man skylla sig själv dagen efter.
Träffade Pernilla igår, hon har kommit hem i några dagar, hon bor annars i Uppsala, var faktiskt redigt kul att träffa henne.  Sen kom Frida hem också hmm. Ja den kvinnan, hon e ju i en klass för sig asså. Hon sov hos en kill-kompis till mig i natt, sen så kom hon hem till mig kl 7- halv åtta idag på morgonen och börjar knacka på dörren, och ropar mitt namn, men jag orkade inte med den kvinnan så tidigt på morgonen. Höhö så jag öppnade inte dörren, så hon gick sen, tror hon gick över till Sara faktiskt.

Iaf vi hade det skit roligt i går, och idag så aknske vi ska sticka till ÖLAND wohoo, ingen sommar utan Öland. Så enkelt e det.

Jag e så jävla hungrig, men har inte jockes kort hemma, och jag har ingen mat hemma, bara knäckebröd. Och just nu e jag inte sugen på knäckebröd...



Ska försöka att få tag i jocke så att jag kan få hans kod till swedbank dosan så att jag akn gå och handla lite till mig.


Ha de puss  <3


tvättar

God morgon!!!

Tvättar idag, ska snart gå ner och hänga upp tvätten.

Var ju ute hos min pappa igår, han blev jätte glad för presenten, och sa att han skulle gå och lägga sig och läsa den sen på kvällen när alla hade åkt och när dom hade bytt hage för hästarna.
Hemma hos pappa så käkade vi lite fika först sen så åt vi rabarber-paj med glass och vanilj-visp, mumma.

jocke e la för rolig eller, igår så sa han att han inte skulle till jobbet förrän kl 14, och jag fågade varför, och han bara, jag ska fiska, och jag bara jaha. Så han hade tatt ledigt. Så ska snart börja förbereda maten, för den ska vara klar kl 13.15.

Sen ska la jag och sara gå till systemet och handla lite, Pernilla kom hem igår och vår andra kompis Frida kommer hem idag eller imorrn.
Just de ja, jag var ju i Oskarshamn igår, Sara frågada igår om jag ville hänga med, för Jonas skulle köpa ett nytt flak till sin bil, så vi åkte dit. Och jag frågade när vi skulle vara hemma för jag hade ju en tid att passa ute hos pappa. Och hon sa att vi skulle vara hemma vid 16 tiden och jag bara ok det blir bra, men vet ni?? vi kom hem kl halv 6 och då skulle jag vara uppe hos min bror, så springa upp till mig och gå på toa, sen sminka mig lite snabbt, göra iordning håret, och sen hämta pappas present, sen rusa upp till min bror, och när jag väl kommer upp dit så e det ingen som öppnar dörren, och jag tänkte att nee nu har dom redan åkt till pappa så jag börjar traska hemmåt, men så kommer dom precis, dom hade bara vart och köpt mat. haha.


Nu ska jag gå ner till tvätten.


Ha de puss  <3

Världens bästa pappa!!!

Hejsan!!

Idag fyller världens bästa pappa år, det vill säga min pappa=).
Så jag ska åka ut till honom sen och fira honom, har ju köpt världens bästa present till honom, min pappa e väldigt intresserad av andra världskriget, så när jag var uppe i Umeå i februari, så hittade jag en bok till honom med 600 sidor och orginalbiler från andra värlskriget, tror han kommer älska den.

Iaf igår så firade jag och Jocke 2 år ♥.
Vi satt hemma och myste, och käkade räkmackor. Hade det allmänt mysigt iaf.
Gud vad tiden har gått fort, kommer ihåg första gången jag var ute ensam med honom, jag var bakis som ett as, kändes som jag var full fortfarande den morgonen, vi åkte iaf ut och fiskade, eller jocke gjorde det, jag solade, jag var bakis, och sen fick jag solsting på det också, så jag mådde inte så bra på en hel vecka, kunde inte käka nått på en hel vecka. haha. Iaf det var första gången jag var ensam med honom... Sen så började vi umgås mer och mer och sen så blev vi ett par, sen flyttade vi ihop på hösten, den 15 september, så nu har vi snart bott i vår lägenhet i 2 år. haha.


Nu ska ajg gå och käka lite frulle.


GRATTIS PAPPA, DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA ♥



Ha de puss  <3

RSS 2.0